Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım öncelikle çok tşk ederim saolasn. şimdiiii ayrıntılı olarak yorumlarıma geleyim.

evet daha önceleri ilişkilermde hep cddiytle baktm olaylara hiç bir zaman sevglm olsun diye baslamadm kmseyle. zaten o karakterde olmadgm için de 2 sendr yalnz olmayı terch ediyorum. akrabalar arasında da sürekli teklif gönderen araya aracı koyanlar var ama bu işler bana ters geldiği için de cvbm belli hep. en son ilişkm de 6 yıl srdü ve evlilik arifesnde çıkan sorunlar dolayısıyla btti. bu süreçte tbiki özlemler, pişmanlıklar oldu ve tbi bu da beni yıprattı tıpkı söylediğin gibi. yani buraya kdr hepsi dgru canım.

diğer söylediklernde zmanla yasaayıp göreceğim şeyler. hyrlısı diyip bekleyip görelm tatlım

hehe o zaman tutuyo demek ki

bana niye bakmadın tienen benim için hem sınavı geçicek miyim hemde eski sevgilime bakar mısın ki? ben akrep o koç

Eski sevgilin koyu saçlı ve esmer tene dönük birisimiydi? Eski sevgilinle ilgilendiğin ve onun gönlünü hoş tuttuğun sürece seni mutlu edecek birisi.Anca o şekilde sadık olacak bir tip,burcu ve kendi karakteri şıpsevdilikten yana.Birden fazla kişiyle aynı anda görüşebilecek bir kişi.Ancak gerçek aşkını bulduğunu inandığında elini kolunu çekip ona yönelecek bir insan.Hırslı bir yapısı var.Sürekli hakimiyeti elde tutmak ister.Ayrılma sebebiniz bencillik olmuş.Aranızda cinsel yaklaşımlar olmuş.Birlikte olmanızın sebebide aslında onun açısından buymuş...Bol bol inişli cıkıslı geçen bir ilişki yaşamışsınız siz.Yıpranmışsın hazırlıklı olman gerekiyormus aslında en basında bu iliskiye.Sana sinyaller gelmiş üzüleceğin konusunda.Ayrılma sebebiniz dediğim gibi bir bencillik taraflardan birinin kendini düşünmesinden kaynaklı olmuş.Eski bir aşk alevlenmiş ve eski aşkın alışkanlığı ağır basmış 3.kişi cıkmıs ortaya.Ara bozulmuş.Eski sevgilin eski sevgilisiyle birşeyler yaşamış olabilir yada sen boyle bir hata yapmıs olabilirsin..eski sevgilin prensip olarak eski sevgililerine tam olarak geri dönmüyor hep böyle zaman geçsin diye takılıyor genelde dönmüyor ama siz şuan görüşüyorsanız eğer sen boşuna umutlanma bence bosu bosuna herseyin değişeceğine inanıyorsun her ne kadar o değişmiş gelsede sana herşey eskisi gibi...Sınavınla alakalı pek birşey cıkmadı canım sadece sana yeni fırsatlar ve kapılar açılacak ...

esmer evet canım ama pek tutmadı bu hiç şıpsevdi değildir hatta ama konuşmuyoruz zaten allah allah.kız arkadaşı kanka dışında pek olmayan bile biri:) bencillikten bitti ama o doğru.cinselde bişey olmadı ama bilemedim.teşekkür ederim canım

benimkini de unutma canım :)

cok güzel bi fal canm yüregine saglik gecen defa ki falinda cikmisti umarim bu da tutar suan konustugum degil ama hoslandigim birisi var umarim odur :))) ve gercekten kisa zamanda girer hayatima :)) iliskilerim konusunda da cok dogru soylediklerin maalesef burcumun özelligi heralde bu sende de öylemi bilmiyorum gönül eglendiren bi yapim yok sevdigime fena baglanirim herseyi göze alacak kadar ve mümkünse hayatima girecek kisi ömür boyu yanimda kalsin isterim :)))) falin insallah kisa zamanda cikar simdiden heyecanlandim....

