• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi morfoloji % 3 iki kez bebeğin kalbi durdu :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen ama oran orantı yöntemiyle hesaplıyorlarmış . Bakalım 11 nisan da randevu var birde yeni hormon testi istedi ama onu da yaptıramadık bu dönemde hastaneye gitmek çok tehlikeli ne yapacağız bilmiyorum .
aynen canım bizde ne yapacağımızı şaşırdık rahim filmi istedi doktor çektiremiyorum virüs yüzünden

aynen canım bizde ne yapacağımızı şaşırdık rahim filmi istedi doktor çektiremiyorum virüs yüzünden
Biz özel bir hastanede doktor muayenesi olmadan direk verdik testimizi, önlemlerimizi aldık inşallah bir şey olmamıştır. Çünkü Kaan Aydos çok yoğun bir doktor bizi tekrar 3 ay sonrasına atarsa sıkıntılı olurdu bizim için . Öncelikle bana bakıldığından benim bütün testlerim bitti Allah'tan rahim filmi de biraz sancılı bence beklemek sizin için daha iyi . Ama özel laboratuvar da yaptırırsanız olabilir.

Biz özel bir hastanede doktor muayenesi olmadan direk verdik testimizi, önlemlerimizi aldık inşallah bir şey olmamıştır. Çünkü Kaan Aydos çok yoğun bir doktor bizi tekrar 3 ay sonrasına atarsa sıkıntılı olurdu bizim için . Öncelikle bana bakıldığından benim bütün testlerim bitti Allah'tan rahim filmi de biraz sancılı bence beklemek sizin için daha iyi . Ama özel laboratuvar da yaptırırsanız olabilir.
anestezi alarak yaptıracağım inşallah bir de 2. adetimi de gördüm ama hala çektiremedim ne yazık ki özel bir yerde çektireceğim ama virüs yüzünden bekliyorum...

anestezi alarak yaptıracağım inşallah bir de 2. adetimi de gördüm ama hala çektiremedim ne yazık ki özel bir yerde çektireceğim ama virüs yüzünden bekliyorum...
Hayırlısı olsun inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize :)

Ya bu çok karmaşik bir olay sadece morfolijiden kaynaklaniyor demek zor. İmkansiz hatta. Morfolojiden kaynakli olsa hic olmazdi hamilelik. Ölen fetüsleri inceletebilseydiniz belki bir sonuc cikardi. Şu virüs işi bitince detayli kontrole gidip yeniden deneyebilirsiniz. Olmazsa aşilama tüp bebek

biz de düzende yaptıracağız bakalım ne çıkacak... kaç gün sonra çıkacak sonucunuz
Biz düzen lab
biz de düzende yaptıracağız bakalım ne çıkacak... kaç gün sonra çıkacak sonucunuz
Biz düzen laboratuvarını aradık orada yapmadıklarını söylediler dna hasar testi Acab nerdekinde yapıyorsunz

Back
X