Morfoloji

Bizim krugere göre %1 'di ama doktorlar morfolojiye çok takılmıyor sayı ve hızı daha bir önemsiyorlar doğal yol ile olur dediler 1 tüp bebek doktoru ve 3 üroloji doktoru ile görüştük hepsi aynı şeyi söyledi 3 yıl bekledik daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek yaptırdık
Size tavsiyem mikro çip sistemi uygulatın iyi ve en kaliteli olan spermleri seçiyor
Merhabalar Saribaykus hanm mikro çipi tavsiye etmissinz bende araştırma asamasindaydm yazını görünce sormak istedim siz mikro çip ile mi hamile kaldınız acaba ve hangi merkezi öneriyorsnz bu konuda teşekkürler

Ben varım %0 morfoloji ile şükür ki ilk denememde hamile kaldim darısı başınıza insaallah🙏
meraba sizin doktorunuz kimdi acaba.birde eşinizin sayı ve hız değerleri nasıldı tüp bebekte onlara önem veriyor mu doktorlar

Bızdede morfoloji 0 dı bende hamıle kaldım kızım buyudu bıle
O zaman morfoloji onemlı degıl demıstı doktorumuz

Hayır tup bebek
Normal yoldan sadece kımyasal gebelık yasadım
Eşiminde 0 doktor diğer değerleri aşılamaya uygun dedi. Spermin hareket değerleri normal sadece morfoloji 0 kafam çok karışık

Benim de eşimde 0 morfoloji vardı. İlk denemede ben de hamile kaldım. 5+5 de düştü. 2. Denemede de hamile kaldım ancak o da 5+2 de düştü 😔

Ne yapıldı eşinize. Yani morfoloji düşük dediniz ya ne yapıldı da seçildi sperm
Mikroçip uygulandı aslında bu yöntem erkekte var olan spermlerinnej kalitelisinn DNA olara seçilmesi demek kabaca anlatacak olursam yani 100 spermden hepsinden dış görünüş bozuk ama sperm başındaki o çekirdek sağlıklı ise embriyo oluşturuyor sağlıklı embriyo bu yöntemde morfoloji 0 olanlarda ise yarıyor inşallah anlatabilmsmdr.

Back
X