Moralim cok bozuk yardimci olun kizlar9

Haklisin canim bayramda otele gidicez orda tatini cikaricam insallah aklima gelmez canimi sikmam bu konuda cok sagol cnm

Hayatı kendine ve eşine zehir etme bence de. Tedavisi varmış bak mutlu olmalısın,birşeye de çok üzülmemek gerek.Benim bir arkadaşım düşük yaptı ve buna karı koca o kadar çok üzüldüler ki eşi bir gün beyin kanaması geçirdi ve beyin kanseri olduğunu öğrendiler.Aradan 6-7 yıl geçti ve hala hastalıkla boğuşuyorlar,ne kadar kötü,düşünsene...kaç kez beyin ameliyatı oldu ama hastalık nüksetti hep,çaresiz birşekilde iyileşmesi için dua ediyorlar,her zaman beterin beteri var.İnsan düşünürse gerçekten hayatta şükretcek çok şey var ..İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın,dua et bol bol ama kendini de harap etme...

Kesinlikle.bu arada nerde ne kadara yaptirdin canim sen bende yeni düşük yaptim bende yaptircam ama doktor onayı mi gerekiyo bunun icin.kac paraya yaptirdin bide

canım ben tıp fakültesine gittim hematoloji bölümüne düşük yaptım pıhtılaşma testi için geldim dedim genetiğe falan gönderdi beni para vermedim sağlık sigortası kapsamında

Esim bu konuda hep hislerine guvenir ve bana olucak allahin izniyle der ve bu zamana kadat ne dediyse olmusdur 2.

2.gebeligimde doktor degistirmisdim esim pek tarafdar değil di doktora ameliyatimda hic begenmemis biz soruyoruz kadin anca cevap veriyo dedi o ara ameliyat olmadan once nobetci bi doktor vardi kanamam var diye gittim olcak olan herseyi soyledi ve kan pihtilasmasi oldugunu test yapmadan anladi test sonucum belli olunca o doktora gitme konusunda esik cok israrci oldu ve gercekten esimin hislleri yaniltmadi eski doktorum konusunda o yuzden esim hep olumlu tarafindan bakar

Ya ben denerken bile fenalık geçiriyorum. Olsun artık diye.
Düşük çok zor ya allah sabır versin.
Kafaya takma desem de takacaksın farkındayım.
Ama hobi falan bul canım en azından ruh sağlığın için. Ne bileyim bir şey boya resim yap elbise dik

Aynen canim takiliyo napcan dedigin gibi bi hobi bulmam lazim teşekkür ederim

Moralim cok bozuk hamilelik konusunu galiba cok takiyorum benim gibi surekli dusunen arkadaslar varmi acaba kendimi ne kadar ev isine versemde aklim hep orda takili kaliyo
Kafana taktıgin icin olmuyodurtakmayacaksin

Ben de aynı durumdayım bir de illet hastalığım var adenomyosis adet donemi dışında da ağlatacak derecede bel bacak kaşık agrim var artı midemde de problem var artı eşimle aram açıldı rahatsızlığından dolayı asilama da yaptım tutmadı bu ay eşim de iyi gün dostummus haline şükret cnm şimdi bile evde tek ağlıyorum adetliyim ateş bulantı tansiyon düşmesi artı eşimin psikolojikmen hiç yanımda olması acımı yalnız yaşıyorum ve işin garip tarafı doktorlar biran önce çocuk sahibi olmamı ve ameliyat olup rahmimi almak istiyorlar bitmişim artık ben çaresizim hem de çok acizim Rabbim yardım et diyorum her tarafım hastalık çok sevdiğim eşimin hep karşımda olması da cabasi tükendim...

Moralim cok bozuk hamilelik konusunu galiba cok takiyorum benim gibi surekli dusunen arkadaslar varmi acaba kendimi ne kadar ev isine versemde aklim hep orda takili kaliyo

