Erkek İnfertilitesi Morfoloji %1 Hızlı İleri %0 Yavaş ileri %22 total:43 milyon

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet esime uzuluyorum ozellikle ilki normalde digeri tuple olmustu cok uzuldu.kendini suclasinda istemiyorum artik. Ayrica Suan yoldayiz ve prof urolog gidiyoruz ameliyat derse ilerleyen gunlerde ameliyat olacak ve yoldayken buraya bakmam seninle konusmam bile tevafuk bence. Ve haklisin ilaclar 5 6 bini bulmustu hatirladigim en azindan devlet karsilamos olur maddi zorlugu bi nebze gider ustumuzden.peki arastirmadan raporu urolog gitcek demi esim ordan biz tup icin rapormu istiyoz diycez?
İnşallah güzel haber alırsın. Bi çocuğun varsa rapor çıkmaz diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Duruma göre değişebilir çünkü. Ben direk tüp bebek bölümüne çıkıp ürolog gönderdi bizi dedim. Zaten orda yapılan testte de az çıkınca değerler şaşırdılar. Elimde eski testler vardı gösterince işiniz kolaylaştı dedi direk doktor. İnşallah herkesin çaresi bi yerlerde erkekler içine atıyo ama bizden çok umursuyolar. Umarım tez vakitte güzel haber alırsın

İnşallah güzel haber alırsın. Bi çocuğun varsa rapor çıkmaz diye biliyorum emin olmamakla birlikte. Duruma göre değişebilir çünkü. Ben direk tüp bebek bölümüne çıkıp ürolog gönderdi bizi dedim. Zaten orda yapılan testte de az çıkınca değerler şaşırdılar. Elimde eski testler vardı gösterince işiniz kolaylaştı dedi direk doktor. İnşallah herkesin çaresi bi yerlerde erkekler içine atıyo ama bizden çok umursuyolar. Umarım tez vakitte güzel haber alırsın
Insallah canimm evet bana bi ark soylemisti cocugun varsa cikmiyomus peki yas sarti varmiydi esim 31 ben 29 5 senelik evliyiz yok cocugumuzda hayirlisindan 1 tane olsa herhalde bu kadar dusunup uzulmeyiz..ama bu rapor konusunu simdi dr sorcam insallah ozele gidiyorum acibademe daha dogrusu.devletten raporu alirim sonucta dedigin gibiydi isimizde kolaylasir.esimde sonuclari dusum 12 milyon hareket 25 filan morfoloji%1 bize direk tup dediler o yuzden yaptirmistik. Simdi aklimiza sey takiliyo sayi dahada duserse diye :( sende demissin ya keci boyn filan hic bi ise yaramiyo bende onu fark ettim

Bebekte genetik bir bozukluk oluyormus spermden kaynakli ve vucut onu atmaya calisiyormus sagliksiz oldugu icin. Ama yine de pihtilasma ve genetik testlerini yaptirdik sonuc bekliyoruz. Tesekkur ederim.

Peki varikosel mi var eşinizde? Morfolojiniz kaç? Insallah tüp bebek tutar. Biz tup bebekten de korktuk tutmama ihtimali varmis bosuna kendimizi hirpalamayalim dedik varikosel ameliyati olcak eşim. Once degerleri duzeltmemiz lazim.
Anladım canım.. bana kese küçük denmişti ani bi kalp durması değildi.. bir dahakine daha iyi bi araştırma yapılmasını isteyecemm

Insallah canimm evet bana bi ark soylemisti cocugun varsa cikmiyomus peki yas sarti varmiydi esim 31 ben 29 5 senelik evliyiz yok cocugumuzda hayirlisindan 1 tane olsa herhalde bu kadar dusunup uzulmeyiz..ama bu rapor konusunu simdi dr sorcam insallah ozele gidiyorum acibademe daha dogrusu.devletten raporu alirim sonucta dedigin gibiydi isimizde kolaylasir.esimde sonuclari dusum 12 milyon hareket 25 filan morfoloji%1 bize direk tup dediler o yuzden yaptirmistik. Simdi aklimiza sey takiliyo sayi dahada duserse diye :KK43: sende demissin ya keci boyn filan hic bi ise yaramiyo bende onu fark ettim
Yarıyo kuzu yaramasına da bıraktığı an aynı yine hayatı boyunca olana kadar da kullanmak tuhaf olur. Yaş sıkıntı olmaz sizde bende çıkarırken 28dim eşim 32ydi canım onda da sıkıntı yok. Erkek kaynaklı olunca hemen çözüyolar zaten onlar yönlendirir sizi. Genetik filan da baktılar bize mesela onlar da temiz çıktı ama çok işimize yaradı hepsi. Evraklarını teslim et gerisi onlarda merak etme hiç inş tez vakitte hallolur 😙

Bende ilk aşılama istedim doktor boşa zaman kaybı dedi mesela ilişkiden bi farkı yok zaten aşılamanın. Raporu alırken de mesela sayının hareketli kısmı baz alınıyo haberin olsun. Hareketsiz kısım umursanmıyo zaten. Yaşın varsa bence bekleme hiç zaman kaybetme derim tüp bebek göründüğü kadar zor değil muayene gibi düşün
Mikroçipli asilama yaptirmistik biz yikamadan sonra toplamda 20 milyon sperm ve %75 hiz vardi toplamda. Ve 9 yumurta vardi umutluyduk. Ama olmadi bakalim 30 yasindayiz eşim de ben de 1 sene daha bekleyebilirim. Islemden korkmuyorum zaten vucuduma aldigim hormonlardan korkuyorum 🙄

