Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

fal için teşekkür ederim canım.

beni istemeye gelen yok canım. zaten istemem de. inşallah devlet kapısı açılır. :) o adamla ilgili de umudum yok zaten.ben kendim çalıp kendim oynuyorum. bi halt olmaz ondan.

soru ve burç alırsam bakabilirim tenleri vereyim bende;
ben kumral sevgilim beyaz (şu sıralar esmerlestim ama bronzum)

Ben boğa
O kova
Sorumda şu. Bu kişi bana bişi hissediyormu emin değilim?
Hissediyorsa neden açılmıyor?
Yada bize birliktelik varmı bununla?

Bakıyorum bende şimdi

Son düzenleme:
fal için teşekkür ederim canım.

beni istemeye gelen yok canım. zaten istemem de. inşallah devlet kapısı açılır. :) o adamla ilgili de umudum yok zaten.ben kendim çalıp kendim oynuyorum. bi halt olmaz ondan.

belki de düsünenler vardir canim :)..
insallah su sansli haberin gelir artik Hep cikiyo falda ama bi gelemedi ... :)) aynen benim ki gibi :)

belki de düsünenler vardir canim :)..
insallah su sansli haberin gelir artik Hep cikiyo falda ama bi gelemedi ... :)) aynen benim ki gibi :)

29 undan sonra belli olacak atamalar. bi umutla bekliyorum. dün rüyamda atandığımı gördüm. mutluluktan ağlıyormuşum. iyice kafayı bozdum.

Tienen cnm
Kartların kesiminde teklif ve evlilik çıktı.
Sanırım sen ondan bir teklif bekliyorsun. Evlilik teklifi etmesini istiyorsun :)
Bu aralar sevgi anlamında o sana daha yakın durmuş.
Ama sevginiz karşılıklı. İkinizde de birbirinize karşı bir özlem var.
Sen aile kurmak istiyorsun bu kişi ile. onda da aile kurma isteği var ancak henüz tam hazır hissetmiyor olabilir.
Aile kurmak evlenmek isteği sende daha ağır basıyor. Daha çok îstekli olan sen çıkmışsın.
Hayılrosı olsun hakkınızda :)

Niye allahin bir kuluda bize bakmixor herhalde yeni oldugimuz icinmi biri baksin

yeni olduğunuz için değil karşılıklı bakıyor herkes. bana fal bakın diye dolaşırsanız elbetteki bakan olmaz. ben senin şu falına bakayım sen de benim şu falıma bak şeklinde yazarsınız dileyen bakar..

sende mi fal bakıyorsun . bana da bakar mısın.:) ben boğa burcuyum. o terazi. ikimizde kumral. ben daha koyuyum.

hiç girmemiştim bu bölüme yani muhabbeti fala ama bi baktımm az ilgi alanıma girebiliyo :) az buçuk çakıyorum diyelim.
Gelelim falımıza bira klasik olucak ama gitmek istediğin 5 yer var fakat 2 si kapalı ikisi açık bir taneside sanki hayalinde olan bi yer var ama zamanı var çok gitmenin.isminde A harfi olan biri var hatta sanki onu ölçüyosun beyninde teraziye yatırıyosun tartıyosun.Yalnız bi erkek var falında düşünüyo ama çok fazla karamsar biri.Tabağında da zayıf saçı baya üstte topuz yapmış bir bayan var haya ona güzel tarzı takılıyo ama bi ayağı bataklıkta sanki.İyi düşünüp kötü şeyler yaşıyo.İnanamıcaksın ama arapça Allah ismi var sanırım burda sınırlamam gerek fal yorumunu. Sen ne falı bakıyosun

canım sana zahmet olmazsa bana da bakar mısın. kahve falı varsa bende onu yorumlarım. ikimizde aslan burcuyuz o kumral ben beyaz tenliyim. ama birlikte değiliz. sadece hoşlanıyorum. ama o ne hissediyor bilmiyorum

hoşgeldin canım aramıza :)

teşekkür ederim fal için
benim baktığım fallar ilk mesajda yazıyor canım ama daha çok iskambil baktırıyorlar. bak istersen hepsine hangisinden istersen ondan bakarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…