Selam canım, sana kendi hikayemi anlatayım. 7 senelik evliyim. İlk sene korundum sonrasında çocuk istedik. Hem fazla kg hem de pco var bende kendimi bildim bileli. Bekledim kendiliğinden olur diye ama mümkünmü adet düzensizliği had safhada ayrıca eşimde de sperm düşüklüğü vardı. Gel zaman git zaman 2015 yılında direk tüp bebek yapmaya karar verdik 17 yumurta toplandi 14 ü döllendi ve 5.güne sadece 4 tane embriyo dayanabildi. Transfer 1 adet olarak yapıldı ve sonuç negatif. Cözülen diğer 4 yumurtamda çöp oldu. E napmali bu durumda hadi bidaha aynı tüp bebek eziyeti. 2016 yılında dr umu değiştirdim o da bana yumurta takibi yapalım dedi 2 ay yumurta takibi yaptik dr gün verdi iliski vs ama o da olmadi. 1 ay daha deneyelim sonra tüpe geçeriz dedi ok dedim. Benim yumurtalarim 20 günde büyüyor bu arada. Sonra 3.ay adetin 20.günü dr a gittim bakti ve dediki bu ay hiç yumurtan oluşmamış biz bunu birakalim artik tupe gecelim. Ben de dedimki tamam ekim gibi gelirim biraz kafami dinleyeyim. Aradan 1 ay gecti adet olamiyorum tabi yumurta olusup disari atilmadigi icin bana fenaliklar geliyor dr a dedimki adet sokturucu icebilir miyim oda bana adini verdi aldim kullandim 10 gun bekledim gelen giden yok dr a dedim yine telde olmadi bu sefer baska ilac verdi onuda kullandim 10 gun yine bise yok. Halbuki bu ilaclari daha onceden kullanmistim ve en gec 6 veya 7.gun mutlaka adet olunuyor. Ama ben olmadim. Bi sabah kalktim ise gidicem evde testim vardi hic umudum yok yapmakta istemiyorum yine husran olacak diye bise durttu beni aldim testi idrari 2 damla damlattim ama teste bakasim yok kafayi bi cevirdim direk cift kipkirmizi cizgi neye ugradigimi sasirdim inanmadim teste imkansiz nasil olur vs sok oldum bi yandanda ilac ictim birsuru nasil olcak vs kafam kazan gibi oldu sorulardan bi anda. Ise gittim hemen kan testi yaptim yakin bi yerde ve kan sonucu 136 bin hala inanamiyorum bu sonuca gore bebek cok buyuk ertesi gun randevu aldim esimle dr a gittik ve ultrasonda aman Allah'ım elleri kolları hareket ediyor sessiz sedasız büyümüş iki bucuk aylık olmus oğlum, esim aglamamak icin kendini zor tutuyordu bense sevincten ne hissettigimi bile bilemedim. Demem o ki 7 nisanda adet olup aradan 20 gün gectikten sonra yumurta olusmayip bunun 15 gun sonrasinda yumurtlayip o cok az olan sansida tutturup hamile kaldım ben. Rabbim her şeyin zamanını biliyor hic olmayacak dedigim anda hep karamsar dusundugum halde verdi yavrumuzu isteyen herkese de nasip etsin insallah bu duyguyu. Hicbir zaman umudunu kesme ve bol bol dua et. Biliyorum cok zor ama kafani surekli bebek sorunuyla mesgul etme psikoloji cok onemli dr bana mayis ayinda biyere gittinmi dedi evet dedim izmir alacati efes sirince dollenmenin oldugu tarih tamda ozamanlara denk geliyor ve ben bunun uzerine bir akraba dugunune gidip aklinin almayacagi kadar hoplayip zipladim. Rabbim ol der ve olur hicbirsey onune gecemez bitanem. Umudunu kaybetme ve dua et sabret.

Cok tesekkur ederim boyle hikayeleri duydukca mutlu oluyorum insallah bende mutlu olurum bende bayramda tatil de olucam ve yumurtlama zamanima denk geliyo aklima getirmemeye calisicam eglenmeme bakicam rabbim saglikla kucaginiza almayi nasio etsin yavrunuzu cok sevindim gercekten senin adina rabbim ol diyince oluyo cok sukur

Aglama bitanem ya esin degerini anlar elbet yanliz degilsin o kadar cok aci cekenler var ki ama kotu ama kotunun iyisi cok var kimsenin elinden bisey gelmiyo rabbim dermansiz dert vermez guclu ol bitanem sakin aglama moral verelim birbirimize insallah bebislerimiz olur ve hayatimiz degisir ama anlamadigim rahatsizligin yuzunden neden araniz aciliyo ki hastalikda saglik da denilmedimi evlenirken elbette zordur ama sen kendin icin ayak da dur savas ve sakin umutsuzluga dusme

Tedavisi var canim kan sulandirici iciyorum hamile oluncada igne olcam devamli ama insallah hamile kalirim psikolojikmen bitik durumdayim burda beraber ustesinden gelelim lutfen yardimci olun bana esime artik yansitmak istemiyorum
Canim benim bi yakinimda vardi pihtilasma durumu ignesini kullandi ilaclarini fln saglikli bir bebek dogurdu sizlerde korkmayin insallah sağlıklı bebekler önce karnınıza sonra kucağınıza gelicek

Canim benim bi yakinimda vardi pihtilasma durumu ignesini kullandi ilaclarini fln saglikli bir bebek dogurdu sizlerde korkmayin insallah sağlıklı bebekler önce karnınıza sonra kucağınıza gelicek
Insallah canim igne olucam bende 8 ay boyunca rabbim nasip eder insallah

Insallah canim igne olucam bende 8 ay boyunca rabbim nasip eder insallah
Insallah canim bak stres en buyuk dusmanımız unut demiyorum aklının bir köşesinde olacak elbet ama odak noktası yapma... Normal yaşantınıza devam edin bak nasıl geliyor bebişler

Insallah canim bak stres en buyuk dusmanımız unut demiyorum aklının bir köşesinde olacak elbet ama odak noktası yapma... Normal yaşantınıza devam edin bak nasıl geliyor bebişler
Insallah canim benim

Bende oleyim kuzum yanlz deglsn vücudunda ki her degsklgi ona yoruyorum su arabalar beni öldürecek ve daha ön beş günüm var ama test yapmaya da korkyorum

Bende oleyim kuzum yanlz deglsn vücudunda ki her degsklgi ona yoruyorum su arabalar beni öldürecek ve daha ön beş günüm var ama test yapmaya da korkyorum
Ben her testen sonra huzun kapliyo esim boyle yapcaksan test aldirmiycam diyip duruyo hep aglamakli oluyorum insallah bundan sonraki testlerde pozitif bizlerde goruruz insallah cnm

Ben her testen sonra huzun kapliyo esim boyle yapcaksan test aldirmiycam diyip duruyo hep aglamakli oluyorum insallah bundan sonraki testlerde pozitif bizlerde goruruz insallah cnm
İnsallah kardesm bize düşen dua etmek rabbim en kısa zamanda hayrlisyla sağlıklı bi evlat nasip eder sana herkese. Rabbim düşmamnın ble kucagni boş brakmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…