• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdür yardımcısı (kadın) ile kavga ettim…

Böyle anlaşılacağını düşünmedim her şeyi olduğu gibi anlattım ki biri soru sorarsa her şey ana mesajda olsun diye. Kibirli ve egolu olsam öğretmenlere öğretmenler gününde sürpriz yapmak için uğraşmam. Ama siz idareyle yaşadığım soruna odaklanın çünkü can sıkıcı kısmı orası. İçimde onca emeğe karşı büyük bir hayal kırıklığı var içimi acıtıyor bunu açıklamak istedim sadece.

Şu konuyu okuduğumda, "Hangi bedensiniz sorun orada olabilir" diye yorum yapmak benim aklima gelmezdi. Boyle bir sey soracak olan da yoktur galiba. Kac senedir forumdayim is yeri, okul, aile dertleri cok aciliyor kimsenin konu sahibine "Kaç beden giyiyorsunuz?" Bu detay önemli diye sorduğunu görmedim. 😀 Siz soruyor musunuz ki dusunemediniz?
Sizin kafanizdaki dusunce yaziniza yansimiş sadece. Ana konudan alakasiz seyler yazip konuya odaklanin diyorsunuz yani sacma kisimlar insanlarin dikkatini ceker gayette

Şu konuyu okuduğumda, "Hangi bedensiniz sorun orada olabilir" diye yorum yapmak benim aklima gelmezdi. Boyle bir sey soracak olan da yoktur galiba. Kac senedir forumdayim is yeri, okul, aile dertleri cok aciliyor kimsenin konu sahibine "Kaç beden giyiyorsunuz?" Bu detay önemli diye sorduğunu görmedim. 😀 Siz soruyor musunuz ki dusunemediniz?
Sizin kafanizdaki dusunce yaziniza yansimiş sadece. Ana konudan alakasiz seyler yazip konuya odaklanin diyorsunuz yani sacma kisimlar insanlarin dikkatini ceker gayette
Mesela ben 38 bedenim diye hiç böyle sıkıntılarım olmuyor dümdüz dersime girip nöbetimi tutup projemi yapıp evime gidiyorum

Kızlar bir konu var günlerdir beni yiyip bitiriyor artık buraya da yazmaya karar verdim çünkü kaç gündür içim içimi yiyor. Eski konularımdan biliyorsunuz, eşimden ayrıldım ve biri özel 2 çocuğum var. Hayatım işim ve çocuklarımdan ibaret, işimi çok seviyorum çok iyi bir lisede çalışmıyorum ama ders programımı kızımın tedavisine göre yaptıkları için proje okullarına geçmeye çekindim. Okulda etwinning, Erasmus, STEM, TÜBİTAK sorumlusu benim, güzel bir ekibim var ve çok çalışıyoruz. Ayrıyeten ayda bir kariyer günleri yapıyoruz ve okul dergisi çıkarıyoruz. Okulda bir kutlama yapıyorsa ekip olarak yapıyoruz ve eğitimde iyi örnekler ödülü vb. alıyoruz. İyi derecede İngilizce ve Almancam var, Hacettepe’de yüksek lisansı bitirmeme az kaldı. Okulda diğer hocalar sürekli dedikodumu yapıyorlar. Nasıl bu kadar her şeye yetişebiliyorum? Ders anlatıyor muyum anlatmıyor muyum..Bir de kendime çok bakarım, güzel giyinirim 34 beden çıtı pıtı güzel bir kadınım. Hatta birlikte çalıştığımız bir erkek hocanın karısı beni ölümüne kıskandı, adamla aramızda bir şey var sandı, ben tüm mesajları kadına gösterdim kadın öyle sakinleşti ama adamla benim aynı projede yer almamı istemiyor, adamla aramızda hiçbir şey geçmedi ama şu an konuşmuyoruz. Çünkü okuldan biri adamın eşini aramış ve benim için Charlie’nin meleği demiş. Ben çok sinirlendim, idareden soruşturma talep ettim, idare delilin yok dedi soruşturma açmadı. Ben öyle iftira atıldığıyla kaldım. Neyse dedim boş ver. Mevzuya gelince de öğretmenler gününden bir gün önce veli toplantısı vardı. Projelerden sorumlu müdür yardımcısı ile iyi anlaştığımı sanıyordum ta ki o güne kadar. Veliyi beni şikayet etmesi için okula çağırıyor. Veli okula geliyor, benimle normal konuşuyor. Ertesi gün ekibim çok iyi bir öğretmenler günü etkinliği hazırlıyor, okulda müfettişler var onlar çok beğeniyorlar ve eğitimde iyi örneklere seçiliyoruz. Ertesi gün müdür yardımcısı dersime geliyor, bir öğrenciyi rastgele seçiyor Saulgoodman ders işliyor mu diyor öğrenci affalıyor, ben hocamı çok seviyorum diyor, sevip sevmediğini sormuyorum ders anlatıyor mu diyor müdüre götürüyor, müdürün haberi bile yok müdürün yanında öğrenci benim çok iyi ders anlattığımı ve çok iyi bir öğretmen olduğumu söylüyor. Ertesi gün öğrenci bana geldi, bunları söyledi, ben müdürü aldım yanına müdür yardımcısının odasına gittim masaya yumruğumu vurdum bayağı tartıştık. 657’ye göre benim disiplin amirim değil, hakkımda kovuşturma yapamaz. Okulda beni çok sever görünürdü içi çok fesatmış. Okulda öğle aram tenefüsüm yok canla başla çalışıyorum ve yaşadığım haksızlığı kabullenemiyorum önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
Böyle müdür yardımcısını muhatap alöamankz gerekir. Müdürle konuşursunuz durumu, eğer bu kadar çok etkinlikte olmak sorun oluyorsa yapmayayım başka öğretmenler de dahil olsunlar dersiniz. Ben yetişkin insanların birbirini kıskandığını düşünmüyorum açıkcası. Ya da bu kadar çok yoklar. Genelde bu tür insanların itici bir davranışları oluyor, herkes onlardan uzak duruyor ama onlar bunu kıskanıyor olarak algılıyor

