Morelim çok bozuk 😖😖

Nimet yardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
527
301
33
30
Hanımlar bugün tranfer oldum hiç-bir şey hissetmiyorum olmicak zannediyorum morelim acayip bozuluyo daha ilk günden böyle olan varmi

Hanımlar bugün tranfer oldum hiç-bir şey hissetmiyorum olmicak zannediyorum morelim acayip bozuluyo daha ilk günden böyle olan varmi

İlk günden bişey hissetmezsin zaten canım. Tedirgin olma moralini yüksek tut biliyorum bekleme süresi en zor kısmı tedavinin ama bir şekilde geçiyor. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin

Bastan kaybediyorsun yani bence umutlu olmak lazim yoksa tutunamaz bebisin sana. ben 4 aylik olana kadar hic bisey hissetmedim ilk gunden bisey hissetmemen cok cok normal. Herkeste belirti olmak zorunda degil. Bu surecte bunu ogrenmis olduk sizede nacizhane tavsiyem inanin.. benim ill denemem ve pek yakinda bebegime kavusacagim insallah. Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin insallah

Oncelikle moralinizi bozmayin. Guzel seyler hissedin Allah nasip eder insallah. Bazen bizler hayirli zamanlari ve hayirli seyleri bilemiyoruz basiniza ne gelirse gelsin herseyde gercekten bir hayır oluyor. Güzel haberlerinizi duyacagimizdan eminim ilk gunden bişey hissetseniz cocuk 9 ayda degil 4.5 ayda dogar. Güçlü ve sabirli olun

Canim bende bunu yasamaktan korkuyorum acikcasi ...cok karamsarsin..ne yap biliyomusun tatlim yuruyuse cik..kendini yormadan.yada film dizi ac..1 hafta bu siteye girme kafani dagitt..surekli yani..transferim gerceklesirse .bunlari yapmayi planliyorum..ama zor tabi yapabilmekte..tup bebekte psikolojide cok onemliymis..tutunmasi icin..

Korku var acikcasi icimde cok tesekur edrim icim rahatladi birazda olsun❤

Bu günlerde siz neler yaptiniz tavsiyeniz neler sizinkide tup bebekmi ❤
Evet benimde tup bebek. O surecte surekli yattim kalmanda sakinca yok demislerdi ama ailem izin vermedi. Sevdigim seyleri izledim kafami dagitmak icin. Bolca ananas ve kabak cekirdegi tukettimtiksinene kadar yedim desem yeridir. Kalp atisini duyana kadar ayaga bile kalkmadim erken test yapmadim esim katii bir sekilde izin vermedi iyi ki vermesi cok kisi stres oldu buyuzden. cok zorlu bir surecti ama inanin nasil geçtiğini bile anlamiyorsunuz . Ayni donemde burada yazisip birbirimize destek olduğumuz kisiler oldu. Şuan hic i yasadiklarimizin hepsi olmamis gibi. Kimi kucagina aldi bile kimi benim gibi her an bekliyor. Rabbim sizlerede ayni sevinci yasatsin insallahh

Amin teşekkur edrim Ilk 12 gün hiçbirşey hissetmenizi dimi cok az da olsun birde sorum bu kabak çekirdeği makette olanlardan alip yiyebilirim dimi
Ben kalp atisindan 1 hafta falan sonra kokuya duyarli hale geldim yaklasik 10 11 haftaliktti kalp atışını duydugumda. 12 gunde zerre bisey hissetmedim. Ama erken test asla yapmayin . Evet bildigimiz marketteki kabak cekirdegi ve ananas

Ben kalp atisindan 1 hafta falan sonra kokuya duyarli hale geldim yaklasik 10 11 haftaliktti kalp atışını duydugumda. 12 gunde zerre bisey hissetmedim. Ama erken test asla yapmayin . Evet bildigimiz marketteki kabak cekirdegi ve ananas
Çok teşekkür ederim bilgiler icin tekrardan sağlıcakla kucağınıza alin insallah❤❤❤

Ben kan testimi 6. Gun yapmistim. 6.gune kadar hic bi his yoktu. Ben de senim gibi korkmustum. Forum da boyle sorular sormustum. Hatta kan verirlen bile umudum yoktu. Esime git sonucu sen al olumsuzsa direkt beni eve gotur konusma bile demistim. Laboratuardan sonuc almaya bile dizlerim beni goturmemisti korkudan girememistim. Sonra 43 cikti beta hcg.. cok sasirdim. Cunku hic bi his yoktu.. 2 gunde bir olcturdum artarak yukseldi 5binlere ulasti. Muayenede kese kalp atisini gordum ama hala hic bi his yok.. yani sanki hamile degilim gibi.. sonra benim gibi hic his yasamayan milyonlarca kadino oldugunu artik anladim. Cok araştırdım. Yani bazilari cok etkilenir. Bazilari hic hissetmemiş.
Ilk 3 ayim hissiz gecti.. hatta beni gorenler yuzun guluyor hayirdir mide bulantin falan yok galiba senin derlerdi. Cidden hic birseyim yoktu.. sonra basima neler geldi 4 aya girdim kusmalarim basladi.. sabah aksam ogle .. arabaya binince sokakta bahcede..en ufak bi kokuda.. 1 ay cok cektim.. mide bulantisi ilaci kullandim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…