Moralim çok bozuk.. hem de çok.

Purpleisbliss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
4
0
37
camsebil.jpg

Herkese Merhabalar az önce üye oldum.. Öncelikle doğru yere mi konu açtım bilmiyorum :KK43:
Moralim çok bozuk... Geçen sene nişanım için aldığım su sebilini bir arkadaşım ödünç aldı ve kırdı.
Benim için çok çok çok önemliydi.. Dün akşamdan beri her yerde arıyorum bakmadığım site kalmadı.. Aldığım yere sordum ama yok.. Piyasadan kalkmış :KK43:

Geçen sene English Home dan almıştım ama hiç bir şekilde hiç bir yerde bulamadım..

En son burası geldi aklıma, ikinci eline de razıyım.. ne olur elinizde varsa veya tanıdığınız birinde varsa bana satmak ister misiniz ? :KK43: :KK43:

Veya bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Benim onu kesinlikle almam lazım, benim için çok çok önemliydi.

Herkese teşekkür ediyorum.

Madem bu kadar önemliydi keşke vermeseydiniz.
küçük dükkanlara bakabilirsiniz farklı markaları satan büyük dükkanlarda belki olabilir

Allah başka dert vermesin

Tabi ki öyle.

Madem bu kadar önemliydi keşke vermeseydiniz.
küçük dükkanlara bakabilirsiniz farklı markaları satan büyük dükkanlarda belki olabilir

Teşekkür ederim, ancak kıramayacağınız insanlar oluyor çevrenizde onlardan biriydi. Maalesef böyle bir şey olabileceği aklıma gelmedi :KK43:

english home da farkli sekillerde olanini gorduk gecen, daha sadesini.. piyasasan kalktiysa aynisini bulabilecegini sanmiyorum..

Bire bir aynısı olmamakla beraber çok benzeyen ürünler mevcut internette. Arama motoruna "cam su sebili" yazın ve görsellerden bakarak ilgili siteden ulaşabilirsiniz :KK66:

kendimi woody allenin sol burun deliği gibi hissettim bu sorun karşısında

Madem arkadaşınız kırdı bırakın o arasın bulsun siz neden uğraşıyorsunuz ki.
Her yere baktığınıza emin misiniz?
merak ettim internette arama yaptım bir alışveriş sitesinde 8.5 litresi 120; 10 litreliği 150 lira civarı var aslında.

Ben benden ödünç eşya isteyen arkadaşlarımla küsüyorum genelde :)
Emanetin canı şeyinde olur derim hep. Kimseden bişeyini istemem isteyene de vermek istemem. İnşallah bulursun

İyi de yeni aldığınız ürün sizin için değeri olan ürün olmayacak ki. Yepyeni, bambaşka bir ürün olacak. Ben mi yanlış düşünüyorum?

musluk kısmındaki lastik zamanla eskiyip su damlatırdı ve yine atmak zorunda kalırdınız.normal musluk bile yıpranıyor

ay güzelmişte Allah başka dert vermesin markafonide desensiz olarak satılıyordu ama şuan var mı bilemiyorum

X