Böyle müdür yardımcısını muhatap alöamankz gerekir. Müdürle konuşursunuz durumu, eğer bu kadar çok etkinlikte olmak sorun oluyorsa yapmayayım başka öğretmenler de dahil olsunlar dersiniz. Ben yetişkin insanların birbirini kıskandığını düşünmüyorum açıkcası. Ya da bu kadar çok yoklar. Genelde bu tür insanların itici bir davranışları oluyor, herkes onlardan uzak duruyor ama onlar bunu kıskanıyor olarak algılıyor
Müdür yardımcısının olayı kıskançlık değil hadsizlik. Geçen sene maarif modeli yüzünden bazı öğretmenler şikayet edildi ve üstü kapatıldı, cimer şikayetleri hemen kapatıldı ve inanın hiç ders anlatamayan hocalar var yazılısı 5 5 olan öğrenciye 100 100 sözlü notu giren öğretmenler var bana yapılan muameleye isyan ediyorum.

Müdür yardımcısının olayı kıskançlık değil hadsizlik. Geçen sene maarif modeli yüzünden bazı öğretmenler şikayet edildi ve üstü kapatıldı, cimer şikayetleri hemen kapatıldı ve inanın hiç ders anlatamayan hocalar var yazılısı 5 5 olan öğrenciye 100 100 sözlü notu giren öğretmenler var bana yapılan muameleye isyan ediyorum.
Siz olayı kişisel detaylardın arındırıp sadece ders basma konusu üzerinden giderek şikayetçi olabilirsiniz. Şahsen herhangi bir müdür yardımcısını rica üzerine de olsa dersime sokmak istemezdim çünkü müdür değil

Siz olayı kişisel detaylardın arındırıp sadece ders basma konusu üzerinden giderek şikayetçi olabilirsiniz. Şahsen herhangi bir müdür yardımcısını rica üzerine de olsa dersime sokmak istemezdim çünkü müdür değil
Dersime girsin ona takılmam keşke derse girip dersimi dinleseydi. Dersimden öğrenci alıyor, öğrenciyi sorguluyor, öğrenci tüm sınıfa ve bana anlatıyor benim itibarımla oynuyor sınıfta saçma sapan dedikodular çıkıyor. İsyanım değersizleştirmeye zaten.