senin icin cektigim kart canim kiskanclik karti geldi :)
hayatinda eksik olan biseyin belirtisi bu canm... Belki kendine Ya da etrafindakilere güvenmiyorsun... Belki de hayatinda ask eksik gercek aska Özlem duyuyorsun... Baska bi deyimle kiskanclik aslinda karsindakine ya da bi olaya duydugun hayranlikta olabilir

menekşe bana da fal bakar mısın ? tarot yorumlarım :)

önceki baktığım falı hiç ama hiç hatırlamıyorum genel olarak baktığım falları hatırlamıyorum kartta cıkanlarda dogru bu arada guvenemem ben kimseye ve sevgilimi kıskanırım ve güvenmem:S

olur cnm kartlarim

kralice ters
güc ters
ölüm
degnek asi ters
Para yedilisi ters
joker
kupa onlusu ters
kupa yedilisi ters
kilic beslisi
kilic onlusu ters

bunlar nasil karttir Ya ( hepsi ters ölm filan neyse yorumuna göre bakariz belki güzel seyler cikar :)

canım hayatında bir dönem kapanmış ve yepyeni bir dönem açılıyor senin için. ölüm kartı bunu gösteriyor. jokerde yepyeni adım demek. yeni bir kapı açılıyor senin için. geçmişte hayatınla ilgili bazı gecikmeler olmuş. istediğin gibi gitmemiş hayatın. evlilik kartların ters dönmüş. kavgalar olmuş hayatında ve artık tartışmaktan korkuyorsun. sırtından vurmuş birisi seni çok kötü yaralamış. gelecekte yaraların kapanacak daha iyiye gidecek herşey . kılıç onlusunun ters çıkması bunu gösteriyor.

Canım sen bu ilişkide acayip ağlamışsın sanki içten içe üzülmeler kırılmalar söz konusu.O aniden parlamalarla darmadağın ediyor herşeyi..kumral sanki bu erkek nazik duruşu var çevresinde dikkat çekiyor konusması falan keyifli.sürekli ilgilenmen gereken bir tip çocuk gibi kızınca ağzına geleni söylüyor ve kırıcı oluyor fakat siz ne kadar denesenizde kopamayacak türden bir ilişki yaşamışsınız bazen duygusal bazen vurdumduymaz...seçim yapman gereken bir durumdasın hayatını etkileyecek önemli bir karar alıp sil baştan yapacaksın yada aynı bağımlılıklarınla hem mutsuz hem mutlu olacaksın.Hiç beklemediğin bir darbe yiyeceksin bu ara ondan sana seni uzecek bir haber olabilir bu ve uzaklasacaksın biraz...ondan sonra durup düşünüp kendin ani karar verip yoluna devam edeceksin.

cnm bi Adam var falinda uzun bi yoldan misafir gelecek sana evlilikle ilgili fakat yalan bi ask cikti sonucunda... Kiz seni istemeye gelenmi oldu yoksa Eger oyleyse inanma bu kisiye ask evliligi altimda kandiracak seni.... Bi kadin var sana biseLer hediye etmeyi düsünüyor fakat bu hediye evine huzursuzluk getirecek kendini cok kötü hissedeceksin... Cocuksu bi umudun var canm biseyler olsun istiyorsun belki de sevdigin hic ummadigin bi anda seni mutlu edecek bi haberle gelsin istiyorsun ve bu yüzden kendini cok üzgün hissediyorsun kendine dikkat etmiyorsun birakmissin kendini... Gelecek kartlarin ama güzel canim mutluluk geliyo sana cok Mutlu olacaksin maddi yönden de güzel firsatlarin olacak... Resmi bi yerden Haber vekliyorsun canim bu konuda sanslisin da aslinda.... Ve birazda kiskanclik cikmis sevdigin adami kiskandirmak istiyorsun galiba fakat böyle diretirsen kaybeden olacaksin canim... Birak onu artik kendi hayatina bak :)

o Hemde ne vurma... :)) umarim su gelecek artik gelir :)))) umudum zaten gelecekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…