Moralim cok bozuk yardimci olun kizlar9

Ebrumrt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
97
37
8
Moralim cok bozuk hamilelik konusunu galiba cok takiyorum benim gibi surekli dusunen arkadaslar varmi acaba kendimi ne kadar ev isine versemde aklim hep orda takili kaliyo

Moralim cok bozuk hamilelik konusunu galiba cok takiyorum benim gibi surekli dusunen arkadaslar varmi acaba kendimi ne kadar ev isine versemde aklim hep orda takili kaliyo
düşündükçe moralin bozuluyor canım düşünmemeye çalışacaksın ev işi harici hobi edin kendine. düşündükçe, çok odaklandıkça hamile kalmanda zorlaşır. ne zamandır istiyor ve deniyorsunuz peki?

Canim ben 2 kez bebeklerimi kaybettim kurtaj oldum kan pihtilasmasi var 2 aydir deniyoruz aklim hep orda napcan bilmiyorum

Hiç üzülme canım.Bak sorun bulunmyş,tedavini de oluyrsndr.Allahım en kısa zmnda güldrsn seni inş.

anladım canım geçmiş olsun, pıhtılaşma için tedavi oluyor mu?
Tedavisi var canim kan sulandirici iciyorum hamile oluncada igne olcam devamli ama insallah hamile kalirim psikolojikmen bitik durumdayim burda beraber ustesinden gelelim lutfen yardimci olun bana esime artik yansitmak istemiyorum

Hiç üzülme canım.Bak sorun bulunmyş,tedavini de oluyrsndr.Allahım en kısa zmnda güldrsn seni inş.
Amin insallah canim evet en azindan sorun bulundu cok sukur birde hamile olsam yavrumun oldugunu bilsem herseyle igneyle ilacla bas ederim allahimin izniyle

Tedavisi var canim kan sulandirici iciyorum hamile oluncada igne olcam devamli ama insallah hamile kalirim psikolojikmen bitik durumdayim burda beraber ustesinden gelelim lutfen yardimci olun bana esime artik yansitmak istemiyorum
tedaviye başlamışsın bak sorun en kısa zamanda çözülür. Psikolojini bozma. Rabbim zamanını bilir güzelim, en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah

Merhaba yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm. Bende 2 kez düşük yaptım. İkiside acılı bir kayıptı. 2 buçuk yıllık evliyim bende. Çok doktora gittim en son kan pıhtılaşması çıktı hergün iğne vuruluyorum. Sanırım iğneler biraz psikolojimi bozdu hergün hergün. Ama olsun herşey iyi olsun da. Ben ilk düşüğümde 1 yıl hamile kalamadım. Bence bunun tek sorunu kendimi içmeye çok çalışmaya aşırı strese verdim ve 1 yıl olmadı 2. Hamilelik yine düşük sonrasında adet olmadan düşükten 3 hafta sonra hamile kaldım. Stres yok düşünmek yok çok istemek hiç yok. Gezdim eğlendim yani hobilerim neyse onları yaptım inşallah sende bir an önce hamile olursun güzel haberlerini paylaşırsın ..

hemen hemen ayni hikayemiz peki bisey sorucam hamile kalamiycam gibi dusunceler olusdumu sizde bende su an oyle bi dusunce var kendi mi yedim nerdeyse cok tesekkur ederim cnm paylasirim insallah

ah canım bende aynı durumdayım meğer ne çok varmış pıhtılaşma sorunu olan..düşünmemek lazım ama elimizde deil işde bende yatıyorum bebek kalkıyorum bebek düşünüyorum bi yandan da pıhtılaşma yüzünden tekrar düşük yaparsam diye korkuyorum çok zor biliyorum ama unutmak lazım oluruna bırakmak lazım herşeyi..rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin bize inş.

Hamile kalamayacagim dusuncesi oldu tabiki sonucta 1 yil az degil. Ama Anladim ki birseyi ne kadar cok istersen o kadar cok olmazmis derler ya oyle gercekten o dusunceden kurtulup kismet dedim hayirlisi dedim oldu sonra yine dusuk sonra tekrar hamilelik bakalim insallah bu Sefer tutar ama hic stres yapmiyorum aman şoyle yapsam bisey olur my demiyorum artik Allaha tevekkul

Insallah canim elimde degil ki olsa istemezmiyim oluruna birakayim esim sagolsun kafam dagilsin diye hemwn hemen her gun isten gelince disari gezmeye cikariyo ama nereye kadar uzuluyorum esimede beni mutlu etmek icin cabaliyo ama sabah oluyo evde yine aklima geliyo insallaah guzel haber verirriz birbirimize cnm

Cok dogru canim benim arkadasim mantar ilaci iciyodu mantar var diye adet olmadigini dusundu 2 ay boyunca meger hamileymis cocugu dogdu ve hic bir seyi yok 1 yasina gircek rabbim istedimi hic birsey olmuyo

Bu doktorlara cok kiziyorum.kan pihtilasmasi testi icin illa 3 4 düşük mu yapmak gerek.bikere olduysa araştırın demi.acıyı çeken anne baba ama.allah akil fikir versin bu doktorlara

Hazir geziyorsunuz keyfini çikarsana biraz. Cok sukur buyuk bir hastaligin Yok veya bu bir hastalik degil. Elbet olacak. Keyfini cikarmadigim gunlere yaniyorum cunku Simdi nereye gitsek esimin burnundan geliyor disarda yemek yemege goturdu en son cadde arasinda oyle bir kusmak Yok yazik dayanamadi oda cikardi relax ol keyfine bak bugunler geri gelmiyor benden soylemesi

Bu doktorlara cok kiziyorum.kan pihtilasmasi testi icin illa 3 4 düşük mu yapmak gerek.bikere olduysa araştırın demi.acıyı çeken anne baba ama.allah akil fikir versin bu doktorlara
aynen katılıyorum..çok şükür ki ben iyi bi doktora denk geldim ve ilk düşükte farkettik. ama neler duyuyorum 3 veya 4 düşükten sonra kan testine gönderen doktorlar var yazık çekilen acıya kaybedilen zamana tamamen bozulan psikolojilere yazık ya

Kesinlikle.bu arada nerde ne kadara yaptirdin canim sen bende yeni düşük yaptim bende yaptircam ama doktor onayı mi gerekiyo bunun icin.kac paraya yaptirdin bide

Haklisin canim bayramda otele gidicez orda tatini cikaricam insallah aklima gelmez canimi sikmam bu konuda cok sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…