Mikroçipli asilama yaptirmistik biz yikamadan sonra toplamda 20 milyon sperm ve %75 hiz vardi toplamda. Ve 9 yumurta vardi umutluyduk. Ama olmadi bakalim 30 yasindayiz eşim de ben de 1 sene daha bekleyebilirim. Islemden korkmuyorum zaten vucuduma aldigim hormonlardan korkuyorum 🙄
Tüp bebekte pgt yapılmadığı sürece sağlıklısını bulmak kumar gibi bişey. Bende 23 tane vardı kalite açısından yaşın genç olması da önemli bence. Hormonlar atılıyor zaten ben zararını görmedim canım denemekten korkma bence

Bebekte genetik bir bozukluk oluyormus spermden kaynakli ve vucut onu atmaya calisiyormus sagliksiz oldugu icin. Ama yine de pihtilasma ve genetik testlerini yaptirdik sonuc bekliyoruz. Tesekkur ederim.

Peki varikosel mi var eşinizde? Morfolojiniz kaç? Insallah tüp bebek tutar. Biz tup bebekten de korktuk tutmama ihtimali varmis bosuna kendimizi hirpalamayalim dedik varikosel ameliyati olcak eşim. Once degerleri duzeltmemiz lazim.
Semen analizi yapıldı ama morfolojide bsey cıkmadı varikoselde yok ultrason temz cıktı hormn testi verdk onu beklyrz

Belki birilerinize vesile olur.biz dr la gorustu tekrar test istedi renkli ultrason hemen istedi ve yaptirip hemen gosterdik solda minimal varikosel cikiyodu cok sukur ameliyata gerek yok dedi tup bile deneyecek olsaniz erkekte tedavi olmali oyle olmali dedi yani tavsiyem on tedavi neyi gerektiriuosa onlar yapilmali nede olsa tup diye kimse bu yanlisa dusmesin biz dustuk bu yanlisa.sperm ve morfoloji de bu hafta ici bakilcak ve ona gore tedavi vercem dedi.ayrica prolaktin yuksek cikiyodu onun icinde basit o dedi ve ilac verdi.yani tuple olut normalde olur once biseylerin gercekligine inanilmali nede olsa olur mantigiyla dusunmemek lazim.para kazanmak icin Allah hic birimizin karsisina oyle dr lar cikarmasin.dr cok onemli tupe bile gitmeyin derim 2 kere ayni sorunu yasamissiniz emin adimlarla gitmek lazim dedi icimizi rahatlatti gercekten.%1 ve sayiya cok takilmayinda dedi.eslerde bi sikinti varsa iyi bi urolog gidin derim hatta bi kac farkli dr 😉

Belki birilerinize vesile olur.biz dr la gorustu tekrar test istedi renkli ultrason hemen istedi ve yaptirip hemen gosterdik solda minimal varikosel cikiyodu cok sukur ameliyata gerek yok dedi tup bile deneyecek olsaniz erkekte tedavi olmali oyle olmali dedi yani tavsiyem on tedavi neyi gerektiriuosa onlar yapilmali nede olsa tup diye kimse bu yanlisa dusmesin biz dustuk bu yanlisa.sperm ve morfoloji de bu hafta ici bakilcak ve ona gore tedavi vercem dedi.ayrica prolaktin yuksek cikiyodu onun icinde basit o dedi ve ilac verdi.yani tuple olut normalde olur once biseylerin gercekligine inanilmali nede olsa olur mantigiyla dusunmemek lazim.para kazanmak icin Allah hic birimizin karsisina oyle dr lar cikarmasin.dr cok onemli tupe bile gitmeyin derim 2 kere ayni sorunu yasamissiniz emin adimlarla gitmek lazim dedi icimizi rahatlatti gercekten.%1 ve sayiya cok takilmayinda dedi.eslerde bi sikinti varsa iyi bi urolog gidin derim hatta bi kac farkli dr 😉
Evet cok haklisiniz durum cok cok vahim olmadikca tüp bebek öncesi olmasi gereken tedavilerin yapilmasi gerek diye dusunuyorum ben de. 1 düsük 2 kimyasaldan sonra kadin dogum doktorumuza kalsa tutmayan asilamadan sonra tekrar asilama yapip olmazsa tup bebege gecmekti fikri. Biz üroloğa gidip aslinda yapilmasi gerekeni ögrendik. Çunku hamile kalsam bile sagliksiz spermle dollenecegi icin devam etemeyecekti yine. Elimizden geleni yapicaz sonrasi Allah Kerim.

Evet cok haklisiniz durum cok cok vahim olmadikca tüp bebek öncesi olmasi gereken tedavilerin yapilmasi gerek diye dusunuyorum ben de. 1 düsük 2 kimyasaldan sonra kadin dogum doktorumuza kalsa tutmayan asilamadan sonra tekrar asilama yapip olmazsa tup bebege gecmekti fikri. Biz üroloğa gidip aslinda yapilmasi gerekeni ögrendik. Çunku hamile kalsam bile sagliksiz spermle dollenecegi icin devam etemeyecekti yine. Elimizden geleni yapicaz sonrasi Allah Kerim.
Evet canim tam olarakta oyle elimizden gelen ne varsa onu yapalim sonrasi tabiki Takdiri İlahi..inancimiz sonsuz. Biz denerken nede olsa 1 sperm lazim esin azo degilki demislerdi kaybedincede bana tupu yapan dr zaten sagliksiz spermdi dedi yani paranizi aliyo hepsi icin konusmuyorum kullaniyo sonra bi pacavra gibi atiyo. O yuzden mantikli akilli hareket edilmeli bide sonucta o kadar para veriliyo hic bisey kolay kazanilmiyo çöpe atacakta hic birimizin parasi yok.

Back
X