- 12 Şubat 2025
- 366
- 43
- 13
- 27
- Konu Sahibi panikprenses34
-
Evet olur diyorlar. Sekil bozuklugu olan sperm dollerse dna bozuklugu olabileceginden vucut onu sonlandirmak icin gebeligi sonlandirabiliyormusKızlar merhaba ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım genetik testlerimiz pıhtılaşma, hormonlar hiçbirinde sıkıntı yok eşimin morfolojisi 2 ymiş kimyasal gebeliklerim bu yüzden olmuş olabilir mi ?
Ben de korktum acaba benim rahmimde mi bir sıkıntı var diyeEvet olur diyorlar. Sekil bozuklugu olan sperm dollerse dna bozuklugu olabileceginden vucut onu sonlandirmak icin gebeligi sonlandirabiliyormus
Vucudun kendini hasarli dna’dan koruma sekli sanirim bu.Ben de korktum acaba benim rahmimde mi bir sıkıntı var diye
Yine rahim filmi çektir ama canım benim rahim dede sorun çıktıBen de korktum acaba benim rahmimde mi bir sıkıntı var diye
Sen hiç yaşadın mı canım kimyasalVucudun kendini hasarli dna’dan koruma sekli sanirim bu.
Korkuyorum biraz ağrılı oluyor diyorlar. Sizde de mi morfoloji sorunu vardı bir de rahimde ne sıkıntı vardı seninYine rahim filmi çektir ama canım benim rahim dede sorun çıktı
Yoktu morfoloji rahimde darlık vardı kalp seklindeKorkuyorum biraz ağrılı oluyor diyorlar. Sizde de mi morfoloji sorunu vardı bir de rahimde ne sıkıntı vardı senin
Yok yasamadim. Ben hic hamile kalamadimSen hiç yaşadın mı canım kimyasal
Bizim de morfoloji 2 bende düşük yaşadım doktor erkeklerin % 90 ı zaten morfoloji bozuk dedi biz onu seçiyoruz demiştiKızlar merhaba ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım genetik testlerimiz pıhtılaşma, hormonlar hiçbirinde sıkıntı yok eşimin morfolojisi 2 ymiş kimyasal gebeliklerim bu yüzden olmuş olabilir mi ?
Pıhtılaşma için sadece bana baktılar sizin eşiniz sperm testi verdi mi belki sizin de o yüzdendirSanırım bende 2. Kez yaşıyorum adetim gecikti testler 4 gündür pozitifti. Bugün kan verdim ama büyük ihtimalle düşüşe geçti bugunku testim negatif. Esimdede bende de problem yok ama kimyasal oluyor. Pıhtılaşma için test. Vermedim onada baktirmak istiyorum eşinize de mi baktılar pıhtılaşma için yoksa sadece sizin mi
Nasıl yani biz onu seçiyoruz derken anlamadım canımBizim de morfoloji 2 bende düşük yaşadım doktor erkeklerin % 90 ı zaten morfoloji bozuk dedi biz onu seçiyoruz demişti
Verdi hiç problem yok hatta değerleri olması gereken değerlerin çok üstünde çıktı. Diyorum ya hiç bir problemimiz yokken bu kez de kimyasal yaşıyorum sanırım bilmiyorum kan sonucu çıkmadı ama testim negatife dönmüşPıhtılaşma için sadece bana baktılar sizin eşiniz sperm testi verdi mi belki sizin de o yüzdendir
Çıktı mı kan sonucunVerdi hiç problem yok hatta değerleri olması gereken değerlerin çok üstünde çıktı. Diyorum ya hiç bir problemimiz yokken bu kez de kimyasal yaşıyorum sanırım bilmiyorum kan sonucu çıkmadı ama testim negatife dönmüş
Canım ıms kullanıldı mıNasıl yani biz onu seçiyoruz derken anlamadım canım
O ne demek acaba bilmiyorum benCanım ıms kullanıldı mı
Morfoloji 0 la çocuğu olan çok var kalitesiz yumurta be sperm den kimyasal oluyorBizimde Morfoloji 1 bir kez kimyasal oldu belki daha fazla bilemiyorum
Doktorunuz kim sizinO ne demek acaba bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?