Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın bu nasıl hava yaa sanki kasım ayındayız mayısa şurda ne kaldı normal şartlarda şimdi mevsimlik giymemiz gerekken hala mont çizme giyiyoruz

len sız benım nıye yazdıklarıma yorum etmıyonus
muhtarın eşee mi şey edıy

böcük işleri az yapmışın.Şaşırdık şoktayız yorum yapamadık.Kusura bakma

23 Nisanda eşimin mesaisi olmazsa bileciğe gidecez.Gözümde büyüyor

hsende benı beğenmın haa
kaç gundur dıom ya havalardan mı ne cok halsızım dıe

nedenki
ama yakın

o halsizlik durumu bendede var havalardan diye düşündüm o bakıma bişey yazmamışım.Gözümden kaçmış kanımca..

Ben bir yere gideceğim zaman evden çıkana kadar gözümde büyür.Çıkınca problem yok ama

pekmez içcem dıomhep unutuyom
ballı süt içince o aklımda kalmıy neyse bu aksam içcem ınş

ben yolculuklara bayılırım
helede uzun

pekmez içcem dıomhep unutuyom
ballı süt içince o aklımda kalmıy neyse bu aksam içcem ınş

ben yolculuklara bayılırım
helede uzun

Bir dönem kansızlığımdan dolayı çok pekmez içtim.Artık adınnı duyunca bile miğdem bir tuhaf oluyo
Sende kendine iyi bakıyosun maşallah

Bir dönem kansızlığımdan dolayı çok pekmez içtim.Artık adınnı duyunca bile miğdem bir tuhaf oluyo
Sende kendine iyi bakıyosun maşallah

bende pekmeze su eklıom cnm
ama bı su bardağı ıcıom bı kaşık falan içsem katmam

bakmak lazım hele süt yoğurt cok yararlı sende iç ye

bende öule yapıyodum
yoğurt yerimde süt pek içmiyorum malesef.Bakmak lazım haklısın

Son düzenleme:
kangammmm gelmişama ben yemeğe cıkcamm
bekle benı kanga yolarım senı

süt kemıkler ıcın cok ıyı
ılerde kemık erımesı kadınlarda cok rastlanıyormuş bılgın olsun

kanga hep ben konuşuyom bunlar yokgöruyon demı
ben sen okuycanı bılıomda yazıom

yok yetmez alcemde alcemm bananebıde yaz gelseydı gıysemde daha mutlu olcem

he valla akşamları giriyom hiç muhabbet yok, ne seli kurumuş valla topic

günaydın kızlar gelipde okursanız tabi

ben masumum duyguuuu, akşamları geliyom bakem diye kimseler yok

Günaydın kızlar nasılsınız
iyilik mandişş, sen nasılsııın?

günaydın bu nasıl hava yaa sanki kasım ayındayız mayısa şurda ne kaldı normal şartlarda şimdi mevsimlik giymemiz gerekken hala mont çizme giyiyoruz

sorma armine sormaa, bugün de sabah feciydi yağış e-5 te kaç tehlike atlattık

,oha bi bardakkk, şey pardon yarasın kangamaaa

kangammmm gelmişama ben yemeğe cıkcamm
bekle benı kanga yolarım senı

süt kemıkler ıcın cok ıyı
ılerde kemık erımesı kadınlarda cok rastlanıyormuş bılgın olsun

her an çıkabilirim kangaaa, nan bu saate niye kaldınnn :84: yeseydin ya önce

he bu arada duyduğuma göre 30 yaşına kadar süt ve ürünlerinden faydaları depolamak gerekiyormuş, yaşlanınca ne kadar içsek etsek de önüne geçemezmişiz.

ben süt sevmem, ama yoğurt veya peynirsiz gün geçirmem ve çok severim, çerez niyetine peynir yerim ama tabii kan yağlarını kontrol ettirmek lazım, yoksa bu ürünler de zararlı olabiliyor. benim diğer sorunlarımdan dolayı hep kontrollü zati, rahat yiyorum o yüzden

ben önceden hıc ıçemezdım sütü alıştım ama
annem zorla içirir başımda dururdu
şimdık alıştımmm
yarasın dedim yaa ,şoku atlatınca aşk olsun kangaa

aşk sana olsun kanga
annem yaptığından doğal olduğundan ve bol olduğundan bardak bardak höpürdetıyom:82:

kangam nerdesın sen yapoff
işim çok ya cıkarsam senı göremeden

akşama iş cok ama eşim evde nasıl yapcem bılmem
dün saklama kapları aldım bi sürü yazın mevyelerı saklamak ıcın
onları yıkarım wc banyo ykarım ınş eşim sporda olursa evı o gelmeden süpürürüm ama kesın gelır benı almaya

nan kangaaa, delirdin hee ev işi ev işi diyee, yav bu kadar düşünme, gözüne ne takılır, neye halin olursa onu yaparsın, misafir öncesi hariç hiç planlı temizlik yaptığımı bilmem, genelde duşa diye giderim, duştan önce banyoyu bi marc lıyım derim sonra annem duşa gittindi der, yarım saat sona gelince ya da yemek hazırlayam derim, ocak gözüme batar, onu temizlerim on temizlemişken lavabo çok spontane takılıyom sanırsam

eşin evdeyken hazır acil değilse hiç bi şey etme derim

Günaydın kızlar..
çok sinirlerim bozuk ya..

Dün benim müdür satınalmaya sipariş vermiş.Siparişi verirken bunu X beye yaptırın demiş.Satınalmadaki elemanda neden demiş.Ona göre çizim yaptık demiş bizim müdürde.Satınalmadaki eleman teli kapadıktan sonra bu boşwer hnm nebiçim resim çiziyo çart curt laflar etmiş.Kimseye özel çizdiğim bir resim yok.Konuyla alakam yok.Benim adım geçiyor.Müdürle konuşacam birazdan..

Bu tek değil tabi sinirlerimin bozulmasına.Bu ay çok sıkışığız.Bileciğede gidecez.Benzin hediye falandı filandı harcamammız olacak.Eşimin babası sanki herşeyimizde yanımızdaymış gibi 2 haftadır sıkıştırıyor bizi ne zaman yemeğe götüreceğiniz bizi.Arabayı ne zaman ıslatacaz.Ya mübark insan bunu söylerken bile utanır.Ben yemek derdinde değilim ama bu yüzsüzlüğüne bitiyorum..

Bunlada bitmiyor.Yeni bir arkadaş işe başladı.Geçen misafirlerimi soruyor neler yaptın falan diye.Anlattım oo çok çeşit yapmışın dedi.Annen yardım etmiştir tabi.Durakladım öyle.Yook ben yaptım hepsini diyebildim sadece.Ama içime oturdu.Kız nerden bilsin annemin hayatta olmadığını tabi.Ama üzüldüm çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…