Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
baharcığım özelden yazmıştım ama senden cevap gemeyince almadığını düşündüm. çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. canım azda olsa kanaman varsa riske atmasan ve rapor alsan. benimde ilk başlarda ara ara kanamam oldu. çok fazla değildi ama az olsa bile insanı tedirgin etmeye yetiyor. rapor izin derken tam 3 ay işe gitmedim. 16.haftam bitti sonra başladım işe. gerçi risk doğana kadar bitmiyor,kısmetinde dünyaya gelmek varsa ne olursa olsun bir şekilde geliyor da .
canım doktor söylemiştirdir de bol bol su iç, su içmek kasılmaları ve sancıları engellermiş, benim kanamam olduğunda doktor sürekli bol bol su iç diyordu.

canım çok teşekkürler, senden haber almak da iyi geldi. bebiş de baya büyümüş. maşallah. kanama şuanda devam etmiyor gibi. ama artarsa ben de tabi direk rapor alırım. zaten bekleme sürecindede hep evdeydim. su tavsiyene de uyacağım. bebeğinizin cinsiyeti ne belli olmuştur.

sonunda :)özlemişim arkadaşım vallahi kimsesiz kaldık helede şu pıhtılaşmayı öğrenince direk gelip burda sana yazayım istedim çok moralim bozuldu evet düşüklerin nenedeni buymuş ve dr.lar bu kadar şey çektikten sonra nacak zahmet edip baktırdılar..benim kendiliğinden olabilmesi için tüplerin açılması lazım cnm oda lap.ile belki kesin açılacağını bilsem yaparım ama bilmiyorum...cnm senin bu lekelenmeler iğne dozundan olabilirmi acaba fazlamı geliyo sana kaçlık vuruyosun?keşke şöyle 3 ay yatabilseydin .için daha rahat olurdu.o kadar yol gitmekte sarsmıştır inş. hiç bişey olmaz cnm dualarımız sen ve kuzunla:))

ay kıyamam kimsesiz bırakırmıyım hiç. canım sen şu merkez konusuna karar ver. 2. tedavine sıkı sıkı başla bu sefer allahımın izniyle olacak. inşallah 5. gün emriyosu da olursa ben tutacağına inanıyorum. her aşamada soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

canım çok teşekkürler, senden haber almak da iyi geldi. bebiş de baya büyümüş. maşallah. kanama şuanda devam etmiyor gibi. ama artarsa ben de tabi direk rapor alırım. zaten bekleme sürecindede hep evdeydim. su tavsiyene de uyacağım. bebeğinizin cinsiyeti ne belli olmuştur.

cinsiyetimiz kız canım.

e olmuştur artık heralde bende tam bilmiyorumcnm limanın 6 yı geçti:nazar::nazar:aralarında ne kadar var hatırlamıyorum ama hamişlerimiz bizi yalnız bıraktı orası kesin:( sen nasılsın nasıl gidiyor..
canlarım hayırlı sabahlar. dedikodumu yapmışsınız. annemden dönünce daha çok yanınızda olucam inşallah. burda beni pek oturtmuyorlar pc başına. ama unutulduğunuzu felan sakın sanmayın. biz iyiyiz şükür. kızlarda iyiler. yuvarlanıp gidiyoruz. tam top olmaya az kaldı. :1::1::1: 6,5 aylık olduk :nazar::nazar::nazar: sizinde bugünleri görmeniz için hep dua ediyoruz.
badecim pıhtılaşmayı öğrenmeniz tedavi açısından çok iyi olmuş. en azından tedavi olabileceğin bir durum bunada şükür. ben zaten bu topikten önce seni sonra melishi sıraya koydum. haberleriniz sırayla gelecek İnşallah. içimden hep öyle geliyor.
Melish83 şekerim sen ne yaşlanmasından bahsediyorsun. biz 30 olduk hala genciz :21::21::21: kendine bide bunu dert etme olur mu? sizinki pskolojik olabilir. bak göreceksin. yeni yahlilleriniz çok güzel çıkacak ve tüpte başarılı olacaksınız İnşallah.
Topraksu_ canım sende Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kızını İnşalllah.
Hepiniz Allaha emanet olun.

