merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum 2009 dan beri bu sitenin sizlerin takipçisiyim. ben 2009 bebeğim kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.3 ay d.kontrol hapı kullandım yumurtalıklarımda polikistik over görünümü varmış fakat düzenli adet oluyorum.ve hapları bıraktıktan 2 ay sonra tekrar gebe kaldım 21 mart 2010 da test yapıp doktora gittim fakat kese çok küçük dedi geç döllenme olabilir dedi 2 günde bir betahcg yaptırdı yükseliş iyi dedi fakat ben 9 nisanda kanama yaşayarak düşük yaptım.doktor eşimden ve benden genetik analiz istedi onların sonucu normal, bende mthfr 677 ct heterozigot bulundu ve doktorum şimdi günde 1 tane coraspin 100 mg ve folik plus günde 3 tane iç dedi gebe kalıncada iğneye başlıycaz dedi fakat ben burdan okuduklarımla kafamı çok karıoştırdım yardımcı olun lütfen iğne yaptırmakta geç kalmaktan korkuyorum kese gözüküncemi iğneye başlanır. çok uzun oldu allah herkesin yardımcısı olsun çok acı bir durum bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın rabbim bu durumu yaşayanlar tecrubelerimizi burada payalaşalım paylaştıkça azalır dertler...