- 17 Aralık 2017
- 1.598
- 736
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapılmadı neden onu mu yapmak gerekiyorKültür testi yapılmadı mı?
Üst solunum yolu enfeksiyonu geçmiyor boğaz ağrım oluyor yutkunamiyorum diye verdi bu antibiyotigiKültür testi yapılmadı mı?
Hangi antibiyotiğe duyarlı olduğunuzu bulmak için iyi oluyor, belki augmentin'e dirençlisinizdir boşa kullanmışsınızdır o yüzden dedim. Crp'niz çok mu yüksekYapılmadı neden onu mu yapmak gerekiyor
Bakilmadiki crp ye balgam oluyor özellikle sabahları mesela genizim boğazım dolu oldugnu hissediyorum halsizlik oluyor ciğerlere bakıldı temiz çıktı ilk sunizit dediler bir buçuk ay önce kullandım iyi oldum sonra 4-5 gün sonra ateşim boğaz ağrım başladı yine agumentin verdiler kullanirken iyi oldum şimdi 1 hafta oldu geçmedi 3 gündür boğazımda yutkunamiyorum gecmiyor ondan dolayı bu antibiyotiği verdi ama tereddüt ettim zarar vermesin 3.kutum olcakHangi antibiyotiğe duyarlı olduğunuzu bulmak için iyi oluyor, belki augmentin'e dirençlisinizdir boşa kullanmışsınızdır o yüzden dedim. Crp'niz çok mu yüksek
Kültür testi idrar ve kaka mı ondan mı bahsediyorsunuzHangi antibiyotiğe duyarlı olduğunuzu bulmak için iyi oluyor, belki augmentin'e dirençlisinizdir boşa kullanmışsınızdır o yüzden dedim. Crp'niz çok mu yüksek
Crp'ye bakılmadan neye göre enfeksiyon denilip 3 kutu ilaç kullandırtıldı kiBakilmadiki crp ye balgam oluyor özellikle sabahları mesela genizim boğazım dolu oldugnu hissediyorum halsizlik oluyor ciğerlere bakıldı temiz çıktı ilk sunizit dediler bir buçuk ay önce kullandım iyi oldum sonra 4-5 gün sonra ateşim boğaz ağrım başladı yine agumentin verdiler kullanirken iyi oldum şimdi 1 hafta oldu geçmedi 3 gündür boğazımda yutkunamiyorum gecmiyor ondan dolayı bu antibiyotiği verdi ama tereddüt ettim zarar vermesin 3.kutum olcak
KanKültür testi idrar ve kaka mı ondan mı bahsediyorsunuz
Bende anlamadım KBB ye de sıra yok göğüs hastalıklarına gittim bende kararsiz kaldım yaCrp'ye bakılmadan neye göre enfeksiyon denilip 3 kutu ilaç kullandırtıldı ki
Anladım yok bakilmadi