- 18 Mayıs 2012
- 2.254
- 1.465
Merhaba, uzun süreden beri moralim bozuk arkadaşlar.. Sebebi belki bazılarınıza gereksiz gelebilir ama benim için sinir bozucu olmaya başladı.. Ehliyetimi aldığım günden beri, 15 yıl olmuştur, annem babam araba alıcaz diyip duruyolar. konuşması geçiyor.. Ama Bazı konularda çok cimri bir babam var.. mesela benimle ilgili konularda. Bu yaşa geldim daha 2 sene araba kullandım. oturduğumuz yer toplu ulaşımla çok zor olan bir yer ve hala daha araba alınmıyordu bana.. neyse ben geçen sene yüksek lisansa başlayınca kampüs de çok uzak olduğundan annemin eski arabasını satmışlardı sattıkları adamın borcu mu varmış ne geri getirmiş onu da bana verdiler. 1 yıldır kullanıyorum ama 2 ayda bir sürekli bozuluyor, yolda kalıyor.. ve bu arabanın sürekli bozulmasından bir ara sinir hastası olacağımı sanıyodum.. satın bunu adam gibi araba alı dedğimde paramız yok borcumuz var diyip yine her zamanki gibi sözleirni söylüyorlar. borcumuz var diyenler 1 hafta sonra bilmem ne kaplıcasına tatile gidicez gelir misin diye soruyorlar.. bana araba almaya gelince paraları yok ama başka şeylere var.. Açıkçası bu eski arabanın şeklini seviyorum polo 2001 ama bozulmasından ve arabaya güvenmemekten bıktım.. bundan bikaç sene önce annemin arabasını ruhumuz bile duymadan değiştirip sıfır araba alındı.. benim isteklerim de hep sürekli sürekli yapılmıyor..