- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
erkekler kaçınca koşacağımızı mı sanıyor napıyor anlamadım ki.
yeni bi fal girişimindeyim dur sana bakayım ilk, bakalım tutacak mı. kendim geliştirdim bu falı daha kimsede denemedim
tutup tutmama konusunda ayrıntılı görüş istiyorum ama :)
canım daha önce sevdiğin başka brileri olmuş sırf sevgili olayım diye değil hep ciddiyetle yürütmüşsün ilişkilerini ama zamanla sorunlar ve mesafeler girmiş araya. akrabalardan seni isteyen birileri var sana yakınlaşmaya çalışıyor. kumral bir erkek var bu kişiyle aranda güzel bir ilişki başlıycak. cinsel anlamda da çekim çok fazla aranızda bu kişiyle.
ailenle bir konuda sorun yaşayacaksın. belki aileden biriyle arana bu sorun yüzünden mesafe girebilir.
geçmişinle alakalı özlemler pişmanlıklar yaşıyorsun kimi zaman. özellikle araya giren mesafeler seni çok yıpratmış.
evlilik planları yaptığın sıralarda yine canını sıkacak olaylar bekliyor seni ama zamanla hr şeyi aşacaksın ve mutlu olacaksın canım.
eevliliğin ailenin de onayladığı biriyle olacak. sevgi saygı dolu bir yuva görünüyor canım. bu kişiyle birbirinize uzak yerlerde olacaksınız sanki ilk zamanlar. bu yüzden özlem dolu geçecek belli bir zaman ondan sonra bir araya geleceksiniz.
acemice oldu ama bakalım ne kadar tuttu ya da tutacak :) yorumunu bekliyorum
canım öncelikle çok tşk ederim saolasn. şimdiiii ayrıntılı olarak yorumlarıma geleyim.
evet daha önceleri ilişkilermde hep cddiytle baktm olaylara hiç bir zaman sevglm olsun diye baslamadm kmseyle. zaten o karakterde olmadgm için de 2 sendr yalnz olmayı terch ediyorum. akrabalar arasında da sürekli teklif gönderen araya aracı koyanlar var ama bu işler bana ters geldiği için de cvbm belli hep. en son ilişkm de 6 yıl srdü ve evlilik arifesnde çıkan sorunlar dolayısıyla btti. bu süreçte tbiki özlemler, pişmanlıklar oldu ve tbi bu da beni yıprattı tıpkı söylediğin gibi. yani buraya kdr hepsi dgru canım.
diğer söylediklernde zmanla yasaayıp göreceğim şeyler. hyrlısı diyip bekleyip görelm tatlım
hehe o zaman tutuyo demek ki
bana niye bakmadın tienenbenim için hem sınavı geçicek miyim hemde eski sevgilime bakar mısın ki? ben akrep o koç
Eski sevgilin koyu saçlı ve esmer tene dönük birisimiydi? Eski sevgilinle ilgilendiğin ve onun gönlünü hoş tuttuğun sürece seni mutlu edecek birisi.Anca o şekilde sadık olacak bir tip,burcu ve kendi karakteri şıpsevdilikten yana.Birden fazla kişiyle aynı anda görüşebilecek bir kişi.Ancak gerçek aşkını bulduğunu inandığında elini kolunu çekip ona yönelecek bir insan.Hırslı bir yapısı var.Sürekli hakimiyeti elde tutmak ister.Ayrılma sebebiniz bencillik olmuş.Aranızda cinsel yaklaşımlar olmuş.Birlikte olmanızın sebebide aslında onun açısından buymuş...Bol bol inişli cıkıslı geçen bir ilişki yaşamışsınız siz.Yıpranmışsın hazırlıklı olman gerekiyormus aslında en basında bu iliskiye.Sana sinyaller gelmiş üzüleceğin konusunda.Ayrılma sebebiniz dediğim gibi bir bencillik taraflardan birinin kendini düşünmesinden kaynaklı olmuş.Eski bir aşk alevlenmiş ve eski aşkın alışkanlığı ağır basmış 3.kişi cıkmıs ortaya.Ara bozulmuş.Eski sevgilin eski sevgilisiyle birşeyler yaşamış olabilir yada sen boyle bir hata yapmıs olabilirsin..eski sevgilin prensip olarak eski sevgililerine tam olarak geri dönmüyor hep böyle zaman geçsin diye takılıyor genelde dönmüyor ama siz şuan görüşüyorsanız eğer sen boşuna umutlanma bence bosu bosuna herseyin değişeceğine inanıyorsun her ne kadar o değişmiş gelsede sana herşey eskisi gibi...Sınavınla alakalı pek birşey cıkmadı canım sadece sana yeni fırsatlar ve kapılar açılacak ...