canlarım hayırlı sabahlar. dedikodumu yapmışsınız. annemden dönünce daha çok yanınızda olucam inşallah. burda beni pek oturtmuyorlar pc başına. ama unutulduğunuzu felan sakın sanmayın. biz iyiyiz şükür. kızlarda iyiler. yuvarlanıp gidiyoruz. tam top olmaya az kaldı. :1::1::1: 6,5 aylık olduk :nazar::nazar::nazar: sizinde bugünleri görmeniz için hep dua ediyoruz.
badecim pıhtılaşmayı öğrenmeniz tedavi açısından çok iyi olmuş. en azından tedavi olabileceğin bir durum bunada şükür. ben zaten bu topikten önce seni sonra melishi sıraya koydum. haberleriniz sırayla gelecek İnşallah. içimden hep öyle geliyor.
Melish83 şekerim sen ne yaşlanmasından bahsediyorsun. biz 30 olduk hala genciz :21::21::21: kendine bide bunu dert etme olur mu? sizinki pskolojik olabilir. bak göreceksin. yeni yahlilleriniz çok güzel çıkacak ve tüpte başarılı olacaksınız İnşallah.
Topraksu_ canım sende Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kızını İnşalllah.
Hepiniz Allaha emanet olun.

hayırlı sabahlar cnm aşkolsun dedikodu olurmu sizi özlediğim için söylüyorum..annen iyi yapıyo çok oturma boşver arada böyle iyi haberlerini yaz yeter.evet hamilerimizin dualarına çok ihtiyacımız var..karnınızdaki meleklerin hatrına rabbim geri çevirmesin dualarınızı...çook öüyorum cnm üçünüzde Allaha emanet olun:)

AMİN DİYORUM!!
çok uğraşıp bebeğine kavuşmuş insanların çekilenleri bilerek içten samimi olarak'' Allahım isteyen herkese nasip etsin'' demesine amiin diyorum.......
istemediği halde ''kazara''çocuğu olan ''ayy ben artık istemem darsı olmayanlara ''diyen vicdansızlara amiiin diyorum....
annemin ablalarımın dostlarımın halimize üzülüp'' Allahım onlarada ver'' demelerine amiiin diyorum.....
konu komşunun tandıkların sırf meraktan sorup hamile değilim cevabına ''olur Allah hayırlısını versin''demesine amiiin diyorum....
tv.de sohbet yapan hocaların ''Allahım bizi dinleyenlerin dualarını kabul et''demelerine amiiiin diyorum....
yardım isteyen sokaktaki muhtaçların''Allah ne muradın varsa versin'' demelerine amiiiin diyorum.......
hepimiz için herzaman taaa içimden yüreğimden amiiin diyorum olmuyo olmuyo olmuyo...zamanı var biliyorum dayanmak zor ama verecek olan rabbim hayırlısyla nasip etsin bir tek amiiin diyorum....

AMİN DİYORUM!!
çok uğraşıp bebeğine kavuşmuş insanların çekilenleri bilerek içten samimi olarak'' Allahım isteyen herkese nasip etsin'' demesine amiin diyorum.......
istemediği halde ''kazara''çocuğu olan ''ayy ben artık istemem darsı olmayanlara ''diyen vicdansızlara amiiin diyorum....
annemin ablalarımın dostlarımın halimize üzülüp'' Allahım onlarada ver'' demelerine amiiin diyorum.....
konu komşunun tandıkların sırf meraktan sorup hamile değilim cevabına ''olur Allah hayırlısını versin''demesine amiiin diyorum....
tv.de sohbet yapan hocaların ''Allahım bizi dinleyenlerin dualarını kabul et''demelerine amiiiin diyorum....
yardım isteyen sokaktaki muhtaçların''Allah ne muradın varsa versin'' demelerine amiiiin diyorum.......
hepimiz için herzaman taaa içimden yüreğimden amiiin diyorum olmuyo olmuyo olmuyo...zamanı var biliyorum dayanmak zor ama verecek olan rabbim hayırlısyla nasip etsin bir tek amiiin diyorum....

