- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Hanımlar bugün tranfer oldum hiç-bir şey hissetmiyorum olmicak zannediyorum morelim acayip bozuluyo daha ilk günden böyle olan varmi
1 tane 5 günBolca istirahat ve olumlu düşünce tavsiye ederim.
Kac bebek transferi yaptiniz?
Inşallah cok tesekur ederimİlk günden bişey hissetmezsin zaten canım. Tedirgin olma moralini yüksek tut biliyorum bekleme süresi en zor kısmı tedavinin ama bir şekilde geçiyor. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin
Bastan kaybediyorsun yaniHanımlar bugün tranfer oldum hiç-bir şey hissetmiyorum olmicak zannediyorum morelim acayip bozuluyo daha ilk günden böyle olan varmi
Tabii ki...bu his sürecin bir parçası..Allah yardımcınız olsun.emekleriniz boşa cikmasin inşallah.Guzel haberlerinizi alalımHanımlar bugün tranfer oldum hiç-bir şey hissetmiyorum olmicak zannediyorum morelim acayip bozuluyo daha ilk günden böyle olan varmi
Oncelikle moralinizi bozmayin. Guzel seyler hissedin Allah nasip eder insallah. Bazen bizler hayirli zamanlari ve hayirli seyleri bilemiyoruz basiniza ne gelirse gelsin herseyde gercekten bir hayır oluyor. Güzel haberlerinizi duyacagimizdan eminim ilk gunden bişey hissetseniz cocuk 9 ayda degil 4.5 ayda dogar. Güçlü ve sabirli olunHanımlar bugün tranfer oldum hiç-bir şey hissetmiyorum olmicak zannediyorum morelim acayip bozuluyo daha ilk günden böyle olan varmi
Korku var acikcasi icimde cok tesekur edrim icim rahatladi birazda olsun❤Bastan kaybediyorsun yanibence umutlu olmak lazim yoksa tutunamaz bebisin sana. ben 4 aylik olana kadar hic bisey hissetmedim ilk gunden bisey hissetmemen cok cok normal. Herkeste belirti olmak zorunda degil. Bu surecte bunu ogrenmis olduk sizede nacizhane tavsiyem inanin.. benim ill denemem ve pek yakinda bebegime kavusacagim insallah. Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin insallah♥
Korkacak hic bisey yok sadece dua edin minik bebeginiz size tutunsun. Gununden once test yapmayin daha cok strese sokuyor.ne gelirse stresten geliyor zaten..Korku var acikcasi icimde cok tesekur edrim icim rahatladi birazda olsun❤
Bu günlerde siz neler yaptiniz tavsiyeniz neler sizinkide tup bebekmi ❤Korkacak hic bisey yok sadece dua edin minik bebeginiz size tutunsun. Gununden once test yapmayin daha cok strese sokuyor.ne gelirse stresten geliyor zaten..
Evet benimde tup bebek. O surecte surekli yattim kalmanda sakinca yok demislerdi ama ailem izin vermedi. Sevdigim seyleri izledim kafami dagitmak icin. Bolca ananas ve kabak cekirdegi tukettimBu günlerde siz neler yaptiniz tavsiyeniz neler sizinkide tup bebekmi ❤
Birde belirti aramayin herkeste olmuyor bende olmadi.Bu günlerde siz neler yaptiniz tavsiyeniz neler sizinkide tup bebekmi ❤
Amin teşekkur edrim Ilk 12 gün hiçbirşey hissetmenizi dimi cok az da olsun birde sorum bu kabak çekirdeği makette olanlardan alip yiyebilirim dimiBirde belirti aramayin herkeste olmuyor bende olmadi.
Ben kalp atisindan 1 hafta falan sonra kokuya duyarli hale geldim yaklasik 10 11 haftaliktti kalp atışını duydugumda. 12 gunde zerre bisey hissetmedim. Ama erken test asla yapmayin . Evet bildigimiz marketteki kabak cekirdegi ve ananasAmin teşekkur edrim Ilk 12 gün hiçbirşey hissetmenizi dimi cok az da olsun birde sorum bu kabak çekirdeği makette olanlardan alip yiyebilirim dimi❤
Çok teşekkür ederim bilgiler icin tekrardan sağlıcakla kucağınıza alin insallah❤❤❤Ben kalp atisindan 1 hafta falan sonra kokuya duyarli hale geldim yaklasik 10 11 haftaliktti kalp atışını duydugumda. 12 gunde zerre bisey hissetmedim. Ama erken test asla yapmayin . Evet bildigimiz marketteki kabak cekirdegi ve ananas
Amin insallah darisi isteyen tum herkese insallah.Çok teşekkür ederim bilgiler icin tekrardan sağlıcakla kucağınıza alin insallah❤❤❤
Merhaba kaç yumurtanız toplamdı ilk gün kaçtanesi DöllenmiştiHanımlar bugün tranfer oldum hiç-bir şey hissetmiyorum olmicak zannediyorum morelim acayip bozuluyo daha ilk günden böyle olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?