• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zeynepppppppp zeynepppppppp canim kan verdin mi nasil gidiyor ?Insallah her sey guzel olur cok dua ediyorum sana.
Yok cnm 3 gün önce 600 civarı çıkmıştı daha vermedim. Cuma doktora gidicem kese görünür artık diye düşünüyorum. Evde bi sürü idrar testim vardı hergün bi tane yapıyorum hergün biraz daha koyu çıkıyor. İçim rahatlıyor :)

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum maşallah hamişler artıyor :anneadayı: kaan hocaya mesaj atmıştım cevap vermiş ama üslubu sert geldi yine hrs hastanesini öneriyor batuhan özmen hocayı dna hasarı nın olması etkilemez chip tekniği kullanırız diyor gittiğimizde de dna hasarı yüksek olursa tüp bebekte tutmaz demişti. bişey anlamadım cevabından
Bence kaan hoca hepimizi başından şutlamış :D hareketsiz spermde çip tekniği yapılmıyorki.

Geçmişi okudun mu bir arkadaş centrum tüp bebekte raporlu yaptırmış, fiyat uygundu bir bak.

Bence kaan hoca hepimizi başından şutlamış :KK70: hareketsiz spermde çip tekniği yapılmıyorki.

Geçmişi okudun mu bir arkadaş centrum tüp bebekte raporlu yaptırmış, fiyat uygundu bir bak.
Aynen ben göğşen hocaya gitmek istiyorum ama o arkadaşın yazdıklarını da okudum onda da hareket sıfır mış centrumda ilk denemesinde olmuş kafam karıştı

Kızlar bugün embriyolarımın 3. Günü, 6sı döllenmişti, 6 sı halen devam ediyormuş büyümeye. :anne:Geçen tüpte eriyip gitmişti yavrucaklar, apar topar 3. Gün transferi yapmıştık. Dua edin aynen böyle devam etsinler :dua:
Sen nerde başladın tedaviye canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum maşallah hamişler artıyor :anneadayı: kaan hocaya mesaj atmıştım cevap vermiş ama üslubu sert geldi yine hrs hastanesini öneriyor batuhan özmen hocayı dna hasarı nın olması etkilemez chip tekniği kullanırız diyor gittiğimizde de dna hasarı yüksek olursa tüp bebekte tutmaz demişti. bişey anlamadım cevabından
Al benden de o kadar

Kızlar bugün embriyolarımın 3. Günü, 6sı döllenmişti, 6 sı halen devam ediyormuş büyümeye. :anne:Geçen tüpte eriyip gitmişti yavrucaklar, apar topar 3. Gün transferi yapmıştık. Dua edin aynen böyle devam etsinler :dua:
Maaşallah maaşallah takviyeler işe yaramış canım çok güzel ilerleme. Bebişlerin göbüşünde büyüsün inşallah. :)

Hormonlarıma uzun zamandır baktırmadım folik asiti falan zararı olur mu acaba
Yok canım bu dediklerimin hiçbirinin hormonlarla ilgisi yok. Hormonlarına hiçbir etkisi olmaz. Biliyorsun ki folik asiti bünyemiz yapmıyor dışarıdan alıyoruz. Bol bol yeşil yapraklı bitkileri çiğ olarak tüketmeliyiz. Sen yumurtan toplanana kadar kullan bence. Diğer saydıklarım da yumurta kalitesini arttırıyor. Teatrio ve omega eşine de verebilirsin. Fark ettin mi bilmiyorum ama takviyelerden sonra tüp bebek başarı oranları daha yüksek oluyor.

Back
X