nasıl güzel yazmışsın arkadaşım sen ya.. ayni hisleri paylaşıyorum biliyorum zamanı var hep dua ediyorum ama dayanmak zor allah hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayatım..

nasıl güzel yazmışsın arkadaşım sen ya.. ayni hisleri paylaşıyorum biliyorum zamanı var hep dua ediyorum ama dayanmak zor allah hepimizin dualarını kabul etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayatım..

amin cnm :).............

Amin canım inşallah! Rabbim isteyenlere en yakın zamanda yavrusuna kavuşmasını; hamile olanlara sağlıcakla kucağa almasını nasip etsin.

merhaba arkadaşlar... :3:
ben de yürekten amin diyorum dualarınıza...
bi süredir yazamamıştım, herkes iyidir inşallah.
baharb, senin durumundu sanırım kan pıhtılaşması, gerçekten tedavi için zamanında müfdahale edilmiş, daha 2011 senesinde yakın arkadaşım bu sebepten bebeğini kaybetti :( hem de doğumuna 1 hafta kala, herşeyi hazırdı, odası hazırlanmıştı bebişin, herşey güzeldi, habr bekliyorduk artık, sezeryan günü alınmıştı.. 9 ay uğraşmışlardı, geç gelmişti bebek ama maalesef böyle bi haberle ne olduğumuza şaştık, dr da anlamadı önce, kordon dolanması dedi, sonradan testler yapıldı falan genetik sorun var dendi, kan pıhtılaşması dendi. şimdi tekrar hamile kaldı iğne kullanıyor bu sefer, inşallah her şey yolunda gider hepimiz için...

ben de 9 haftalık oldum :) sanırım şimdilik yolunda... allahım isteyenlere versin sağlıklı bebekler...

merhabalar herkese yeni katildim buraya. esimin degeri ilkte 6 milyon cikmisti sonrada 0 a dustu.ilac kullanmaya basladiktan bir hafta sonra deger 6 milyon oldu tekrar. doktor devam etmesini soyledi simdide deger 70 milyon olmus. hareketlilik % 50. esim birakmisti cok cikmis deger diye internette oyle biseyler okumustum % 60-80 ustu de kisirliktir diye. Doktor tekrar baslatti oyle bisey yok degerler duzelmis diye. bir defa asilama yaptirdik olmadi. bir bucuk aydir da kasik agrilarim var.adet agrisi gibi ama hergun oluyor. bir suru test yapildi ama cevabi yok hala. gecen hafta laparaskopi oldum endometriosis olma ihtimali olabilir diye ama o da temiz cikti. simdi once agrilari mi dusunsem yoksa bebek icin mi ugrassam bilemiyorum.

AMİN DİYORUM!!

yeni katıldım bu gruba, aynı dertten muzdaribim, bu yüzden duana canı gönülden amin diyorum, yüreğine sağlık...

merhabalar herkese yeni katildim buraya. esimin degeri ilkte 6 milyon cikmisti sonrada 0 a dustu.ilac kullanmaya basladiktan bir hafta sonra deger 6 milyon oldu tekrar. doktor devam etmesini soyledi simdide deger 70 milyon olmus. hareketlilik % 50. esim birakmisti cok cikmis deger diye internette oyle biseyler okumustum % 60-80 ustu de kisirliktir diye. Doktor tekrar baslatti oyle bisey yok degerler duzelmis diye. bir defa asilama yaptirdik olmadi. bir bucuk aydir da kasik agrilarim var.adet agrisi gibi ama hergun oluyor. bir suru test yapildi ama cevabi yok hala. gecen hafta laparaskopi oldum endometriosis olma ihtimali olabilir diye ama o da temiz cikti. simdi once agrilari mi dusunsem yoksa bebek icin mi ugrassam bilemiyorum.

