Müdür yardımcısı (kadın) ile kavga ettim…

Began eski bir üye suanda sitede yok

20 yıllık öğretmenim böyle bir şey yaşamadım.Müdür yardımcısı sınıfa gelip benim yanımda öğrenciye öğretmeniniz ders anlatıyor mu diye soracak Şok içindeyim.Öyle bir durumda öğrencinin yanında ne kıymetim kalır .Öğrenci artık bana saygı duymaz ki.Ben ortalığı ayağa kaldırırdım.Şikayet de ederdim.

E sebebin bu olduğundan eminseniz bir sorun yok ki

Ortalığı ayağa kaldırdım, müdür şikayet etme dedi ben de müdür yardımcısının masasına yumruğumu vurdum karşılıklı şikayet olabilir sakinleşmeyi bekliyorum ama sakinleşemedim.

Niye kendinizi bu kadar övme ihtiyacı içindesiniz çözemedim . Evet gerçekten yoğun bir hayatınız varmış ama özel hayatla iş iç içe girmiş gibi görünüyor özellikle şu kıskanışma mevzusu hoş olmamış . Meslektaşlarınızdn neden ekibim diye bahsediyorsunuz ? Yıllarca el üstünde tutuldum falan bunlar çok tuhaf cümleler bence .

Parantez içindeki kadın ifadesini anlayamadım, müdür yardımcısı kadın olsa ne erkek olsa ne fark edecekti
Benı kıskanıyor demeye getırıyor shskskks yani basarılarınızı tebrık ederım ama bana böyle herkes beni kıskanıyocu tipler normal gelmiyor sizin için demiyorum ama geneli sureklı problem cıkarıyorlar

Charlie'nin melegi derken ne demek istemis yahu, orada takildim kaldim odaklanamadim konuya.

Durumu açıklamak istedim, proje ekiplerini ben oluşturuyorum ve etkinliklere ben karar veriyorum başka ne diyeyim ?

Durumu açıklamak istedim, proje ekiplerini ben oluşturuyorum ve etkinliklere ben karar veriyorum başka ne diyeyim ?
Ben de öğretmenim:) hiç samimi gelmiyor böye söylemler her projede zaten sorumlu birileri olur böyle sanki özel şirkette ekip oluşturmuş gibi yazmanız tuhaf geldi. Biraz kibirli olduğunuzu düşünüyorum bu konuda evet emeğe saygı sonsuzdur ancak bunu kişisel başarı olarak nitelendirip diğerlerinden ekibim diye söz etmek biraz fazla:) şahsen bu tavırdaki bir meslektaşımla proje yapmak istemem . Seçiyorum sözü de yanlış bu tarz projelerde yeterlilikten önce gönüllülük esastır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…