L
Longway2015
B
Beyza_2018
B
Birmucize
zeynepppppppp
Kızlarrrrr ben rüyamda minnak bir kız çocuğu gördüm ve benimmiş inanamadım.

Kucağıma almaya çalışıyorum biraz zorlanıyorum ama alabiliyorum sonra gel annene diyorum gülüyor bana ve hareketleniyor eşimden sonra bu kadar bana ait hiç birşey hissetmemiştim. Kucağıma alıyorum birde ne göreyim altını pisletmiş kızım.

( çıtıpıtı bembeyaz zayıf bir bebiş.) annemde diyor ki bak bakamam bakamam diyordun ne güzelde bakıyorsun diyor. Altını değiştirmeye gidiyorum yengem bana birşey yemek istermişim diyor tabakta fasülye var ama alamıyorum sen getirirsin diyorum tamam diyor.
Sonra bir kadın önümüzde gelinlik deniyor. Birini çıkarıyor birini giyiyor. Bende içimden benim gelinliğimde de güzel bende mi giysem diyorum.
Sonra tamamen başka bir rüyaya geçiyor gibi bir kuyu var kanalizasyon içinde birsürü çocuklar kimse onları çıkarmıyor kötü kokuyorlar diye ben tutuyorum tek tek çıkarıyorum. Bir kız çocuğu çıplak gelip benim eteğime sarılıyor ama ben vermiyorum ben çıplak kalırım diye sonra biryerden bulmuş bir etek kendine elbise yapmış. Sonra adet olduğumu görüyorum ama kırmızı değil hani yoğun bir sıvı geliyor ya uzayan ondan geliyor yoğun bir şekilde.
Uzun oldu ama rüyalarımı bu kadar net hatırlayamam genelde. Bebiş kısmı beni çok etkiledi ama sonradan gördüklerim çok karışıktı. Alkahım bilinç altım bana bir oyunnoynuyor sanki.

hatta kızıma koymak istediğim isimle seslendim. Çok güzeldi içimdende eşimin ilaçlarıda duruyor bitmemişti ama çok çabuk bebeğim oldu 2. İçin kullanırız falan diyorum. Dinimizde rüyaların önemi büyükmüş ama neye çağrışım yapıyor anlayamadım.
Afilim92
sen biliyor musun bu konuda birşeyler.