• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro ile sıkı diyet ve spor günlüğüm

Çok geçmiş olsun iyi akıl etmişsiniz almamayı. 2,5 dan 5 e çıkarken genelde oluyormuş yan etkiler. Ama ilacın içini okudunuz mu? Eğer enjektörü yapmayı gününde unutursanız en fazla 4 gün içinde yapın yazıyordu sanırım. Siz bidaha okuyun. İlaca bu kadar para ve kilo vermişken salmayın sakın. Tekrardan çok geçmiş olsun

Aynen öyle ver al çok sıkıntı sağlığımızı, metabolizmamızı hep mahvediyoruz. Ben bu sefer kesin bitti benim için. Zaten yaş da oldu 35 daha zor da veririm. İdealime kavuşunca ömür boyu 8-16, 10-14, 12-12 her ne uygunsa devam yani. Zaten daha da hayatta çocuk yapmam 😅
aynen 40a yaklaşırken son yıllarda ne kadar zor oldu kilo vermek diye düşünüyorum. Millet bir kere diyet yapıyor bitiriyor muhabbeti. Ben 20 yıldır diyetteyim 🙃 neyse bu son olucak umarım hepimiz için :) İdeal kilomuza gelelim korumaya geçelim

aynen 40a yaklaşırken son yıllarda ne kadar zor oldu kilo vermek diye düşünüyorum. Millet bir kere diyet yapıyor bitiriyor muhabbeti. Ben 20 yıldır diyetteyim 🙃 neyse bu son olucak umarım hepimiz için :) İdeal kilomuza gelelim korumaya geçelim
Bunun için baya sıkı diyet yapıyorum. Bizi yarı yolda bırakma mounjarooo 😆

Bugün yemeğimde salata ve et yedim ama aşırı canım çorba çekti. Umarım dayanabilirsem yarın sabaha kadar, kalkınca tarhana çorbası içcem yanına da 2 yumurta yerim. Canım çorba canımmmm😍

Günlüğümmmm tartıldımmmm. Geçen hafta cumartesi 75,6 idim. Şuan 73,8 🫶🏻🌸 1 haftada 1,8 kilo iyi bence. Biraz durmuş kilo vermem ama sıfır kaçamak. Yemin ederim asla yapmadım kaçamak. Şimdiden duraklamaya girdim umarım böyle devam etmez açılır. Neyse memnunum. Toplamda ise (2 iğnemde 80,4 düm) 6kilo 600 gram verdimmm 🎊🎊🎉🎉 💪🏻 bence ok ya. İlk iğne de işe yarasaydı daha iyi olcaktı ama neyse 😀

Kızlaaar püf noktasını söylüyorum bakın hemen… Protein! Bakın net protein yoksa aşırı yiyorsunuz…
Bugün eşim balık almaya gitti. Ama o kadar geç geldi ki o zamana kadar benim yemek saatim geçiyordu. Dur dedim bi salatalık yiyim acıktım. Sonra büssürü badem, salata, 2 kase çorba derken anca pişti balık. Hiç doymayacak gibiydim. Balığın yarısında öldüm tokluktan. Proteini önden yeseydim o kadar bademi yemezdim. Pişmanımmmmmm…

Günlüğüm bugün akşam çorba, yarım avokado, yoğurt ve tavuk göğüsü yedim. Akşam canım çok kuruyemiş çekti ama yemedim. Aferin bana! Bir de sağ ayağımın altı çok acıyor dün yürüyüşe çıkmıştım ondan mıdır neden oldu hiç bi fikrim yok ama baya acıyor üstüne basınca 😔 eğer geçmezse doktora gitcem. İnternete bakıyorum topuk dikeni yazıyor umarım öyle bişey olmamıştır…

Bugün 4. İğnemi oldummmmm. Bakalım neler olacak. Cumartesi görcez 9 bin tl karşılığı kaç kiloymuş 😂

Günlüğüm bugün reglime 6 gün kalmasına rağmen öyle kötü beslendim ki ful karbonhidrat neredeyse… Kendimden utanıyorum. 5 gün bir şey yemesem yeri bugünden sonra! Üzgünüm ama halletcem umarım 😔

Merhaba 20 Ekim'de 2.5 mg ile başladım 68 kiloyum 11 . Gün geçti ama 1 kilo ancak verebilmisim platese de başladım ama olmuyor anlamadım beslenmeme de çok dikkat ediyorum 900 -1000 kalori alıyorum kefir yoğurt çok yiyorum benim gibi olan varmı hedefim 53 😔

Merhaba 20 Ekim'de 2.5 mg ile başladım 68 kiloyum 11 . Gün geçti ama 1 kilo ancak verebilmisim platese de başladım ama olmuyor anlamadım beslenmeme de çok dikkat ediyorum 900 -1000 kalori alıyorum kefir yoğurt çok yiyorum benim gibi olan varmı hedefim 53 😔
Doktor ile mi başladınız? Aklıma gelen tek soru bu oldu kan değerlerinizde bi sıkıntı olmasın? İştahınız da azalmış kalori de baya az. Vermeniz lazım gibi. Eğer doktor kontrolünde başlamadıysanız bi görünmenizi öneririm.

