Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

hep buluşmalar görüyorum canım fallarında yollar ve buluşmalar:)
karışık bir döneme gireceksin kafan karışacak belki kararsız kalacaksın bir şeylerde ama ikiniz buluştuğunuzda yüzleriniz gülüyor.
büyük S harfi gördüm sanki onunla ilgili bir düşüncen var.
düşünceli bir erkek var burda oturmuş düşünüyor durmadan.
hanede de bir erkek var o da haneye sırtınız dönmüş biraz düşüncelere dalmış.
biri de çınar ağacı gibi çıkmış ondan destek alıyorsunuz.
gelip gidenleri dün de söylemiştim canım.o üzücü durumdan ötürü herkes keyifsiz
ama ben sizin onun dışında çok sıkıntınızı görmedim mutlu bir ailesiniz bence.

canım haneye bir bebek geliyor sanırım. böyle bir hbr aldn mı bilmiyorum ama almadıysan da yakındır yalnız bu hbri kimden alırsın bilmiyorum ama anne babası çok şanslı şimdiden söyliyim. çok hyrlı bir evlat olacak. az da olsa seni eline bir mktar para geçicek. yalnız hane içi ve hane dışında işler karısıcak sanrm biraz. ama çok önemli birşey olmayacak. düğün telaşı diyelm biz senin yolun var yine yahu. öğretmendin dmi canm sen. eğitim kurumu diyim ben sen anla sana öyle bir yerden haber var. hbrlern var ama bu sefer gzl hepsi.

kuzenimin bebişi olucak canım. işler yoluna giremedi bi türlü ne telaştır yarabbim :)
evet cnaım öğretmenim cumartesi gidiyorum kısmetse. güzel haberler olsun :)
teşekkür ederim canım

canım ben şimdi dışarı çıkıcamda gelince bakıcam tarot falına

canım ne bu böyle herşey karısmış sanki. kendini hiç beklenmedik karmaşık olaylar içerinde bulacaksn ve bu olaylar neticesnde öğrendiklerin seni çok şaşırtacak. geçmişte yaşadgn bir pişmanlığın var sanırım senin. bu aklına geldikçe içten içe kndini yiyorsun hep. sen sevgilinden aldatılma sonucunda mı ayrıldın canım. biliyor msuun böyle birşey oldugunu ? sana bir haber gelecek ama biraz vadesi var ama soncuunda beklediğine de değecek benden söylemesi. sen işinden ayrılmıştın sanırım yanlış htrlamıyoesam. sana yeni bir iş kapısı görüyorum canım. senin içinde hyrlı olacak burası. eğer bu aralar yeni bir iş başvurusu yapmayı düşünüyorsam ertelem bence. fincanı da her ne için dilediysen dileğin gerçekleşecek. yalnız sende bazı insanlar hakkıda arkalarından konusmak gbi çok hoş olmayan davranısşar içinde bulunabiliyorsun bazen. kndinde farkına varıyorsun bunun. hosuna da gitmiyor keşke yapmasaydm söylemeseydm dediğin şeyler oluyor. bu davranısşlarını düzelt tatlım. yoksa bu şekilde giderse istemediğin insanları kaybedebilir çok hoş olmayan durumlar yaşayabilirsin. şuan senin aklında evlenme fikri olamyabilir belki de sevgilinde olamyabilir ama ben sana birşey söylicem bunu da yaz bir kenara. ilerde senin ilk çocugun erkek olacak canım. acaba bir başkasının mı dedm ama yok bu senin. bunu da kolay kolay görmem kimsede. birde senin etrafnda dost görünümlü nankör biri var bu bir kadn. buna dkkt et.

kuzenimin bebişi olucak canım. işler yoluna giremedi bi türlü ne telaştır yarabbim :)
evet cnaım öğretmenim cumartesi gidiyorum kısmetse. güzel haberler olsun :)
teşekkür ederim canım

rica ederm canım :) yakında işi bırakıp falcılığa mı başlasam acaba ; )

bu arada Allah analı babalı büyütsn canım bebeğinizi :)

adigeciiim benim falım:26::26: sıktıysam kusuruma bakma sınavıma az kaldııııı.bide çalışamıyorum bari 2 3 saat çıkayım arkadaşlarımla oturayım ya

canım canım sıkıntıların azalıyo senin.nişanlınla kavuşman yakın bence yine el ele gördüm hep sizi.bir bebek haberi var aileden birinden.sonraa bi yolun var yer değiştiriyosun sen:)biri var saçını topuz yapmış ince zayıf uzun bi kadın.onunla dikleşmen var bi uzaktan konuşma şeklinde ilk ama sinir olucaksın.benimkide bi kaç sayfa öndedir kahvem canım

adigeciiim benim falım:26::26: sıktıysam kusuruma bakma sınavıma az kaldııııı.bide çalışamıyorum bari 2 3 saat çıkayım arkadaşlarımla oturayım ya

yafrucm bkmasına bakarım ama ben zaten sana o sınavı geçeceğini daha önceden de söyledm biliyorsun. bu kdr sıkıntı yapma. zaten aynı şey üzerne bu kdr sık fal bakılması da çok dogru değil ;=)

yafrucm bkmasına bakarım ama ben zaten sana o sınavı geçeceğini daha önceden de söyledm biliyorsun. bu kdr sıkıntı yapma. zaten aynı şey üzerne bu kdr sık fal bakılması da çok dogru değil ;=)

hıı öyle mi diyorsun tamam madem buda bi rahatlama sebebim ki heheh sağol canım benim

teşekkür ederim canım benim

benimkiler de bunlar canım :)

