cnm bi Adam var falinda uzun bi yoldan misafir gelecek sana evlilikle ilgili fakat yalan bi ask cikti sonucunda... Kiz seni istemeye gelenmi oldu yoksa Eger oyleyse inanma bu kisiye ask evliligi altimda kandiracak seni.... Bi kadin var sana biseLer hediye etmeyi düsünüyor fakat bu hediye evine huzursuzluk getirecek kendini cok kötü hissedeceksin... Cocuksu bi umudun var canm biseyler olsun istiyorsun belki de sevdigin hic ummadigin bi anda seni mutlu edecek bi haberle gelsin istiyorsun ve bu yüzden kendini cok üzgün hissediyorsun kendine dikkat etmiyorsun birakmissin kendini... Gelecek kartlarin ama güzel canim mutluluk geliyo sana cok Mutlu olacaksin maddi yönden de güzel firsatlarin olacak... Resmi bi yerden Haber vekliyorsun canim bu konuda sanslisin da aslinda.... Ve birazda kiskanclik cikmis sevdigin adami kiskandirmak istiyorsun galiba fakat böyle diretirsen kaybeden olacaksin canim... Birak onu artik kendi hayatina bak :)
soru ve burç alırsam bakabilirim tenleri vereyim bende;
ben kumral sevgilim beyaz (şu sıralar esmerlestim ama bronzum)
hehe o zaman tutuyo demek ki
fal için teşekkür ederim canım.
beni istemeye gelen yok canım. zaten istemem de. inşallah devlet kapısı açılır. :) o adamla ilgili de umudum yok zaten.ben kendim çalıp kendim oynuyorum.bi halt olmaz ondan.
belki de düsünenler vardir canim :)..
insallah su sansli haberin gelir artik Hep cikiyo falda ama bi gelemedi ... :)) aynen benim ki gibi :)
29 undan sonra belli olacak atamalar. bi umutla bekliyorum. dün rüyamda atandığımı gördüm. mutluluktan ağlıyormuşum.iyice kafayı bozdum.
az kalmis canm Hadi hayirlisi bakalim :))) Hadi bi sayi soyle tek kartla deneyeim birde :)
Niye allahin bir kuluda bize bakmixor herhalde yeni oldugimuz icinmi biri baksin
Tienen cnm
Kartların kesiminde teklif ve evlilik çıktı.
Sanırım sen ondan bir teklif bekliyorsun. Evlilik teklifi etmesini istiyorsun :)
Bu aralar sevgi anlamında o sana daha yakın durmuş.
Ama sevginiz karşılıklı. İkinizde de birbirinize karşı bir özlem var.
Sen aile kurmak istiyorsun bu kişi ile. onda da aile kurma isteği var ancak henüz tam hazır hissetmiyor olabilir.
Aile kurmak evlenmek isteği sende daha ağır basıyor. Daha çok îstekli olan sen çıkmışsın.
Hayılrosı olsun hakkınızda :)
27 :) bakalım ne çıkacak.
jadooo bana da iskambil açar mısın ? ben ve o kumral. ben daha koyuyum. :)
banada denermisin bu falini jadocum :)))
hediye karti cikti canim :)))
etrafinda ki insanlara karsi biraz daha duyarli olman lazim diyo kartin canim... Diger yönden de bi bitis yeni bi baslangic yeni bi mutluluk getirebilir :)
kızlar yarın fallaşalım olur mu yoruldum bugün başım ağrıyor
hiç girmemiştim bu bölüme yani muhabbeti fala ama bi baktımm az ilgi alanıma girebiliyo :) az buçuk çakıyorum diyelim.
canım rica etsem banada bakar mısın bende sana kahve falı bakarımhediye karti cikti canim :)))
etrafinda ki insanlara karsi biraz daha duyarli olman lazim diyo kartin canim... Diger yönden de bi bitis yeni bi baslangic yeni bi mutluluk getirebilir :)
Canım sen bu ilişkide acayip ağlamışsın sanki içten içe üzülmeler kırılmalar söz konusu.O aniden parlamalarla darmadağın ediyor herşeyi..kumral sanki bu erkek nazik duruşu var çevresinde dikkat çekiyor konusması falan keyifli.sürekli ilgilenmen gereken bir tip çocuk gibi kızınca ağzına geleni söylüyor ve kırıcı oluyor fakat siz ne kadar denesenizde kopamayacak türden bir ilişki yaşamışsınız bazen duygusal bazen vurdumduymaz...seçim yapman gereken bir durumdasın hayatını etkileyecek önemli bir karar alıp sil baştan yapacaksın yada aynı bağımlılıklarınla hem mutsuz hem mutlu olacaksın.Hiç beklemediğin bir darbe yiyeceksin bu ara ondan sana seni uzecek bir haber olabilir bu ve uzaklasacaksın biraz...ondan sonra durup düşünüp kendin ani karar verip yoluna devam edeceksin.
hiç girmemiştim bu bölüme yani muhabbeti fala ama bi baktımm az ilgi alanıma girebiliyo :) az buçuk çakıyorum diyelim.
Gelelim falımıza bira klasik olucak ama gitmek istediğin 5 yer var fakat 2 si kapalı ikisi açık bir taneside sanki hayalinde olan bi yer var ama zamanı var çok gitmenin.isminde A harfi olan biri var hatta sanki onu ölçüyosun beyninde teraziye yatırıyosun tartıyosun.Yalnız bi erkek var falında düşünüyo ama çok fazla karamsar biri.Tabağında da zayıf saçı baya üstte topuz yapmış bir bayan var haya ona güzel tarzı takılıyo ama bi ayağı bataklıkta sanki.İyi düşünüp kötü şeyler yaşıyo.İnanamıcaksın ama arapça Allah ismi var sanırım burda sınırlamam gerek fal yorumunu. Sen ne falı bakıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?