Müdür yardımcısı (kadın) ile kavga ettim…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ders anlatmaya gönlü olmayan bir yolunu bulup yapmıyor merak etmeyin proje falan da el atmıyorlar bahaneye ihtiyaçları yok yani..

Bizim meslekte ne yazık ki insan kendi vicdan sahibi olacak önce ki işini hakkıyla yapsın. Diğer türlüsü tırı vırı..

Ben sizi tanımıyorum hocam bir kaç kelime detayına takılıp haksızlık etmek istemem de..

Eğer gerçekten hem projelerinize hem derslerinize dört elle sarılıyorsanız o müdür yardımcısına selam dahi vermeyin artık. Bir daha sizinle uğraşacak olursa şikayete kadar uğraşacağınızı da bildirin.

Terbiyesiz insana tahammülüm yok.

Teşekkür ederim beni anladığınız için..Dediğiniz gibi çoğu zaman proje yapanlar çalışkan, öğrenmeyi seven, mesleğinde kendini geliştiren insanlar oluyor bir şey yapmayanlar öğrencinin adını dahi bilmiyorlar. Dersin boş geçmesi demek öğrencilerin ayakta gezip birbirlerine bulaşması demek bu devirde psikolojisi normal kimse böyle bir şey yapmaz. Bir de idare öğrenci çağırma, duyuru yapma gibi bahanelerle derse giriyorlar zaten öğrenciye sormasına gerek yoktu.

İnsanın böyle bir şüphesi olsa dahi bu şekilde çirkin ve açıkça sorar mı hocam Allah aşkına?

Güya yetişkin eğitimci, önce yol yordam öğrensin.

Çocukların ağzını aramanın bile kırk türlü yolu var.

Boşverin belli ki normal biri değil.

Öğrenciyi çağırıp direk x hoca ders işliyor mu diye sormuş sonra tutmuş müdürün yanına götürmüş.

Öğrenciyi çağırıp direk x hoca ders işliyor mu diye sormuş sonra tutmuş müdürün yanına götürmüş.

BEn olsam dimdirekt müdür yardımcısına gider sorarım, böyle bir saçmalık yapmışsın kardeş hayırdır diye. Problemin varsa gel benimle çöz, çocukları karıştırma derdim ben olsam. Zaten bir yetkisi de yokmuş bir şey yapabileceğini de sanmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…