Canım senin sıkıntılarda azalma gördüm ben. Kafanı taktığın şeylerden uzaklamşmaya başlıyorsun ve bu sana çooookk iyi geliyor. Hayatında bazı şeylerin daha yerli yerine oturduğunu daha düzenli ve güzel olduğunu görme şansı elde ediyorsun.
Seni üzen şeyleri bir bir hayatından çıkarıyorsun ve şans daha fazla yüzüne gülmeye başlıyor.
Yeni bir tanışma var sanki canım bir erkek ve bir bayan el sıkışıyor gibi çıkmış. Ama şu an pek zamanı değl gibi o yüzden çok üzerinde durmayacaksın sanki.
38 sayısı bir şey ifade ediyor mu sana? Bu sayıyla ilgili bir kararsızlık yaşıyorsun ama akışına bırakman gerekiyor ve bazı şeyleri sorgulamadan kabul etmen gerekiyor. Bazen kötü sandığın şeyler iyi olarak dönüyor bunu görmen gerekiyor.
Canım bir yol var başlangıcı çok yorucu bu yolun. Hayatındaki bir süreç de olabilir bu yol illa gidilecek yer olarak düşünme. Bir dönem gayet açık ve rahat görünüyor. Yolun sonuna doğru bir erkek çıkıyor karşına. Yüz hatları çok düzgün burnu küçük kaşları hafif dolgun diyim ne denir bilemedim kaş için :) hayalleriniz buluşuyor sanki bu erkekle. Birbirinizi tamamladığınızı düşüneceksiniz karılaştığınızda.
Canım e harfli biri var sana kucak açmış ama bi tarafı kucak açarsan diğer tarafı umursamaz duruyo.
Hane içi ferah duruyor canım azıcık bi sıkıntı oturmuş üzerinize ama sizinle ilgli değil. Başkalarının derdini çok yük ediyorsunuz kendinize.
Canım kusura bakma falın yarısında misafir geldi de geç kaldı o yüzden falın

jadocumm sende iskambil istesem müsaitse bakar msıın. canım sıkkın biraz. benm şu bir türlü olmayan ex aşkımla kavga ettik. ilk defa birkaç gündr konusmuyoruz

38le ilgili bir şey gelmedi aklıma. teşekkürler canım hayırlısı artık gelsin güzel dönemler :)

valla bence iyi bir fikir :) millet oturuyr en fazla yarım saat vakit ayırıp fal bakıyor en az 50 tl alıyor. biz 50 tl kazanmak için bi taraflarımızı yırtıyoruz :)
sağol canım amin :)

Keçi sakallı biri var ama sadece düşüncede var canım bu kişi. İcraata gelince ortalıkta yok.
Geçmişinle ilgili bişeyleri rafa kaldırma zamanı gelmiş. Toplamışsın her şeyi sırtlamışsın gönderiyorsun tüm yüklerini.
Kaybetmek istemediğin biri varmış geçmişinde kalmış bu insan. Ama kopmuşsunuz. Belki bi karşılaşma olaiblir veya haber alabilirsn.
İçin çok sıkılmış ama aklında olan şeyleri başarma konusunda kararlısın.

çok tşk ederm canım.

o kumral ben beyaz tenliiym

canım kart kesiminde sevgiye dayalı bir teklif çıktı.
sende soğuma mı oldu ona karşı? hislerini sorgulamaya başlamışsın sanki pek heves istek kalmamış onunla ilgili sende. onun kalbi senden yana yakınında olmak istiyor ama aranıza mesafe girmiş. ona yaklaşmaya çalışan esmer bir kız var. normal hayatta görüştüğü bir kız bu. arkadaşı falan olabilir. belki kızın hislerinin farkında değildir. erkekten yana duygusal manada bişey yok o kıza karşı sadece kız istiyor.

ayenn öyle canım. birşey varsa da açılmadıgı için bende ister istemz sogudm mu ne oldu anlamadm pek. geçen gün de konusurken bir cümle söyledi sinirmi bozdu işle ilgili. bende tepkimi koydm o gn bugündr konusmuyoruz. şu esmer kız da hp çıkıyor ama hee kmse artıkın

erkekler kaçınca koşacağımızı mı sanıyor napıyor anlamadım ki.
yeni bi fal girişimindeyim dur sana bakayım ilk, bakalım tutacak mı. kendim geliştirdim bu falı daha kimsede denemedim
tutup tutmama konusunda ayrıntılı görüş istiyorum ama :)
canım daha önce sevdiğin başka brileri olmuş sırf sevgili olayım diye değil hep ciddiyetle yürütmüşsün ilişkilerini ama zamanla sorunlar ve mesafeler girmiş araya. akrabalardan seni isteyen birileri var sana yakınlaşmaya çalışıyor. kumral bir erkek var bu kişiyle aranda güzel bir ilişki başlıycak. cinsel anlamda da çekim çok fazla aranızda bu kişiyle.
ailenle bir konuda sorun yaşayacaksın. belki aileden biriyle arana bu sorun yüzünden mesafe girebilir.
geçmişinle alakalı özlemler pişmanlıklar yaşıyorsun kimi zaman. özellikle araya giren mesafeler seni çok yıpratmış.
evlilik planları yaptığın sıralarda yine canını sıkacak olaylar bekliyor seni ama zamanla hr şeyi aşacaksın ve mutlu olacaksın canım.
eevliliğin ailenin de onayladığı biriyle olacak. sevgi saygı dolu bir yuva görünüyor canım. bu kişiyle birbirinize uzak yerlerde olacaksınız sanki ilk zamanlar. bu yüzden özlem dolu geçecek belli bir zaman ondan sonra bir araya geleceksiniz.

acemice oldu ama bakalım ne kadar tuttu ya da tutacak :) yorumunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…