Eski sevgilin koyu saçlı ve esmer tene dönük birisimiydi? Eski sevgilinle ilgilendiğin ve onun gönlünü hoş tuttuğun sürece seni mutlu edecek birisi.Anca o şekilde sadık olacak bir tip,burcu ve kendi karakteri şıpsevdilikten yana.Birden fazla kişiyle aynı anda görüşebilecek bir kişi.Ancak gerçek aşkını bulduğunu inandığında elini kolunu çekip ona yönelecek bir insan.Hırslı bir yapısı var.Sürekli hakimiyeti elde tutmak ister.Ayrılma sebebiniz bencillik olmuş.Aranızda cinsel yaklaşımlar olmuş.Birlikte olmanızın sebebide aslında onun açısından buymuş...Bol bol inişli cıkıslı geçen bir ilişki yaşamışsınız siz.Yıpranmışsın hazırlıklı olman gerekiyormus aslında en basında bu iliskiye.Sana sinyaller gelmiş üzüleceğin konusunda.Ayrılma sebebiniz dediğim gibi bir bencillik taraflardan birinin kendini düşünmesinden kaynaklı olmuş.Eski bir aşk alevlenmiş ve eski aşkın alışkanlığı ağır basmış 3.kişi cıkmıs ortaya.Ara bozulmuş.Eski sevgilin eski sevgilisiyle birşeyler yaşamış olabilir yada sen boyle bir hata yapmıs olabilirsin..eski sevgilin prensip olarak eski sevgililerine tam olarak geri dönmüyor hep böyle zaman geçsin diye takılıyor genelde dönmüyor ama siz şuan görüşüyorsanız eğer sen boşuna umutlanma bence bosu bosuna herseyin değişeceğine inanıyorsun her ne kadar o değişmiş gelsede sana herşey eskisi gibi...Sınavınla alakalı pek birşey cıkmadı canım sadece sana yeni fırsatlar ve kapılar açılacak ...
bende yengeç burcuyum sayıyı veriyorum 24 :))
Şimdi sıra senin falında.
Senin geçmişte yaşadığın ilişkilerinde de olduğu gibi gelecek ilişkinde de güçlü isteklerin var.Başlangıcı hep devamı gelecek şekilde uzun soluklu istiyorsun.Sorumluluk sahibi ve sana uyum sağlayacak biriyle beraber olmak istiyorsun.Karşıdaki erkeği seviyorsan eğer baskılarına bile dayanacaksın ve sanki geçmişte bir ilişkinde bunları yaşamış gibisin.Maddi sorunlarda destek olacak kişiliktesin.Seni mutlu edecek iyimser bir erkek hayatına girecek.Kısa bir zaman sonra suan konustugun biriside olabilir belki bu.İş anlamında yüksek bir mevkide bu erkek.Seninle meslektaş olabilir yada seni bir işe sokabilir yardımı dokunacak.Sana hayırlı tekliflerle geliyor hem kariyer alanında hem duygusal anlamda cok yardımı olacak.
cok güzel bi fal canm yüregine saglik gecen defa ki falinda cikmisti umarim bu da tutar suan konustugum degil ama hoslandigim birisi var umarim odur :))) ve gercekten kisa zamanda girer hayatima :)) iliskilerim konusunda da cok dogru soylediklerin maalesef burcumun özelligi heralde bu sende de öylemi bilmiyorum gönül eglendiren bi yapim yok sevdigime fena baglanirim herseyi göze alacak kadar ve mümkünse hayatima girecek kisi ömür boyu yanimda kalsin isterim :)))) falin insallah kisa zamanda cikar simdiden heyecanlandim....
