Müdür ne demek istedi ki?

HerYerKaranlik

Ne mutlu Türküm diyene! ❤️
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
2.139
1.517
Merhaba hanimlar,

Staj yaptigim sirkette temelli alinmak istiyorum uni bitince. zaten iscide ariyor sirket. Bu is konusunu Staj boyu bana Mentorluk yapan kadinla konustum bana dedigi sey suydu: daha cok tecrübeli birini ariyorum. Yani red etti. Ve sonlara dogru geliyoruz ve is teklifi almadim bende daha fazla ümitlendirmedim kendimi. Bugün müdür benimle konusmak istedi :KK57: ve dedikleri sunlar : yaptiginiz is ile cok memnunuz bu yüzden biraz daha present ola bilirsiniz dedi... Burdan sirf bir staj'ci olarak cikmanizi istemiyorum dedi is birligimiz devam ede bilir... yaptiginiz is cok iyi biraz daha dikktleri üzerinize cekin .. hersey sizin elinizde dedi....

Vallah elim ayagim titredi ama ben ne istedigini anlamadim? Daha cok projeye mi üsteleniyim? CV mi istiyor ne istiyor ki bu adam simdi benden yaptigim isin nasil daha cok dikkatlari üzerime ceke bilirim ki?...:KK51:

Nolur yardimci olun kizlar ben pek girisken biri degilim cok utangac ve cekingenim :KK45:

Merhaba hanimlar,

Staj yaptigim sirkette temelli alinmak istiyorum uni bitince. zaten iscide ariyor sirket. Bu is konusunu Staj boyu bana Mentorluk yapan kadinla konustum bana dedigi sey suydu: daha cok tecrübeli birini ariyorum. Yani red etti. Ve sonlara dogru geliyoruz ve is teklifi almadim bende daha fazla ümitlendirmedim kendimi. Bugün müdür benimle konusmak istedi :KK57: ve dedikleri sunlar : yaptiginiz is ile cok memnunuz bu yüzden biraz daha present ola bilirsiniz dedi... Burdan sirf bir staj'ci olarak cikmanizi istemiyorum dedi is birligimiz devam ede bilir... yaptiginiz is cok iyi biraz daha dikktleri üzerinize cekin .. hersey sizin elinizde dedi....

Vallah elim ayagim titredi ama ben ne istedigini anlamadim? Daha cok projeye mi üsteleniyim? CV mi istiyor ne istiyor ki bu adam simdi benden yaptigim isin nasil daha cok dikkatlari üzerime ceke bilirim ki?...:KK51:

Nolur yardimci olun kizlar ben pek girisken biri degilim cok utangac ve cekingenim :KK45:
işte o da biraz daha girişken ol demiş basit bir yeni mezun olma ki çalışmaya devam edelim demeye getirmiş şekerim:KK66:

Merhaba hanimlar,

Sorması ayıp ne stajı yapıyorsun sen?
Nasıl dikkat çekeceksin ki?
15 yıla yakın iş hayatım var. Hiç böyle bir cümle sarf edildiğini duymadım.

Sorması ayıp ne stajı yapıyorsun sen?
Nasıl dikkat çekeceksin ki?
15 yıla yakın iş hayatım var. Hiç böyle bir cümle sarf edildiğini duymadım.

Canim ben almanyada yasadigim icin cevirmek zorunda kaldim ...kusuruma bakma...

Business Informatics okuyorum ama Staj olarak Junior Marketing Managerlik yapiyorum suan ...

sadece ıs yapma genel kapsamlı kendını gelıstır calıstıgın yere her konuda hakım ol aktıf ol demek ıstemıs
basarılı olmak ve verımlılık saglamak ıcın sadeece ısını yapmak yeterlı degıl demıs
kotu bırsey dememıs yol gostermıs senden beklentımız var demıs :)
sıkıntı yok

sadece ıs yapma genel kapsamlı kendını gelıstır calıstıgın yere her konuda hakım ol aktıf ol demek ıstemıs
basarılı olmak ve verımlılık saglamak ıcın sadeece ısını yapmak yeterlı degıl demıs
kotu bırsey dememıs yol gostermıs senden beklentımız var demıs :)
sıkıntı yok

Yok o dedi ki zaten herseyi fazlasiyla ve pek iyi yapiyorsun dedi ama dikkatlari üzerine cekmiyorsun dedi ? Sanki yaptigim isi ben kücümsüyormusum gibi ...

vallah sasirdim :KK51:

Canim ben almanyada yasadigim icin cevirmek zorunda kaldim ...kusuruma bakma...

