Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

duyhas menün tamam mı, bu arada aklıma geldi salatalığın içini oyup(içiyle cacık yapılabilir) beyaz peniri ezip dereotuyla karıştırıp içine dolduruyonuz, sonra dilim dilim kesiyonuz, afiyetle yiyonuz. ama yazın daha güzel oluyor salatalıklar güzel olunca

çamasrlar kurumamıştırkı kangam
yarına ancak
bende gıremım hamama saunaya tıkanıomm:18:aksam kedıme dıomkı ooo bak baya fark ettı zayıfladın dedım
adam dövcek benı

ben hep azar azar yıkarım yarımşar makine, kuruması da çabuk oluyor, seyrek astığım için evde kurutuyorum gerçi ben sonra direk dolaba tabii gömlek giymiyorum o ayrı

çamasrlar kurumamıştırkı kangam
yarına ancak
bende gıremım hamama saunaya tıkanıomm:18:aksam kedıme dıomkı ooo bak baya fark ettı zayıfladın dedım
adam dövcek benı

benim eşim çok zayıf öyle zayıfki ceplerine taş koyduk rüzgardan uçmasın diye

bende öyle kilolu değilim. 175 boyum 60 kilom..
spora baaşlıyacam diyet yapıyorum dün 800 kalori aldım mesela..Bugünde yemekte sevdiğim şeyler vardı yemedim.Çorba salata aldım sadece..
Eşimse benim çok kilolu olduğumu düşünüyor sanırım çünkü hiç aman bununla olurmu demiyo uyuz oluyorum.Bunu dese dinlermiyim onu hayır ama insan gnül almak için der ya...

Sende kocana yaapma fururum seni

YORGUNUM benim yazdıklarımla olcak börek,poaça,haşhaşlı kek,çatlak kurabiye Tavuk göğsü

Son düzenleme:
boswer derdin ne senin 1? günlük 800 kalori hiç sağlıklı değil biliyorsun sanırım! 175 boya 60 kg zaten çok uygun bir kilo normal kilo aralığının bile alt sınırına yakın olabilir sanırım. çok zayıf olmak mı istiyorsun?

ben 55 kiloya alışığım yorgun sıkıntım o aslında...
birde benim koca çok zayıf ya beni dobili sanıyo..Moralim bozuluyo

ben 55 kiloya alışığım yorgun sıkıntım o aslında...
birde benim koca çok zayıf ya beni dobili sanıyo..Moralim bozuluyo

tamam da hani bir sağlık sorunun yoksa ve sağlıklı besleniyorsan, yaş ilerledikçe kilonun biraz artması normal, böyle erkekleri depesim gelir, bi de kadın hamile kaldığında ne etcekler o zaman acep hep derim inşallah kendileri kilo alır diye sen yine de sağlıklı beslenmeye bak boswer, 800 kalori iş değil biliyosun

yav mandalin garusuyla aramızda mesafe yok fazla.Çelıştığığı yeride biliyorum.gelecem dövecem falan arkadaşlarıa rezil olacak düşünmüyo hiç

ne olduki aa boşver kim kızdırdı seni

Demek bana güvenmiyon he sanki ben dedim boşver bunları bunları söylüyolar diye kulakları çınladı geldi baksana boşverrrrrrrrrr

hımm duygu inansammı

yemekteyzdekı adamın evıne bayldım

konuyu değiştirişe bak

zaten bi sana kanım kaynamıştı duygu..Ben bunları anlamıştım teee en başından..

bak şimdi böcükle boşveri ne kadar sevdiğimizi konuşuyorduk biz duygu geldi dedikodunu yaptı

böcüşüm yemekteyizi açtım da ne o bi tanesi hayat kadını gibi

ben çıkıyorum kızlar kitap bakcam öğrencilere, iyi hafta sonları herkeseeee

biliyorum aslında ama işte yiyemiyorum.Yedikçe aklıma geliyo benim koca kafalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…