senin icin cektigim kart canim kiskanclik karti geldi :)
hayatinda eksik olan biseyin belirtisi bu canm... Belki kendine Ya da etrafindakilere güvenmiyorsun... Belki de hayatinda ask eksik gercek aska Özlem duyuyorsun... Baska bi deyimle kiskanclik aslinda karsindakine ya da bi olaya duydugun hayranlikta olabilir
cok güzel bi fal canm yüregine saglik gecen defa ki falinda cikmisti umarim bu da tutar suan konustugum degil ama hoslandigim birisi var umarim odur :))) ve gercekten kisa zamanda girer hayatima :)) iliskilerim konusunda da cok dogru soylediklerin maalesef burcumun özelligi heralde bu sende de öylemi bilmiyorum gönül eglendiren bi yapim yok sevdigime fena baglanirim herseyi göze alacak kadar ve mümkünse hayatima girecek kisi ömür boyu yanimda kalsin isterim :)))) falin insallah kisa zamanda cikar simdiden heyecanlandim....
senin icin cektigim kart canim kiskanclik karti geldi :)
hayatinda eksik olan biseyin belirtisi bu canm... Belki kendine Ya da etrafindakilere güvenmiyorsun... Belki de hayatinda ask eksik gercek aska Özlem duyuyorsun... Baska bi deyimle kiskanclik aslinda karsindakine ya da bi olaya duydugun hayranlikta olabilir
menekşe bana da fal bakar mısın ? tarot yorumlarım :)
Tienen selam
Banada bakar mısın?
Sana iskambil bakabilirim bende.
önceki baktığım falı hiç ama hiç hatırlamıyorum genel olarak baktığım falları hatırlamıyorumkartta cıkanlarda dogru bu arada guvenemem ben kimseye ve sevgilimi kıskanırım ve güvenmem:S
canım hayatında bir dönem kapanmış ve yepyeni bir dönem açılıyor senin için. ölüm kartı bunu gösteriyor. jokerde yepyeni adım demek. yeni bir kapı açılıyor senin için. geçmişte hayatınla ilgili bazı gecikmeler olmuş. istediğin gibi gitmemiş hayatın. evlilik kartların ters dönmüş. kavgalar olmuş hayatında ve artık tartışmaktan korkuyorsun. sırtından vurmuş birisi seni çok kötü yaralamış. gelecekte yaraların kapanacak daha iyiye gidecek herşey . kılıç onlusunun ters çıkması bunu gösteriyor.olur cnm kartlarim
kralice ters
güc ters
ölüm
degnek asi ters
Para yedilisi ters
joker
kupa onlusu ters
kupa yedilisi ters
kilic beslisi
kilic onlusu ters
bunlar nasil karttir Ya( hepsi ters ölm filan neyse yorumuna göre bakariz belki güzel seyler cikar :)
öncelikle yakın geçmişe göre daha iyisin dertlerini atmaya karar vermişsin ve bir rahatlaman var.biraz zaman lazım sana sadece.
düşüncelerinde karmaşa var bazı konularda kafan karışık.
bir tane haber alacaksın yakında bir erkekle ilgili.
3 vakte kadar kafandaki bir soru işareti çözümlenecek.
hanede ben bir bebek gördüm biri hamile olabilir ya da güzel yeni bir döneme gireceksiniz.
evde sıkıntılar var ama 2 tane büyük kısmetiniz var düze çıkacaksınız siz yakında. etrafınızda bikaç tane sinsi insan var.
dileğin kabul edecek gibi duruyor.bir de kocaman bir D harfi oluşmuş burda.
ikinci bir dileğin daha var o da olacak gibi duruyor.
yaşlı bir kadın gördüm onunla ilgili bir sıkıntı var sanki hastalık vs.
ben de katina istiyorum canım
ben aslan o boğa
eski sevgilimle durumlar ne olacak ya da tamamen kapandı mı kısacası aşk hayatımda neler olacak :)
menekşe bana da fal bakar mısın ? tarot yorumlarım :)
canım hayatında bir dönem kapanmış ve yepyeni bir dönem açılıyor senin için. ölüm kartı bunu gösteriyor. jokerde yepyeni adım demek. yeni bir kapı açılıyor senin için. geçmişte hayatınla ilgili bazı gecikmeler olmuş. istediğin gibi gitmemiş hayatın. evlilik kartların ters dönmüş. kavgalar olmuş hayatında ve artık tartışmaktan korkuyorsun. sırtından vurmuş birisi seni çok kötü yaralamış. gelecekte yaraların kapanacak daha iyiye gidecek herşey . kılıç onlusunun ters çıkması bunu gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?