- 4 Ekim 2012
- 17.341
- 34.150
- 798
- Konu Sahibi saulgoodman
-
Müdürün bu yetkisi kalktı diye biliyorumMüdürlerin ders denetleme hakları var arada girip bizim derslerimizi de dinliyorlar çocuklara da sorabilirler. Belki bu yüzden sormuşlardır. Diğer arkadaşlarınıza sordunuz mu onlara da daha önce yapılmış mı
Hayır yetkileri var.Müdürün bu yetkisi kalktı diye biliyorum
Began eski bir üye suanda sitede yokBen de baktım bulamadım bu sendromu.
Galiba kendinizi güzel, kıskanılan biri zannetmeyle ilgili bir şey mi? Laf sokmaya çalışmış gibi anladım.
Ben sizi anlıyorum. Hoş bir kadın olunca herkes kıskanacak diye bir kaide yok ama 1-2 takık kişi sırf güzel bir kadın olduğunuz için bile sizinle uğraşabilir. Benim de başıma geldi, ilkokulda da geldi, lisede de, iş hayatında da. Ama benden üst konumda olmadıkları için bir sorun yaşamadım. Kendi kendilerine kıskandılar.
Ay hatırladım onu yapmayın ya herkes ona aşıktı o kadar da değilBegan eski bir üye suanda sitede yok
20 yıllık öğretmenim böyle bir şey yaşamadım.Müdür yardımcısı sınıfa gelip benim yanımda öğrenciye öğretmeniniz ders anlatıyor mu diye soracakMüdür yardımcısının gelip öğrenci seçip sizin ders anlatip anlatmamanizi sorgulaması aşırı saçma değil mi. Yani öğretmen değilim ama böyle bir muameleye maruz kalan öğretmene öğrenciler saygı duyar mı. O öğretmenin nasıl otorite kuracak. Kesinlikle kötü niyet ve iş bilmezlik var bence şikayet edin derim.
Okulda bunun yalakası 2-3 öğretmen var. Bunların iddiasına göre bir öğretmen hem proje yapıp hem ders anlatamaz. Bir ürün ortaya koyacak kapasiteleri yok çünkü. Bunu ispat etmeye çalıştılar o da boş çıktı. Aslında gülüp geçilecek bir şey ama gururuma dokundu.
Hayır var halenMüdürün bu yetkisi kalktı diye biliyorum
Hocam valla dün aklıma geldi de teyit etmek istedim. Öğrencinin ipiyle kuyuya inilmez benzer olaylar çok yaşadık gördük.Öğrenci söyledi.
Kafaya çok taktım sinirim geçmiyor..E sebebin bu olduğundan eminseniz bir sorun yok ki
Müdür yardımcısı öğrencinin lafıyla indi sınıfı dedikoduyla doldurdu sonuç bu.Hocam valla dün aklıma geldi de teyit etmek istedim. Öğrencinin ipiyle kuyuya inilmez benzer olaylar çok yaşadık gördük.
Ortalığı ayağa kaldırdım, müdür şikayet etme dedi ben de müdür yardımcısının masasına yumruğumu vurdum karşılıklı şikayet olabilir sakinleşmeyi bekliyorum ama sakinleşemedim.20 yıllık öğretmenim böyle bir şey yaşamadım.Müdür yardımcısı sınıfa gelip benim yanımda öğrenciye öğretmeniniz ders anlatıyor mu diye soracakŞok içindeyim.Öyle bir durumda öğrencinin yanında ne kıymetim kalır .Öğrenci artık bana saygı duymaz ki.Ben ortalığı ayağa kaldırırdım.Şikayet de ederdim.
Onlar izleyen ve elinde çekirdeği yorum ve dedikodu yapan taraf oluyorlar.Kudursunlar. Azimle calismaya devam herkese inat siz isinizle var oluyorsunuz belli ki onlarda izleyen taraf..
