• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mozaik embriyo ile hamile kalan

mglme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
95
14
3
31
Arkadaşlar mozaik embriyom var. 6bb kalite 65 normal geri kalan anormal hücreli. Benim gibi mozaik transfer ettirip gebelik elde eden var mı? Bugün başladık transfer için.

Benim de bir embriyom mozaik geldi ama sağlıklı geleni transfer olacağım. Mozaiklik bizde yüksekti yüzde 80 bir de trizomi 22 geldi chatcpt yaşamla bağdaşmıyor dedi. Doktorunuz embriyologunz bakmıştır hangi kromozomda olduğuna ona göre karar vermiştir diye düşünüyorum. Facebookta sanırım bi sayfa varmış mozaik embriyo ile ilgili belki bulabilirsiniz

Benim de bir embriyom mozaik geldi ama sağlıklı geleni transfer olacağım. Mozaiklik bizde yüksekti yüzde 80 bir de trizomi 22 geldi chatcpt yaşamla bağdaşmıyor dedi. Doktorunuz embriyologunz bakmıştır hangi kromozomda olduğuna ona göre karar vermiştir diye düşünüyorum. Facebookta sanırım bi sayfa varmış mozaik embriyo ile ilgili belki bulabilirsiniz
5. Gün embriyosu var elimde ama onun Pgt yapılamadı. Hücre bulunamadı biyopsiden. Genetik doktoru da durumunu hiç bilmediğini transfer etmektense mozaik edelim dedi. Trizomi 9 dedi sanki tam hatırlamıyorum ama.

5. Gün embriyosu var elimde ama onun Pgt yapılamadı. Hücre bulunamadı biyopsiden. Genetik doktoru da durumunu hiç bilmediğini transfer etmektense mozaik edelim dedi. Trizomi 9 dedi sanki tam hatırlamıyorum ama.
Mozaiklik oranı yüzde 40tan düşükse ve elde baska embriyo yoksa sanırım sans veriliyor. Siz o dediğim facebook sayfasını bulmaya calısın burada aratın eski konularda mutlaka bi yol gösterir size

Mozaiklik yüzdesi önemli sanırım bu noktada. Bizimkiler yüzde 50 üzeriydi o yüzden imha edilmislerdi

Back
X