merhaba arkadaşım hangi ilacı kullanmıştı eşiniz

merhaba kizlar,
gecenlerde de yazmistim bi kere.. yine geldim birileriyle dertlesmeye ihtiyacim var :5:
bizim de morf 0.5 cikti, ama sayi iyi ve hareketli sayisi yeterli diye esim sorun olmadigini dusunuyor.
doktora gitmeye de yanasmiyor, bakalim bu ay rahim filmi sonrasi diye cok siki calistik 5 gundur,
heralde olmazsa bu sefer ikna olur doktora gitmeye.
hemsire testi tekrarlamamiz gerek dedi ama ufff bilmiyorum..
arginmax aldim ama icmiyor, oylece duruyor masanin ustunde :(((
gitsek doktor tup bebek diycek diye korkuyor galiba,
ben forumdan okuduklarimdan biraz kendimi bu fikre alistirdim..
ama tabi mucize beklemek mi daha dogru, tedavi yollari aramak mi..
kafam cok karisik..
kendim gibi birilerini ariyorum..
kusura bakmayin rahatsiz ettiysem..

Son düzenleme:
AMİN DİYORUM!!

cok duygulu, biraz kirgin ama yine de sukreden bir kulun duasi..:31:
cok guzel dile getirmissin..Rabbim hepimize versin..insaAllah.. canim benim..:16:

merhaba kizlar,
gecenlerde de yazmistim bi kere.. yine geldim birileriyle dertlesmeye ihtiyacim var :5:
bizim de morf 0.5 cikti, ama sayi iyi ve hareketli sayisi yeterli diye esim sorun olmadigini dusunuyor.
doktora gitmeye de yanasmiyor, bakalim bu ay rahim filmi sonrasi diye cok siki calistik 5 gundur,
heralde olmazsa bu sefer ikna olur doktora gitmeye.
hemsire testi tekrarlamamiz gerek dedi ama ufff bilmiyorum..
arginmax aldim ama icmiyor, oylece duruyor masanin ustunde :(((
gitsek doktor tup bebek diycek diye korkuyor galiba,
ben forumdan okuduklarimdan biraz kendimi bu fikre alistirdim..
ama tabi mucize beklemek mi daha dogru, tedavi yollari aramak mi..
kafam cok karisik..
kendim gibi birilerini ariyorum..
kusura bakmayin rahatsiz ettiysem..

merhaba canım. geçmiş olsun öncelikle. sayı ne kadar yüksek olursa morfoloji o kadar önemini yitiriyor diye biliyorum. Morfoloji testi yapan kişinin tamamen kendi yorumlamasına kalan bir şeymiş, çıplak gözle bakılıp yorum yapılırmış v.s.
eşini anlamakta lazım , bazı erkekler maalesef böyle davranabiliyor, halbuki iki kişi birlikte bu işin üstesinden daha kolay gelebilir ama onu da anlamak lazım. bu konuda en büyük görev sana düşüyor sanırım.bizde de amliyat öncesi % 1 olan morfoloji ameliyat sonrası %2-3 arası değişiyor. çok şükür eşim bu konuda elinden geleni yapıyor. önce ilaç kullandı, şimdi çok pahalı diye alamıyoruz, ama şimdi de keçboynuzu pekmezi arı sütü bal polen karışımı içiyor. en azından eşin bunları yapabilir hem sağlık açısından da faydalı. ayrıca doktor tüp bebek dese bile eşinin korkmasına hiç gerek yok , bütün yük her zaman bayanların üzerinde, eşin sadece bir gün gidip sperm testi verecek o kadar. bu zor süreçte allah hepimize kolaylık versin diyorum.

canım sen ne hapı kullandında bu kadar kısa sürede böyle arttı çok merak ettim

melisim ya şu yazını gördükçe burnumun direği sızlıyo güzel şeyler yaz lütfen hepimizn umudu var ama hep üzgünüz burda da o üzüntümüz geçsin diye dertleşiyoruz..hadi toparlan cnm lütfen

Back
X