Benim de reglim ie 5 gün var ve ben gerçekten kötü besleniyorum. Bugün büssürü spagetti yedim. Bir an evvel regl olmazsam verdiğim kilonun hepsini geri alcam 2 günde 🤣

Degerlerimde sorun yok baktirip başladım ama kalori azlığı yada plates etkiliyor diye düşünüyorum bilemedim bakalım 3. İğne cuma günü cumartesi tartıda ne olacak

Degerlerimde sorun yok baktirip başladım ama kalori azlığı yada plates etkiliyor diye düşünüyorum bilemedim bakalım 3. İğne cuma günü cumartesi tartıda ne olacak

Ben ketojen diyet uyguluyorum. Protein ve yağ ile besleniyorum yani ama sağlıklı yağ zeytin yağı, avokado, tereyağ falan. Araştır bi istersen.

Yani uyguluyordum şu regl öncesi döneme girmeden evvel 😂 daha önceki diyetlerimde de hep bu dönemde boza boza 83 e çıkmıştım zaten. O yüzden bugün kendimi tokatladım 🤣 o kadar para veriyorsun bunu yapma diye…
Dün de Cumhuriyet bayramı kutlamalarında çocuğum hamburger yedi ama çeyreğini bıraktı. Ye annem bak falan derken dayanamayıp ağzıma attım. Gıcık oluyorum kendime! Yani bu ilaç sayesinde bunu yapmamam lazım aslında. Ondan ödemiyormuyuz bu kadar parayı ya! 5 mg a çıkmayı düşünür oldum bu ara. Onda da kendimi tutamazsam bırakcam bu işi. Şöyle 65 lere falan inmiş olsam spor artı ketoyla ilerlerdim. Ama maalesef en son 73 tüm.

Tamam bi hedef koyuyorum kendime; reglim bitip 3 gün geçtikten sonra tartıldığımda 69 u görmek! Abartı mı oldu? Zorla kendini!

Abartı değil ama yaptıklarınızdan pişman olursaniz stres yaratırsınız kendinize bu da açlığı yeme isteğini tetikler olan oldu deyip bir sonraki öğünde sağlıklı çorba yada yeşillikli bir salata hafif geçirin ve ekstra bir litre su için her abarttiginizi dusundugunuz gün ben bu şekilde sürdürebilir diyet uygulayıp üç ayda 15 kilo verdim ama şimdi yapamadım o yüzden bu ilaca başladım şimdi kafamda yine aynı şeyler var karar verdim ve 53 e düşmeden birakmiycam hata yapsamda devam edeceğim ✨

Kızlar güncellemeye geldim ben 8. İğnemi oldum. Ama bi 5 mg yi ikiye bölmüştüm. İkinci 5 mgliğimi geçen hafta vurdum ama nedense etki hissetmedim sadece iştah kaybı oldu. Ama ilk dozlarda ki gibi midede tokluk hissi yaratmadı şaşırdım. 5 mglığın 3. Dozunu bugğn vuruldum bakalım bu hafta sonuç ne olacak. Kilom artık çok yavaş gidiyor maalesef

Abartı değil ama yaptıklarınızdan pişman olursaniz stres yaratırsınız kendinize bu da açlığı yeme isteğini tetikler olan oldu deyip bir sonraki öğünde sağlıklı çorba yada yeşillikli bir salata hafif geçirin ve ekstra bir litre su için her abarttiginizi dusundugunuz gün ben bu şekilde sürdürebilir diyet uygulayıp üç ayda 15 kilo verdim ama şimdi yapamadım o yüzden bu ilaca başladım şimdi kafamda yine aynı şeyler var karar verdim ve 53 e düşmeden birakmiycam hata yapsamda devam edeceğim ✨

Kızlar güncellemeye geldim ben 8. İğnemi oldum. Ama bi 5 mg yi ikiye bölmüştüm. İkinci 5 mgliğimi geçen hafta vurdum ama nedense etki hissetmedim sadece iştah kaybı oldu. Ama ilk dozlarda ki gibi midede tokluk hissi yaratmadı şaşırdım. 5 mglığın 3. Dozunu bugğn vuruldum bakalım bu hafta sonuç ne olacak. Kilom artık çok yavaş gidiyor maalesef
Kızlar ben verdiğim kiloları geri aldığımı düşündüğüm iğrenç bir haftadan sonra tekrar bugün başladım. İyiyim. Birazdan 5. İğnemi olcam ama 2,5 la mı devam etsem 5 mi yapsam ne yapsam bilemedim bakalım… Karar verip vurcam. Şu kalem formda olanlar var ya bidahakine ondan alcam bulabilirsem. Resmen enjektörde hava kaldı mı, iğneyi nasıl sokcam paniği o mu bu mu derken iğne günlerim işkenceye dönüşüyor.