Business Informatics okuyorum ama Staj olarak Junior Marketing Managerlik yapiyorum suan ...
Zaten seni pat diye Marketing Manager yapmazlar ki. Marketing manager deyince insanın aklına karizmatik bir şey gelse de mağaza sektörüne de girdi bu terim. Kurumsal mağazalarda da birer manager var. Mağaza sektöründe çalışacaksan olabilir, bakımlı olmanı istemeleri normal. Ama marketing başlı başına ayrı bir sektördür ve eğlencelidir. Çevresi geniş bir sektör ama marjinal insanları ister. Bu her bakımdan kıyafet tarz vs. Sen ofis ortamında mı olacaksın direk satışta mı?

Yok o dedi ki zaten herseyi fazlasiyla ve pek iyi yapiyorsun dedi ama dikkatlari üzerine cekmiyorsun dedi ? Sanki yaptigim isi ben kücümsüyormusum gibi ...

vallah sasirdim :KK51:
acaba cok mu sessızsınız kı
hanı her ısı yapar ama bunuda ben yaptım demez
oyle calısanlar vardır ya
kendı ısınız gıbı davranın ıstemıs olabılır mı
gunluk rapor tutun mesela su su su ıslerı yaptım ve yapılacak ısler dıye
belkı sesınızın bıraz daha cıkmasını ıstıyordur
yada ogrencı gıbı mı gıyınıyorsunuz acaba :)

Zaten seni pat diye Marketing Manager yapmazlar ki. Marketing manager deyince insanın aklına karizmatik bir şey gelse de mağaza sektörüne de girdi bu terim. Kurumsal mağazalarda da birer manager var. Mağaza sektöründe çalışacaksan olabilir, bakımlı olmanı istemeleri normal. Ama marketing başlı başına ayrı bir sektördür ve eğlencelidir. Çevresi geniş bir sektör ama marjinal insanları ister. Bu her bakımdan kıyafet tarz vs. Sen ofis ortamında mı olacaksın direk satışta mı?

6 Aydir ofis ortamindayim canim...
bakimliyim zaten :KK76:

Merhaba hanimlar,

tatlım az daha cesur ol . kendini belli et silik kalmayın demiş. azimlendirmiş sizi. sanırım işi iyi yapıyorsunuz ama pek profesyonel durmuyorsunuz. bu da staj için kötü değil elbette. stajerlerin çok yağcı olmalarıda güzel değil ama artık daha emin adımlar at mesela etrafa danış ama gizli yap . çalıştığını belli et . daha girişken olman için çalışmanda gerek zaten . stajın bitiyor sanırım bu kurumda devam edemiceksin ama cv ne güzel şeyler yazdırabilirsin . hem belki şansında yaver gider bu kurumda da kalırsın . daha azimli ol.

acaba cok mu sessızsınız kı
hanı her ısı yapar ama bunuda ben yaptım demez
oyle calısanlar vardır ya
kendı ısınız gıbı davranın ıstemıs olabılır mı
gunluk rapor tutun mesela su su su ıslerı yaptım ve yapılacak ısler dıye
belkı sesınızın bıraz daha cıkmasını ıstıyordur
yada ogrencı gıbı mı gıyınıyorsunuz acaba :)

Aynen canim anladin sen beni ... her isi yapiyorum ama sanki baskasi yapmis gibi davraniyormusum ...

Giyim tarzim aslinda gayet uyumlu :-) Her gün babet siyah etek veya siyah pantolon blazer ve gömlek

kizlar tesekkür ederim! Söyle bir plan yapmayi düsünüyorum...
Coktandir bir proje var aklimda ama cesaretimi toplayipta kimseye tanitamadim...

Onu tamamlayip bi tanitsam mi?

X