muhabbet kusum oyuna alistirma

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
kizlar 1 ay once 3 aylik erkek kus aldim.. elime geliyor elimden yem yiyor.. faket kafesin disindayken surekli tv unitsinin ustundw duruyor parmagima cikarip tam yere koyucakken yne hemen oraya ucuyor ben nasil yerde benimlenoyin oynamasina alistiricam kizlar yaa surekli tepelerde asagida durmuyor. ..

Bizde bir hafta oldu alalı. Çabuk alıştı elimize falan geliyor. Sıkilmasn diye çıkarıyoruz hep yükseklerde :) kitaplıkta tv ünitesinde hatta saatte :) yeni olduğu için ses çıkarmıyoruz bakalım ne olcak bizim gökşin beyin işi :)

yaa valla cekirdek flan soyuyorumbiskuvi kirikliyorum bi kez yiyo bda yemiyo farkli tatlar flan tatmiyo portakal kabugu koydum gagalasin dyenelma kabugu koydum hem vitamin alsin hem oyalansin dye yok nerdee oyle duruyo otuyo dinliyo hic oyun oynamiyo

Biz daha hic ek gıda vermedik. Yemini bile bile yeni yemeye başladı. Yeni diye eve ve bize alışmasíni bekliyoruz. Bide bizim ki altı aylıkmış. Nette ki kuşların marifetini görünce insan hayret ediyor :) hemen bizimkilerde konuşsun canbazlık yapsın istiyoruz ama tık yok, biraz daha sabretmek gerek galiba :)

aynrn cnm bzimkide oyun oynamiyo yaa beklivez zmanla alisir heralde bide ne tur oyuncaklar almaliyozdikkatini ne ceker acaba

Bizimkinin fazladan Salıncağı var bide ballı sütun yemi var. İkisi de şimdilik ilgisini çekiyor. Gaga taşı var ama hiç ilgilenmiyor henüz. Başka da birsey almayi düşünmüyorum şimdilik
1425561111533.jpg

bzimde seninle ayni canim balli kraker var salincal var gaga tasi var ama ona bakmiyo ble

Ay canım çok masum duruyor :) bizim kuş ilgi çekmek için ordan oraya ordan oraya dönüp duruyor bazen. Ama seninki daha masum ve sevimli :) yavrum çok küçük ondan heralde :)

evet canim kucuk oldgu icin fazla oyin yapmiyor iste oyle duruyor arada bir gaza gelip konusuyo pasa adi pasa pasa dyo otmesi yerinde ama oyun oynamiyor

aynen canjm smdi sadece oyun oynamasini istyorum ama simdilik ev hanimyim bos durmayi sevmedgim icin can skintisina aldm kusu arkaadas olsun dye cok ilgleniyorum sürekli ona laf atiyorum canim :))

X