MORFOLOJİ SORUNUNDA BEBEK ENGELLİ Mİ OLUR

hazal85

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
77
26
MERHABALAR HOCAM 2,5 YILLIK EVLİYİM EŞİMDE MORFOLOJİ % 2 VE HAREKET SORUNLARI VAR % 1 HAMİLELİK İÇİN YARDIMCI TEDAVİLER DENEMEMİZE RAĞMEN HAMİLE KALAMADIM İKİ KEZ AŞILAMA OLDUM EN SON ARALIK AYINDA TUTMADI TABİKİ BİRAZ ARA VERELİM DEDİK TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERDİK AMA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BU NASIL OLABİLİR ANLAYAMADIK GİTTİĞİMİZ DOKTOR GEBELİK KESESİNİN OLMASI GEREKENDEN KÜÇÜK 6,3 MM OLDUĞUNU SÖYLEDİ BETA HCG DEĞERİM 6200 VE BU DEĞERİM İKİ GÜNDE İKİ KATINA ÇIKMIYOR YAVAŞ ARTIYOR SON ADET TARİHİM 27 ARALIK VE 31-32 GÜNDE BİR DÜZENLİ ADET OLURUM SAĞLIKSIZ Bİ BEBEKSE DÜŞER ZATEN DEDİ ANCAK DÜŞMEZSE MORFOLOJİ YÜZÜNDEN ENGELLİ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK MİDİR LÜTFEN YARDIM EDİN UYKU UYUYAMAZ OLDUM ÇOK TEDİRGİNİZ NE YAPMAMIZ GEREKİYOR

Son düzenleme:
MERHABALAR HOCAM 2,5 YILLIK EVLİYİM EŞİMDE MORFOLOJİ % 2 VE HAREKET SORUNLARI VAR % 1 HAMİLELİK İÇİN YARDIMCI TEDAVİLER DENEMEMİZE RAĞMEN HAMİLE KALAMADIM İKİ KEZ AŞILAMA OLDUM EN SON ARALIK AYINDA TUTMADI TABİKİ BİRAZ ARA VERELİM DEDİK TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERDİK AMA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BU NASIL OLABİLİR ANLAYAMADIK GİTTİĞİMİZ DOKTOR GEBELİK KESESİNİN OLMASI GEREKENDEN KÜÇÜK 6,3 MM OLDUĞUNU SÖYLEDİ BETA HCG DEĞERİM 6200 SON ADET TARİHİM 27 ARALIK VE 31-32 GÜNDE BİR DÜZENLİ ADET OLURUM SAĞLIKSIZ Bİ BEBEKSE DÜŞER ZATEN DEDİ ANCAK DÜŞMEZSE MORFOLOJİ YÜZÜNDEN ENGELLİ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK MİDİR LÜTFEN YARDIM EDİN UYKU UYUYAMAZ OLDUM ÇOK TEDİRGİNİZ NE YAPMAMIZ GEREKİYOR
Merhabalar : Son adetinize gore yaklasık 7 hafta gebe olmanız gerekır . Bu haftalarda embrıo kalp atıslarının gozukmesı gerekır. 1 hafta sonrakı kontrolde yıne gelısım ıstenılen duzeyde degıl ve kalp atısı ızlenmıyor ıse bu gebelıgın saglıklı bır gebelık olmadıgına karar verılmelı. Bu gebelıgın akıbetıne gore yenıden bızımle temasa gecer ısenız tedavı yolunuzu belırleyebılırz. ( Normal sperm morfolojı oranının %4-14 arasında olması gerekır . Eşinizdeki sonucun %2 çıkması durumunda Tup bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılması uygun olur . Şekılsel problemlı spermler bos gebelık kesesı, gebelık kesesınde gelısme prb ..gıbı olumsuz gebelık prb yaratabılmekte. Imsı metodu ıle sekılsel saglıklı sperm secımının buyuk oranda bu tur olumsuz gebelık sonuclarını onledıgıne daır bılımsel makaleler mevcuttur.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X