Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım 2 ay içinde skıntılarından kurtuluyorsun hepsin den demiyorum fakat hafifliyorsun. ailende maddi açıdan bir sıkıntı bir karısıklık gördüm hani sana sürekli eve dışardan girmeye çalışan birileri var 2 kişi diyordum hatırlıyormusun bu sıkıntıya sebep olanlar onlar olabilirler... senin kesinlikle bir tatile ihtiyacın var canım uzaklaşman lazım iç sıkıntılarından o şekilde uzaklaşa bilirsin.. o çocukla arandaki skıntılar bitecek fakat bunun için çok uğraşman gerekecek.. tepe taklak olmuş bir insan var gözünden bir anda düşmüş veya düşecek.. sana sevinçli bir haber gelecek iki ay içinde ve sen skıntılarından bunun vesilesi ile kurtulacaksın canım... sen birinden güzel bir teklif alabilirsin canım iyi değerlendir dileğin kabul oluyor..

banada denermisin bu falini jadocum :)))

canım hayatının uzunca bir dönemi platonik aşklarla geçmiş. hayatına birilerini almak istememişsin veya istediklerinle olmamış. aslında sevgiliye aşka özlem duymuşsun ama daha zamanı olduğunu bunların sıkıntılarıyla uğraşamayacağını düşünmüşsün. sonra görümeye başladığın birileri olmuş. evlilik planları da yapmışsın. sorunlarınız olmuş zamana bırakmışsınız ama bu zaman bir türlü geçmek bilmemiş.
aileyle ilgili sorunların olmuş birz fazla söz sahibi olmak istiyorlar sanırım ilişkin konusunda. baskıcı bir aile yapısı var gibi.
bir erkek var kumral gibi hafif esmere dönük olabilir. bu kişiyle bir ilişki yaşayabilirsin. önce ufak bi sorunla başlıyor ilişki ama sonradan güzel oluyor her şey. büyük aşklar kavgayla başlar hesabı. bu kişiyle evlilik çıktı canım kartlarında. büyük bir aşk ve tutku dolu görünüyor ilişkiniz. bu kişinin sana gelmesi için biraz daha zaman var.
aile yine ön plana çıktı sorun yaşarsan aile yüzünden sorun yaşayacaksın gibi. ama sevgi ve mutluluk görünüyor genel olarak.

tuttu mu ki :)

ben de çingene tarotu istiyorumm :) ama tek sayılı değil o kısacık oluyo önceki baktıkların gibi istiyorum :)

kahveni ekle canıım benimkide üstte

Canım sana bir ilişki görünüyor bu ilişkiyle beraber sorunlarının üstesinden daha rahat geleceksin. Sana çok iyi gelecek bu kişi.
C harfine benzettm ama tam emin olamadım. Biri var biraz çekimser duruyor hayatında ama çok sinirli biri gazabından korkmak gerek.
Aklını kurcalayan bir konu var bu konu için çaba göstermelisin ve aklında bir de z harfi çıkmış. Belki z harfiyle iligli bişeydir.
Elbise giymiş bir kadın var kısa boylu denebilir. Boynu bükük kalmış ama başım hep dik edasıyla hareket ediyor.
F harfinden bir haber geliyor sana arka arkaya bir çok telefon görüşmesi yapacaksın.
Hane içi sıkıntılı çıkmış yine dışarıdaki nsanların etkisi görünüyor. Yaptıın her işte birilerinin gözü oluyr mutlaka

sıkıntıalrını atmana az kalmış.aileden birinden bebek haberin var bak canım çok bariz çıkmış bu:)istediğin bi dileğin yada çok sitediğin zamanında bişey varsa o olucak sen hiç beklemeden olucak vede.biriyle tartışman var bi bayan bu.çok karışık bir ortama giriyosun bir süre yani yada okul başlicak ondan böyledir hani.çok konuşulucaksın.bir yolun var temiz bu rahatlicaksın aslında.

f harfi kimmiş ki yaa:)) c harfinide bilemedim eskisinin adı k aslında çizgisini görememişsindir sen:)))) z yide bilemedim aman:) herşeyi salladım sınav odaklıyım zaten ya az kaldı

o daha koyu canım , bende birazdan gelip hemen fincana bakıyorum :))

canım aranızda şu an mesafe mi var? mesafeden gelen bir teklif olacak sana. erkekten yana kocaman bir aşk var. sen biraz daha ailecisin sanki. annem babam izin vermezse olmaz tarzı takılıyorsun gibi geldi. seni seven esmer biri daha var canım. en az bu çocuk kadar seviyor seni. ama bu çocuğun varlığını biliyor bu yüzden sana mesafeli duruyor şu an. belki bir gün bana kalırsın düşüncesi var onda da.

teşekkür edeirm canım :) iyi mi konuşulucam kötü mü kız :)

f harfi kimmiş ki yaa:)) c harfinide bilemedim eskisinin adı k aslında çizgisini görememişsindir sen:)))) z yide bilemedim aman:) herşeyi salladım sınav odaklıyım zaten ya az kaldı

illa ismin baş harfi diye düşünme canım harfleri. isminde veya soyisminde herhangi bir harf.
stres hala aynı mı azalma yok mu hiç canım. çalışabiliyo musun

iyi iyi merak etmee:))) stresim azaldı çözebiliyorum gibi olucak gibi hissediyorum yani.eskiye göre az çalışıyorum ama yinede çalışmaya çalışıyorum hani:)

canım bu ara sürekli bir telaş içindesin bir ordasn bir burda. aklında bu konularda baya bir karısmış. ikilimler arasında kalıyorsun bazen. ama bu koşuşturmalara rağmen herşeyi istediğin gibi yapıyorsun ve bu da insanların sana imrenerek bakmasına sebep oluyor. yalnız bu aralar üzernde nazar çok var tatlım. kendine bir nazar okutman senin yararına. belki batıl inanç olarak bile düşünebilirsin ama kurşn bile döktrsen olur çünkü etrafındaki insanların gözleri göz değil resmen benden söylmesi. etrafında aşırı dedikodular dönüyor senden yana. herkes bir taraftan tutmuş seni çekiştiryor hep. yanılmıyorsam geçen falında da söyledm sana. bir para var senin eline geçecek. özellikle de düğü arefesnde ilaç gibi gelecek sana bu. ban bu miras yoluyla gbi geliyor ama hayrlısı diyelm. hane içinde de maddi manevi sıkıntılar olabiliyor bazen ama bunlar hep geçici sıkıntılar canım. yakın zamanda bu darlıktan kurtulup bolluk ve bereket huzur gelecek hane içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…