Moralim bozuldu

GULRENGI

İsmail♥Gülcan
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
199
148
Sozlumun nisanli abisi var.
Biz soz yapacagimiz zaman, biz ozaman nisan yapicaz dediler ve sozu ertelemistik. Simdide nisan yapacagimiz zamana, biz ozaman dugun yapicaz diyorlarmis.. aileside bize dugun nisan fazla gelir siz erteleyin diyorlarmis sozlume, sozlumde tabiki Kabul etmis :-) moralim cok fazla bozuldu, onlarin mutlulugu olurken hep benimki neden erteleniyor anlayamiyorum
Ne hissetmeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum
sizce?

Biz soz yapacagimiz zaman, biz ozaman nisan yapicaz dediler ve sozu ertelemistik. Simdide nisan yapacagimiz zamana, biz ozaman dugun yapicaz diyorlarmis.. aileside bize dugun nisan fazla gelir siz erteleyin diyorlarmis sozlume, sozlumde tabiki Kabul etmis :-) moralim cok fazla bozuldu, onlarin mutlulugu olurken hep benimki neden erteleniyor anlayamiyorum
sizce?
tripler kraliçesi trip yapma da ne yaparsan yap:KK53:

olsun ertelensin çok uzun süredir mi birliktesiniz sözlünle ki neden telaş içersindesin

zamanı geldiğinde sizinki de olur

o kadar dert edecek bir durum yok

Takma bosver. Nisanlin icin sorun degilse senin icinde sorun olmasin. Sadece senin nisanin degil ya o da dusunsun. Hemde birak evlensinler sizde nisani dugunu istedginiz tarihte rahatca yaparsiniz

sizde nekadar normal karsiliyorsunuz
bir ben mi normal karsilayamiyorum :KK43:
sozlumede ayri kiziyorum, ben bir an once ona kavusmak istiyorum o erteleniyor diye hic takmiyor bizim herseyimiz hep ertelensin zaten :KK43: degersiz hissediyorum

sizce?
Yaw nisanin masrafi senin ailene degil mi zaten? Iki taki mi alamiyacak durumdalar hakkaten?

Yaa ben bu hikayedeki kötü kız ım sanırım.. biz de sözlümle bazı sebeplerden ötürü evlenemedigimiz icin sevgilimin kardeşi ailesine anlatamadi bile sevdiği kisiyi:KK43: (nasil bir gelenek çözemedim önce büyük olan evlenebilirmiş ancak.)

Nişanlınizin abisinin sevgilisini suçlamayin olur mu onun bi suçu yok:KK43:

Yalnız ertelerken, sizin ve ailenizin onayını / gönlünü alması gerekirdi.

bizi insandan sayan yok zaten
okadar anlayisli bir ailem var ki anlatamam, keske bukadar anlayisli olmasalar diyorum, bu sefer bizi cantada keklik saniyolar herhalde
eltimin ailesi ise otoriter, sert onlar ne derse tamam

Tabiki moralinin bozulması doğal ama önceliğin onlara verilmeside anlayışla karşılanabilir bence. Hiiç bunun için tadınızı kaçırma hayırlısı o zamandır.

Bencede normal degil bende cok kirilir kizardim ve bu yuzden de kahreder sadece benim mi nisanim o da dusunsun isterdim anlatmak istedigim bu. siz kavusamiyorsaniz o da kavusamiyor sabredin o ugrassin biraz

Yaw nisanin masrafi senin ailene degil mi zaten? Iki taki mi alamiyacak durumdalar hakkaten?

bilmiyorum ki canim inan bilmiyorum onlardan bir beklentimde yok zaten inan nisan elbisemi bile kendim almayi dusunuyorum dedigin gibi 2 taki takmak istemiyolar herhalde ne diyim

Büyüğü olduğu icin ses etmemiştir sözlünüz. Yoksa o da istiyordur evlenmeyi neden istemesin. Sizin acinizdan bakinca evet siz de haklisiniz insan sevdigine hemen kavusuyum istiyor ama kasmayin kafaniza takmayin oluruna birakin ki her sey guzel ilerlesin. Siz gerilirseniz sozlunuz de gerilir o gerilince is ailelere yansır her sey cok daha kötü olur. Bence sakin olun bunda da bir hayir vardir deyin ve büyüğünüzün yuvasını kurun sonra rahatca güle oynaya kendi yuvanizi kurarsiniz :KK66:

Bak onlar evlencek kvuscak olan onlr. Sen nisan yapinca zaten kavusmus olmayacaksin . Seni uzen nisanin ertelenmesi degil sozlunun tavirlari olmali ancak . Ve elbiseni nicin kendin alasin bi zahmet alsinlar

Nişani kiz tarafi yapacaksa ertelenmesi saçma. Ama abisinin düğün olacagi icin masraf cok denip erteleniyorsa, siz baya bi beklersiniz. O borclar bitmez cunku:)

Nişan yapmaniz şart mi birde? Bana cok gereksiz ve bosa masraf geliyor mesela. Direk dugun yapsaniz?

Nişani kiz tarafi yapacaksa ertelenmesi saçma. Ama abisinin düğün olacagi icin masraf cok denip erteleniyorsa, siz baya bi beklersiniz. O borclar bitmez cunku:)

Nişan yapmaniz şart mi birde? Bana cok gereksiz ve bosa masraf geliyor mesela. Direk dugun yapsaniz?

aa abi evleniyor diye nisani cok goruyorlar dugune razi gelirler mi hic

X