Merhaba arkadaşlar önce size kısacık kendi hikayemden bahsetmek istiyorum 3yıllık evliyim evlendikten 1 yıl sonra bebiş düşünmeye başladık bu arada zamanla olmayınca ben kontrollere falan gittim bi sıkıntı çıkmadı 1 yıla kadar normal dedi doktorlar 1yıl dolunca eşim sperm testi yaptırdı sonuç hüsran sperm sayısı 5 milyon vitaminlerle falan sayımız arttı 15milyon civarı oldu bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve sonuç olumsuz şuan eşim düzenli olarak trental kullanıyo doktorumuz bunu verdi bize yaklaşık 2 aydır tedavideyiz sayımız en son testte 16 milyon konsntrasyon. a+b hareketlilik %67. hareketsiz %25. ileri hareket sıfır morfolojimiz %2 ben eşimin dna hasar testi yaptırmasını istiyorum doktordan istedik ama sayı 5milyonun altındaysa yapıyolarmış bu testi kafam çok karışık 5milyonun üzerindeyse bu test yapılmıyo mu yani sonuçta 1tüp bebek denememiz var başarısız doktorumuza çok da ısrar edemiyorum biraz ters birisi bi defa tedaviye başlamış bulunduk bırakamıyoruz da arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapmalıyız