kimse yok mu ?
ben de geldim hadi fallaşalım
banada denermisin bu falini jadocum :)))
hemen biraz üstte fincanım var ama şöyle ten renkli bir fal bakıyordun canım sen ikimizde beyaz tenli koyu renk saçlıyız :))
o daha koyu canım , bende birazdan gelip hemen fincana bakıyorum :))canım hanginiz daha koyusunuz? ben de koydum fincan fotolarımı :)
kahveni ekle canıım benimkide üstte
Canım sana bir ilişki görünüyor bu ilişkiyle beraber sorunlarının üstesinden daha rahat geleceksin. Sana çok iyi gelecek bu kişi.
C harfine benzettm ama tam emin olamadım. Biri var biraz çekimser duruyor hayatında ama çok sinirli biri gazabından korkmak gerek.
Aklını kurcalayan bir konu var bu konu için çaba göstermelisin ve aklında bir de z harfi çıkmış. Belki z harfiyle iligli bişeydir.
Elbise giymiş bir kadın var kısa boylu denebilir. Boynu bükük kalmış ama başım hep dik edasıyla hareket ediyor.
F harfinden bir haber geliyor sana arka arkaya bir çok telefon görüşmesi yapacaksın.
Hane içi sıkıntılı çıkmış yine dışarıdaki nsanların etkisi görünüyor. Yaptıın her işte birilerinin gözü oluyr mutlaka
o daha koyu canım , bende birazdan gelip hemen fincana bakıyorum :))
sıkıntıalrını atmana az kalmış.aileden birinden bebek haberin var bak canım çok bariz çıkmış bu:)istediğin bi dileğin yada çok sitediğin zamanında bişey varsa o olucak sen hiç beklemeden olucak vede.biriyle tartışman var bi bayan bu.çok karışık bir ortama giriyosun bir süre yani yada okul başlicak ondan böyledir hani.çok konuşulucaksın.bir yolun var temiz bu rahatlicaksın aslında.
f harfi kimmiş ki yaa:)) c harfinide bilemedim eskisinin adı k aslında çizgisini görememişsindir sen:)))) z yide bilemedim aman:) herşeyi salladım sınav odaklıyım zaten ya az kaldı
teşekkür edeirm canım :) iyi mi konuşulucam kötü mü kız :)
illa ismin baş harfi diye düşünme canım harfleri. isminde veya soyisminde herhangi bir harf.
stres hala aynı mı azalma yok mu hiç canım. çalışabiliyo musun
hadi fallaşalım :)kimi ariyorsun :))))) Ben varim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?