öncelikle herkeze haıyırlı günler benim derdim eşimin ailesi. iki görümcem ve kaynanamla 2 ay önce çok kötü kavga ettik.görümcelerım beni dövmeye bile yeltendiler 2 aydır suratlarına bakmıyorum onların gittiği misafirliklerede gitmıyorum. geçen gün bizi iftara çağırdılar onlarda gidicek diye ben gitmek istemedim eşim beni bırakıp onlarla gitti tek başıma iftarımı açtım ağlayarak üstelik gurbetteyim kimsem yok çok zoruma gitti eşimlede şuan küsüz ne yapıcam bilmiyorum.
Tabiki yüzlerine bakmamakla sonuna kadar haklısın ..yoksa bakmanı bekliyorlar sengözlerimebaksanab Ayrıca eşin ne diyor bu konu hakkında ..mutlaka konuşmuşsunuzdur ....Eşinin seni tek bırakıp gitmesi çok ayıp :1closedeyes: Bence eşinle otur konuş ...mutlaka bir çözüm bulursunuz anlat ne istediğini , onlarla aynı ortamda olmak istemediğini filan a.s Eşinlede küsme derim ben..Küserek bir çözüm yolu bulmazsınız ki ancak konuşarak halledebilirsin canım yerimseniben Kaynanan ve görümcenlerlede muhatap olmazsın mümkün olduğu kadar uzak durursun ne halleri varsa görsünler ALLAH'a havale et.. Umarım herşey senin için hayırlı olur...a.s. ..