Ah canım sen bizim tedavi sürecimizi bir bilsen. Benim eşim varikoselden şüpheleniyordu eline kalın damar geliyormuş bizde evlendik bir sene sonra çocuk düşünmeye başladık 2 ay denedik olmayınca dedik ki biz bir tetkiklerimizi yaptıralım boşuna beklemeyelim ilk eşimden başladık ve o zaman 23 le 27 milyon arası sperm 3 haraket 97 haraketsiz çıktı. Varikosel teşhisi konuldu çift taraflı araştırdık ve mikrocerrahi başarıyı arttırır diye okudum heryerden ve araştırmada profta olalım günde kaçtan yapıyordur deneyimlidir dedik ve ocak sonu ameliyat olduk. Doktor dedi ki altı ay bekleyin gelin o birşey vermedi bende kullandırmadım dedim ki testleri tekrarlamadan takviyeye başlamayalım da gelişmeyi görelim. 6 ay soldu ve test vermeye gittik ama eşim damar hala var diyor bana. Test sonucu 16 milyon çıktı ve 4 ileri haraket sıfır morfoloji ni yıkıldık tabi sonra iki hafta bekledik ve tekrar test verdik bu kez 43 milyon sperm 7 haraket sıfır morfoloji çıktı. Ben tabi çok sinirlendim kahroldum paradan kaçtığımız YÖK güvendik ameliyat olduk devlet Hastanesi diye gelişi güzel mi ameliyat yapılır dedim ama kendimi yıprattım sadece. Sonra iyi bir hekim buldum sonuçları Kaan hocaya gönderdim. Bulduğum hekim ameliyatın eksik olduğunu ve çift taraflı olması gerektiğini ama ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmeden ikinciyi yapamayacağını söyledi. Proxeed plus verdi bende e vitamini aldım kullanıyoruz 4 ay olacak önümüzdeki ayda ameliyat olalı senemiz dolacak yani anlayacağın 1 senemiz heba oldu.