Beth18
limoncum sırayla okumayı bekleyemeden birsürü soru sordum ama okudukça cvplarımı aldım. Maaşallah bu bence çok güzel bir haber. Sadece kaliteli deneyimli bir hekim bulaman gerek ikiz üçüz Doğum yaptıran bir doktor bul. Bu süreçte çalışmana izin vermezler bunu göz önünde bulundurman gerek çünki rahim bebeğin kilosuna göre Doğumu başlatıyormuş. Çoklu gebeliklerde erken aylarda sınır kiloyu geçebilecekleri için erken doğumlar ve küvez sukıntıları oluyor.
Ben kendi fikrimi söylemek istiyorum. Rabbim o kalbi oraya koyduysa bir bildiği vardır. Dünyanın Evrenin bile bir düzeni hiyerarşisi var. Kimse bunu bozamaz. O ekstra yaratılan kalbinde eşinin ve senin hayatında ileriki sürelerde oluşacak olan herneyse bu hastalık olur, ölüm olur, yaşlılık olur aklımıza gelemeyecek bir çok şey için yaratılıyor bunlar içinde bir düzenin parçası olabilir hatta ve hatta millete dinine adanmış olarak bile gönderilmiş olabilir bunu bir tek yaradan bilir. Sen bu düzeni bozmamalısın. Onlar bu düzenin bir parçası olarak yaratılacaklar rabbim hepsine bir görev biçmiştir sen çekip almamalısın. Yıllar sonra 3. Bebeğim olsaydı böyle olmazdı o belki de bunun için dünyaya gelecekti ben bozdum dememelisin. Biliyorsun ki rabbim bizleri yaratmadan bizlerin neler yaşayacağını tek bilendir. Sen sana verilenlere onun emaneti ve hediyesi olarak sahip çık. 3 ay öncesini düşün birinin hayalini kurarken 3 tane verdi ne mutlu sana çok şükür eli bol olan rabbime.
Tabi bunlar benim düşüncelerim. Dualarım sizlerle.