Benı kıskanıyor demeye getırıyor shskskks yani basarılarınızı tebrık ederım ama bana böyle herkes beni kıskanıyocu tipler normal gelmiyor sizin için demiyorum ama geneli sureklı problem cıkarıyorlarParantez içindeki kadın ifadesini anlayamadım, müdür yardımcısı kadın olsa ne erkek olsa ne fark edecekti
Charlie'nin melegi derken ne demek istemis yahu, orada takildim kaldim odaklanamadim konuya.Kızlar bir konu var günlerdir beni yiyip bitiriyor artık buraya da yazmaya karar verdim çünkü kaç gündür içim içimi yiyor. Eski konularımdan biliyorsunuz, eşimden ayrıldım ve biri özel 2 çocuğum var. Hayatım işim ve çocuklarımdan ibaret, işimi çok seviyorum çok iyi bir lisede çalışmıyorum ama ders programımı kızımın tedavisine göre yaptıkları için proje okullarına geçmeye çekindim. Okulda etwinning, Erasmus, STEM, TÜBİTAK sorumlusu benim, güzel bir ekibim var ve çok çalışıyoruz. Ayrıyeten ayda bir kariyer günleri yapıyoruz ve okul dergisi çıkarıyoruz. Okulda bir kutlama yapıyorsa ekip olarak yapıyoruz ve eğitimde iyi örnekler ödülü vb. alıyoruz. İyi derecede İngilizce ve Almancam var, Hacettepe’de yüksek lisansı bitirmeme az kaldı. Okulda diğer hocalar sürekli dedikodumu yapıyorlar. Nasıl bu kadar her şeye yetişebiliyorum? Ders anlatıyor muyum anlatmıyor muyum..Bir de kendime çok bakarım, güzel giyinirim 34 beden çıtı pıtı güzel bir kadınım. Hatta birlikte çalıştığımız bir erkek hocanın karısı beni ölümüne kıskandı, adamla aramızda bir şey var sandı, ben tüm mesajları kadına gösterdim kadın öyle sakinleşti ama adamla benim aynı projede yer almamı istemiyor, adamla aramızda hiçbir şey geçmedi ama şu an konuşmuyoruz. Çünkü okuldan biri adamın eşini aramış ve benim için Charlie’nin meleği demiş. Ben çok sinirlendim, idareden soruşturma talep ettim, idare delilin yok dedi soruşturma açmadı. Ben öyle iftira atıldığıyla kaldım. Neyse dedim boş ver. Mevzuya gelince de öğretmenler gününden bir gün önce veli toplantısı vardı. Projelerden sorumlu müdür yardımcısı ile iyi anlaştığımı sanıyordum ta ki o güne kadar. Veliyi beni şikayet etmesi için okula çağırıyor. Veli okula geliyor, benimle normal konuşuyor. Ertesi gün ekibim çok iyi bir öğretmenler günü etkinliği hazırlıyor, okulda müfettişler var onlar çok beğeniyorlar ve eğitimde iyi örneklere seçiliyoruz. Ertesi gün müdür yardımcısı dersime geliyor, bir öğrenciyi rastgele seçiyor Saulgoodman ders işliyor mu diyor öğrenci affalıyor, ben hocamı çok seviyorum diyor, sevip sevmediğini sormuyorum ders anlatıyor mu diyor müdüre götürüyor, müdürün haberi bile yok müdürün yanında öğrenci benim çok iyi ders anlattığımı ve çok iyi bir öğretmen olduğumu söylüyor. Ertesi gün öğrenci bana geldi, bunları söyledi, ben müdürü aldım yanına müdür yardımcısının odasına gittim masaya yumruğumu vurdum bayağı tartıştık. 657’ye göre benim disiplin amirim değil, hakkımda kovuşturma yapamaz. Okulda beni çok sever görünürdü içi çok fesatmış. Okulda öğle aram tenefüsüm yok canla başla çalışıyorum ve yaşadığım haksızlığı kabullenemiyorum önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
Durumu açıklamak istedim, proje ekiplerini ben oluşturuyorum ve etkinliklere ben karar veriyorum başka ne diyeyim ?Niye kendinizi bu kadar övme ihtiyacı içindesiniz çözemedim . Evet gerçekten yoğun bir hayatınız varmış ama özel hayatla iş iç içe girmiş gibi görünüyor özellikle şu kıskanışma mevzusu hoş olmamış . Meslektaşlarınızdn neden ekibim diye bahsediyorsunuz ? Yıllarca el üstünde tutuldum falan bunlar çok tuhaf cümleler bence .
Ben de öğretmenim:) hiç samimi gelmiyor böye söylemler her projede zaten sorumlu birileri olur böyle sanki özel şirkette ekip oluşturmuş gibi yazmanız tuhaf geldi. Biraz kibirli olduğunuzu düşünüyorum bu konuda evet emeğe saygı sonsuzdur ancak bunu kişisel başarı olarak nitelendirip diğerlerinden ekibim diye söz etmek biraz fazla:) şahsen bu tavırdaki bir meslektaşımla proje yapmak istemem . Seçiyorum sözü de yanlış bu tarz projelerde yeterlilikten önce gönüllülük esastırDurumu açıklamak istedim, proje ekiplerini ben oluşturuyorum ve etkinliklere ben karar veriyorum başka ne diyeyim ?
Yani çok güzel demek istemiş konu sahibi okulun en güzeliymişCharlie'nin melegi derken ne demek istemis yahu, orada takildim kaldim odaklanamadim konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?