Dersime girsin ona takılmam keşke derse girip dersimi dinleseydi. Dersimden öğrenci alıyor, öğrenciyi sorguluyor, öğrenci tüm sınıfa ve bana anlatıyor benim itibarımla oynuyor sınıfta saçma sapan dedikodular çıkıyor. İsyanım değersizleştirmeye zaten.
Hocam yıllardır bu işlerin içinde birisi olarak alışmanız lazım bence . Bu tarz projelerde özellikle hep aynı yüzler olur yeniler pek desteklenmez birileri dosya evrak arka plan işleri ile uğraşır sunum günü fotoğraf çekilmeye başkaları doluşur hele bir de birkaç yıl üst üste aynı projeyi yaparsanız artık sürekli sizden isterler . Belirtmeden geçmek istemiyorum bu tarz projelerde özellikle yurt dışı gezisi ek ders ödemesi ya da maaş ödülü vs varsa kimse kimseye kaptırmak istemez çalışmayı sevdiğinizi anladım takdir de ettim maşallah diyorum ancak böyle işlerin reklam yüzü olmak bazı insanlar için kaçınılmaz oluyor sizin de böyle olmuş emin olun her okulda veya bölgede sizin gibi birileri var . Eğer çok rahatsız olduğunuz olay sadece bu öğrenci ders kısmıysa resmi olarak şikayet hakkınız var ama diğer konuda da göz önünde olmak sizi üzecekse gerek var mı bu kadarına? Şahsen 1 tane köklü projeden sonra geri çekildim çünkü ilçe ve ilden özel talepler bir süre sonra özgünlüğü yitirmemize sebep oluyor biraz show yani:)

Hocam yıllardır bu işlerin içinde birisi olarak alışmanız lazım bence . Bu tarz projelerde özellikle hep aynı yüzler olur yeniler pek desteklenmez birileri dosya evrak arka plan işleri ile uğraşır sunum günü fotoğraf çekilmeye başkaları doluşur hele bir de birkaç yıl üst üste aynı projeyi yaparsanız artık sürekli sizden isterler . Belirtmeden geçmek istemiyorum bu tarz projelerde özellikle yurt dışı gezisi ek ders ödemesi ya da maaş ödülü vs varsa kimse kimseye kaptırmak istemez çalışmayı sevdiğinizi anladım takdir de ettim maşallah diyorum ancak böyle işlerin reklam yüzü olmak bazı insanlar için kaçınılmaz oluyor sizin de böyle olmuş emin olun her okulda veya bölgede sizin gibi birileri var . Eğer çok rahatsız olduğunuz olay sadece bu öğrenci ders kısmıysa resmi olarak şikayet hakkınız var ama diğer konuda da göz önünde olmak sizi üzecekse gerek var mı bu kadarına? Şahsen 1 tane köklü projeden sonra geri çekildim çünkü ilçe ve ilden özel talepler bir süre sonra özgünlüğü yitirmemize sebep oluyor biraz show yani:)
Beni üzen öğrenci velisinin söylediği iddia edilen iftiralar. Müdür yardımcısının hemen kovuşturmaya kalkması. Geçen sene Erasmus projesinde görevli bir arkadaşla bağır çağır kavga etti, bu projeye katılmak istedi, arkadaş onu istemediği için öğretmenlere öncelik vardır ibaresini ekledik. Belki istediğini yaptıramadığı için kuduruyordur ama bu yaptığı affedilir bir şey değil.

okuyucuyu düşünmemiş olabilirim, mesajınız için teşekkür ederim.
Iste biri soru sorarsa orda bulunsun diyerek aslinda biz okuyanlarin işini kolaylastiridginizi yazdiniz az once de ama okuyucuyu dusumekle alakasi yoktu. Bu tamamen sizin bilincaltiniz kendinizi övme isteginiz siz tum bunlarin yasanmasini kafanizda 34 beden olmaniza ve diger ozelliklerinize bagliyorsunuz bunu da bilmemizi istiyorsunuz. Burada bile "ben de etkinlik yapiyorum" diyen ogretmeni( M matilda1 ) hemen cimbizla cekip soru sorup birlikte yapalim diyip kişi ustunden gorunurluk saglamaya calisiyorsunuz hemen cok itici kusura bakmayin. Yasadiginzi sorunlarin tek nedeni sizin dusundugunuz unsurlar degil bence.

Iste biri soru sorarsa orda bulunsun diyerek aslinda biz okuyanlarin işini kolaylastiridginizi yazdiniz az once de ama okuyucuyu dusumekle alakasi yoktu. Bu tamamen sizin bilincaltiniz kendinizi övme isteginiz siz tum bunlarin yasanmasini kafanizda 34 beden olmaniza ve diger ozelliklerinize bagliyorsunuz bunu da bilmemizi istiyorsunuz. Burada bile "ben de etkinlik yapiyorum" diyen ogretmeni( M matilda1 ) hemen cimbizla cekip soru sorup birlikte yapalim diyip kişi ustunden gorunurluk saglamaya calisiyorsunuz hemen cok itici kusura bakmayin. Yasadiginzi sorunlarin tek nedeni sizin dusundugunuz unsurlar degil bence.
Peki…

Süper gözlem :)

Back
X