- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıınnnnn, nasıl gidiyor?GÜNAYDIN TATLIMMMMMM
BENDE AMA BEN ÇOK ZOR KİLO VERİRİM ALMAYA GELİNCE HEMEN AMA KORKUYORUM DA BİRAZDA,Günaydıınnnnn, nasıl gidiyor?
Tartılmak için sabırsızlanıyorum :)
YOK TARTILIP EN AZINDAN KAÇLA BAŞLADIĞIMIZI GÖRELİM , SONRA DÜZENE GİRER AKSATIRSAK REHAVETE GİREBİLİRİZ, SONRA HAFTAYA TAM ANLAŞILIR NASIL GİTTİĞİMİZ İLK ZAMANLAR ÇOK GİTMESİ LAZIMTartılmıyoruz o zaman canım, zaten 2 günde ne kadar gitmiş olabilir ki. Bize daha büyük sonuçlar lazım.
HOŞGELDİN TATLIM , TABİKİ BENDE DE VAR İNSULÜN DİRENCİ AYNI ZAMANDA TROİT HASTASIYIM TROİTLERİM ÇALIŞMIYOR ZOR OLACAK BİZİM KİLO VERMEMİZ AMA OLACAK C.TESİ GÜNÜ TARTI GÜNÜMÜZ CANIM BİZDE NET SÖYLEYECEĞİZ TAM OLARAK BİLMİYORUZ KİLOMUZU AMA GALİBA BENİMLE AYNI KİLODASIN YADA ARAMIZDA BİR İKİ KİLO VARDIRselam kızlar beni de aranıza alırmısınız
Bende defalarca kilo verme girişiminde bulunup çok başarılı sonuçlar elde edemedim
31 yaşındayım , 77-78 kg arasındayım(cumartesi net söylerim)
İnsülin direncim çıktı
Hoşgeldin tatlım aramıza, iyi ki geldin, şimdi daha da güçlendikselam kızlar beni de aranıza alırmısınız
Bende defalarca kilo verme girişiminde bulunup çok başarılı sonuçlar elde edemedim
31 yaşındayım , 77-78 kg arasındayım(cumartesi net söylerim)
İnsülin direncim çıktı
HOŞGELDİN TATLIM , TABİKİ BENDE DE VAR İNSULÜN DİRENCİ AYNI ZAMANDA TROİT HASTASIYIM TROİTLERİM ÇALIŞMIYOR ZOR OLACAK BİZİM KİLO VERMEMİZ AMA OLACAK C.TESİ GÜNÜ TARTI GÜNÜMÜZ CANIM BİZDE NET SÖYLEYECEĞİZ TAM OLARAK BİLMİYORUZ KİLOMUZU AMA GALİBA BENİMLE AYNI KİLODASIN YADA ARAMIZDA BİR İKİ KİLO VARDIR
O zaman BÜYÜK GÜN yarınYOK TARTILIP EN AZINDAN KAÇLA BAŞLADIĞIMIZI GÖRELİM , SONRA DÜZENE GİRER AKSATIRSAK REHAVETE GİREBİLİRİZ, SONRA HAFTAYA TAM ANLAŞILIR NASIL GİTTİĞİMİZ İLK ZAMANLAR ÇOK GİTMESİ LAZIM

Hoşgeldin tatlım aramıza, iyi ki geldin, şimdi daha da güçlendik
O zaman BÜYÜK GÜN yarın
Bu arada kızlar nerde yaşıyorsunuz? Ben Izmir'de.
Bende İSTANBUL CANIM, 12 YILDIR İSTANBULDAYIMIpeğim sen nerdesin tatlım?
MİNİŞ ÇALIŞIYOR MUSUN CANIM SENBen İstanbul 13 senedir de kk’lıyım![]()
Bende İSTANBUL CANIM, 12 YILDIR İSTANBULDAYIM
Ümraniyede oturuyorum canım, memurum iş yerim kartalda ama ; inşallah bir iş bulursun evde durmak uzun vadeli çok kötü , bende fotoğrafçılık kursuna gidecektim ama fotoğraf makineleri çok pahalı o yüzden öylece kaldı.Neresinden güzelim ben sütlücedenim
Çalışmıyorum maalesef iş arıyorum
Mesleğim muhasebecilik
Kursa yazıldım fotografçılık
Sancılı bir evliliğim var herşey e saldırır durumdayım![]()
Ümraniyede oturuyorum canım, memurum iş yerim kartalda ama ; inşallah bir iş bulursun evde durmak uzun vadeli çok kötü , bende fotoğrafçılık kursuna gidecektim ama fotoğraf makineleri çok pahalı o yüzden öylece kaldı.