Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın kızlar

haftasonu arkadaşlarım geldi yaptıklarımı çok beğendiler.Çok mutlu oldum.atlattım bugünüde...

Havalar ne zaman düzelecek ya yağmur burdada çook var

böcük pierre cardin siparişin varsa 1-2 gün içinde diyiver bana sipariş verecemde...Mandalin sende bak

kangamm ağanın elı tutulmaz tabısısende az gezde işler yığılmasın alla alla

boşwercım tşkler ama almıycam suanlık bütün paramı harcadım h sonu

selam kızlar boşverrr sevindim senin adına foto çekmedinmi hiç

geçmiş olsun boşver, fellah köftesi yaptın mı bu arada, çok zaman aldı mı yapması?

kangamm ağanın elı tutulmaz tabısısende az gezde işler yığılmasın alla alla

boşwercım tşkler ama almıycam suanlık bütün paramı harcadım h sonu

napam be kangaa, yaşlanınca gezemicem bu kadar farkındayım, şimdi gezem, işin sonu yok ne de olsa, her hafta başı böyle bundan sonra sanırım şeklinde telaşlı bi yorgun karşınızdaa

günaydın kızlar...

yorguncum fellah köftesini yapamadım.Perşembe akşamı tatlıları yapmaktı niyeyim.Ablamlar gelince kaldı.Cuma akşamıda hepsini yetiştiremedim.Patates pastası yaptım birde makarna salatası :)

günaydınlar

bugun ınanılmaz yorgun hıssedıyorum kendımıhiç halım yok parmaklarımm bıle ağrıyo
ınş hasta olmam
ne içsemkı
sabah geldık iş yerımde duvardakı yağ rafları düşmüşhepsı yerlerde raflar kırılmış
deprem mı oldu dıye baktım haberler yok
off yapanlar ıyı yapamamış altına destek koymamışlar

kangamm aman bı daha mı dünyaya gelcez gezelım tabısı
bu h sonu antalyada 85. yıl kutlamaları varmış
eşimin işyerınıngtmek ıstıyoruz ama h sonu hem anneme gtcem hemde dayımın kızı evlenıokaldık
neyse hayrlısı
yazın gtmeyı ıstıyorum ama nasılsa bıletler beleşkalcak yerımızde cok var
ınş borçlarımız azalırda gıtmek nasıp olur

gez gez yorgun benim içinde gez havalar süper ne sıcak ne soğuk benimde içim kıpraşıyor gezmek için

boşver boş bir zamanında az yapıp tadına bak bence

böcük bu mevsimde bol yağmur vardır antalyada gitme bencede

muhakkak yapıcam yakın zamanda çok merak ediyorum tadını

gıtmıyoz cnm
herşey kısmet tabısı ama eğer bıgün gıdersem kk dan ablalarım var keısn uğruycamm

nerdesınız yahu gene
bugün temızlık yapcem
dün işten cıkınca mağazaları gezdım beğendım tşörtlere baktım ama yakaları cok acayıp durdualmadım
sonra komşuma gıttım
bugün ınş süpürcem sılcem

ah canlarım benim ben gelemiyom diye siz de muhabbet etmiyonuz di mi ne bu ya, performans düşüklüğü görüyom hanımlar

ohhyyyy makarna salatası mıııı

mandişin dediği gibi havalar kötü boşver şimdi kangamm yaza gidersinn, ama tam sıcaklarda fena oralar, oh kalcak yer de varsa biletler de eşinin işinden mi beleş oh güzelmişşş

mandişimm havalar süper hee , sen hangi ildesin yav, ist.da süper bi hava göremiyom ben berbat hava kış gibi :84: hasta olcaz diye ödümüz kopuyo, aldanıp çıkıyoz, üşüyoz

nan böcüşş yeter nannn kaç tişört alcan, çok müsrif gördüm bak seni artık her şeyin aşırısı zarar yav:44: hadi benim gibi pazardan da alsan ok diycem ama

günaydınnlar

off havalrdan mı bılmem ama ınanılmaz yorgunluk var üzerımdeböle dokunsan düşcem yere
bı işte etmıyorum evde
dün bı çamaşırları attım,astım
bide yemek ettım
sonra osmanı ızledım oldu bıttı he bıde eve gtmeden markete uğradydım o kadan
işler bugüne kaldı dıycem ama kocem gececı yanı evde gece gtcek bugün ve yarında ızınlı
kaldı cumayaneyse cuma evı süpürür ctesı anama gıderım gene

kanga hep ben konuşuyom bunlar yokgöruyon demı
ben sen okuycanı bılıomda yazıom

yok yetmez alcemde alcemm bananebıde yaz gelseydı gıysemde daha mutlu olcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…