Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kangam yine çaamşır suyu etmişsin her yeri, sen bilin tabii ama dikkatli ol yav, en azından çamaşır suyu katkılı bi şey kullan yazık ciğerlerine sana kopilemek için netten arıyodum bilgi valla

kangamm o parçalarla ilgilenmek yoktu baştan hesapta, olmazz manikürüm bozluyo diycen üzerine vazife olmayan işler

bi ara ben de düşünmüştüm izlenimlerini yazarsın, soran arkadaşlarıma anlatırım, biz de karma bi yer arıyoruz benimkiyle hala arıyoruz ama

haftasonu hava güzel olucak sanırım çıkalım gezelim valla ohh

gezelimmmm

fıstığın kusur kalsın he mi

ya kıymetını bıl hıc evlenmeişte
daha cocuk yok bıde o olsa

bugunde süpürcem ve sılcem
ctesıde ütü yaparım pazarda gezerıkanama gtmek ıstıyom bakalım

sen ütüye devam et, kangana kulak asma daha çook ütülersin

sen çok yaşa e mi boswer

çamaşır suyunu fazla kullanmaaa yazık nannnn sonra gidiyon meyve suyu vb sağlığıma dikkat ediyom diyonnn

Huhuhuhu ben geldim
tarifler bakıyorum yarın misafirler gelecek değişik şeyler bakınıyorum var mı sizde de değişik şeyler hamarat hanımlar

hani pancar turşusu, havuş rendesi ve patates püresiyle pasta yapılıyo kat kat biliyor musun?
kereviz salatası yap ek çeşit çok kolay olur istersen

bir de tatlı olarak keşkül üzerine meyve sosu tavsiye ederim dr oetkerin di galbia harika bi lezzet

kangammm gelmışş askım sefkılımm

len 2. msjını beklıomm

kangammmm benimmmm 10 dakka mesajı uyuz ettiiii:84: canım benim yettimmmm

Boşverin arkasından konuşmayın nen çok kötü furur sizi

kanga zamanım az alıntı edemedım
unuttuğum varsa dı hemen cvp verım

domestos sade çamasr suyu mu:26:bılmyom ama onu kullanıyom
bardak caydanlık yada bıseyı beyazlatmada ace kullanıyom tabı onları cok ıyı duruluyom
tmm daha cok dıkkatlı olurum
:18:

okurum tabe kanfamın ciğerını
ayy daha ne dıycektım
he fıstıksız olmaz kanga enerjı yüklemesı yaptım

bugun hamımnçiftliğide var demı
neyse özet gecene kadar evı süpürürüm
kocemde mesaı kalmıyomuş
bugun sporda genesonra sauna

Demek bana güvenmiyon he sanki ben dedim boşver bunları bunları söylüyolar diye kulakları çınladı geldi baksana boşverrrrrrrrrr

Boşverin arkasından konuşmayın nen çok kötü furur sizi

bugun hamımnçiftliğide var demı
neyse özet gecene kadar evı süpürürüm
kocemde mesaı kalmıyomuş
bugun sporda genesonra sauna

süpür süpür parlat, süpürme yerine ütü et yarının boş kalsın nan kangaaa :92: spor-sauna ohh gerçi ben saunaya giremiyom ama fenalaşıyom

Demek bana güvenmiyon he sanki ben dedim boşver bunları bunları söylüyolar diye kulakları çınladı geldi baksana boşverrrrrrrrrr

zaten bi sana kanım kaynamıştı duygu..Ben bunları anlamıştım teee en başından..

süpür süpür parlat, süpürme yerine ütü et yarının boş kalsın nan kangaaa :92: spor-sauna ohh gerçi ben saunaya giremiyom ama fenalaşıyom

çamasrlar kurumamıştırkı kangam
yarına ancak
bende gıremım hamama saunaya tıkanıomm:18:aksam kedıme dıomkı ooo bak baya fark ettı zayıfladın dedım
adam dövcek benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…