Kızlar ben verdiğim kiloları geri aldığımı düşündüğüm iğrenç bir haftadan sonra tekrar bugün başladım. İyiyim. Birazdan 5. İğnemi olcam ama 2,5 la mı devam etsem 5 mi yapsam ne yapsam bilemedim bakalım… Karar verip vurcam. Şu kalem formda olanlar var ya bidahakine ondan alcam bulabilirsem. Resmen enjektörde hava kaldı mı, iğneyi nasıl sokcam paniği o mu bu mu derken iğne günlerim işkenceye dönüşüyor.
Kesinlikle 5 e çıkın. Ben 5 i 2 ye bölüp 2,5 2,5 vurmuştum etkisi yoktu. Hatta ilk 5 te bile sanki etki hissetmedim ama 2. 5 i vurduğumda çok daha etkili olduğunu gördüm. İştahımı çok kesti. Tabaklarımı felan asla bitiremiyorum. Sabah yulaf lapası yapmıştım bitiremedim. Öğle bi çorba az salata hala baya tokum

Eczanede mi vurdursanız acaba ben öyle yapıyorum daha güvenli

Kesinlikle 5 e çıkın. Ben 5 i 2 ye bölüp 2,5 2,5 vurmuştum etkisi yoktu. Hatta ilk 5 te bile sanki etki hissetmedim ama 2. 5 i vurduğumda çok daha etkili olduğunu gördüm. İştahımı çok kesti. Tabaklarımı felan asla bitiremiyorum. Sabah yulaf lapası yapmıştım bitiremedim. Öğle bi çorba az salata hala baya tokum
Ben de 5 i 2,5 a bölüp yaptım. Dün iyi gibiydim. Fakat ben hiç bir zaman sizin gibi tok hissetmedim. Yemek yeme krizim gelmemesine tamamım yani öyle söyleyebilirim. Sadece proteinle beslendiğim zamanlarda doyup bıraktım. Onun haricinde hiç öyle tokluk moklıl yok bende. Hele ki geçen hafta yediklerimi bi bilseniz… Sizde regl öncesi dönemlerde böyle yeme krizlerine giriyor musunuz ya? Bunu aşmam lazım hep bunun yüzünden verip verip geri alıyorum kiloları. İlaçla bile duramadım 😢

P pamelapam eczaneye gitcek vakit bulmak 2 çocukla benim için çok zor. Birini okula bırakıp diğerini öğle uykusuna zor yetiştiriyorum. Uyandığımda gitsem durmaz da zaten. Yakında da eczane yok arabaya bindirmek zaten bir dert. Kalem formu çok rahat gördüğüm kadarıyla.

Kızlar kalem formunu buldum şansa bi eczaneden ve şuan bu ilaca toplamda 50 bin küsür para ödemiş bulunmaktayım! Bu bloğu okuyun eğer 50 kilo olmazsam hiç bu işe bulaşmayın 🤣 Tatile giderdim neler neler yapardım bu parayla… Şuan çok koydu 🤣

Neyse hesap yapıyorum 5 mg lık paketimi dün açmıştım ve 2,5 vurdum bidahaki hafta da mecbur 2,5mg vurcam. Yani toplamda 4 hafta daha iğneyle uğraşcam ve sonra kaleme geçcem. Kalemde toplam 60 mg var. 5 er devam edersem 12 hafta da oradan. Toplam 16 haftalık ilacım var (5mg etki etmeye devam ederse) Martta 50 kilo olmalıyım.! Sonra da spor ve diyetle devam etcem. Daha fazla alamam. Kocam beni kescek 😅😢😆🙁🤣🤣🤣

Merhaba, umarım ulaşırsınız istediğiniz kilolara. Benimde çok zayıf olma ve doğum yapmam haricinde benzer bir hikayem var. Yani al ver döngüleriyle dolu. İlaç gerçekten yemeye baya etki ediyor. Ben sporlarda destekleyerek. 80 kg dan 73 e düştüm bir ayda. Devam ediyorum umarım güzel spnuçlar alırız hepimiz 🥰
merhaba, aynı rakamlardayız da, ben de 73'e inmek istiyorum, hangi dozu kullandınız ? Bir de İstanbul'dakiler iğneleri kaça aldınız ? Tavsiye eczane var mı? teşekkürler

merhaba, aynı rakamlardayız da, ben de 73'e inmek istiyorum, hangi dozu kullandınız ? Bir de İstanbul'dakiler iğneleri kaça aldınız ? Tavsiye eczane var mı? teşekkürler
Merhaba. Bana bi tane eczacı adam saolsun “Bu ilaç piyasada yok ama şehir hastanelerinin etrafında yada havaalanı eczanelerinde bulabilme olasılığın daha fazla” dedi. 2,5 luğu Sabihadaki eczaneden aldım. 5 liği iğrenç bir yerden aldım ya Sulanbeyli miydi neydi öyle biyerde hastanenin karşısında. Yurt dışı aldığımı burdan söylemeyim adamın başı yanmasın 😅

Back
X