muhasebeci olanlar bakabilir miii

nurervanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
16
2
34
Arkadaşlar ben yarın iş görüşmesine gidicem.muhasebecinin yanında yardımcı olarak başlıyacağım tabi alırlarsa. Bana telefonda bilgisayar kullababilirsin dimi dedi. Bende evet dedim. Tabi onun dediği ofis programları. Bende hiç anlamamki. Sormak istediği aranızda muhasebeci varsa hangi programlar daha çok kullanılıyorki. Gitmeden azcık karıştırsam :KK35: okuduğunuz için teşekkürler.

Microsoft office programından ziyade basit muhasebe soruları sorabilirler. Bende doğru düzgün bilmem ama baka baka ogreniyon office programlarını. Unide o kadar bilgisayar dersi almama rağmen aklında kalmıyor. kullanarak ogreniyorsun. Deneyim istiyorlar mi yoksa yetistirilmek üzere mi

Keske bilmiyorum deseydiniz bilgisayar bilgisi word ve excel disinda muhasebe programlari var ve temeliniz yoksa yapamazsiniz. İllaki is veren anlar yapamadiginizi o zaman mahcup olacaksiniz

Teşekkürler arkadaşlar. ben pek bilmiyorum deyince öğrenirsin dedi ama hiç anlamıyorumki excell falan. daha işe girmeden beni kovmazsa iyidir. Neyse artık gidip görcem

muhasebe ise mikro-luca-eta vb programlar yada şirketin kendi yazımılımları olabilir.Bunlar ile ilgili bilgin yok ise yardımcı olarak başlayacağından dolayı öğretmeleri gerekecektir.Muhasebe işinde çalışacaksan ki mutlaka excel bilmen gerekecek.
Başarılar.

Muhasebe yapmayacaksınız sanırım, Onların programları bakarak öğreneceğiniz gibi değil. Luca, Akınsoft gibi programlar kullanıyorlar Ezberlemeniz gereken formüller var. 3 aylık kurs gördük bunlar için.
Telefon ve bilgisayar dediğine göre excell den bahsediyordur.

Konuştuğum kişi bizim kendi programımız var onu öğreneksin dedi bi de bilgisayardan çıkan kağıtları doldurup bana verceksin bu gibi işler dedi bilmiyorum artık. Azcık rezil olcam gibi de ne yapalım almazsa da can sağlığı :)

o
Arkadaşlar ben yarın iş görüşmesine gidicem.muhasebecinin yanında yardımcı olarak başlıyacağım tabi alırlarsa. Bana telefonda bilgisayar kullababilirsin dimi dedi. Bende evet dedim. Tabi onun dediği ofis programları. Bende hiç anlamamki. Sormak istediği aranızda muhasebeci varsa hangi programlar daha çok kullanılıyorki. Gitmeden azcık karıştırsam :KK35: okuduğunuz için teşekkürler.
office programları yani excel word falan ve ofis eşyaları fotokopi faks yazıcı vs. bunları blmek gerekiyor eta netsis luca gibi de muhasebe programları kullanıyorlar

Bence durust ol karsindakine. Ama cok istekli gorun ve yapabilecegini, cabuk ogrendigini soyle. Excel ilk basta zor gelebilir. Bana kimse ogretmedi kendim ogrendim exceli. Bir haftada sana yetecek kadar ogrenirsin exceli. Muhasebe programlarindan hic korkma. Onlari zaten kurcalaya kurcalaya en iyi kendin ogrenirsin. Yanlis yapmaktan korkarak davranma ama dikkatli ol. Aklina takilan herseyi sor cekinmeden. Ne kadar soru, o kadar cabuk ogrenirsin. Word zaten kolay. Bi de outlook var mailler icin. O da cok basit bir gunde ogrenirsin.

excel den bahsetmıslerdır formüllü hesaplamalar la ılglı onlara goz at artı yenı başlayacaksan ılk deneyımse once evrakları tanıtırlar yanı tanırsın bakarsın işi kaparsan ıyı olur sonra pc basında evrak gırersın orda hangu muhasebe programı kullanıosa y acari tutarsın ya stok ya ne bılım neyı verdıklerıne bağlı fiş fatura onları tanırsın temelde başlangıçta karmaşık görünür ama öğrenırsen demirbaş bile olabilir mükellef lerin bilanço ve işletme defterlerini tutarsın

şirket ne iş yapıyor bunu bilirsem ona göre kullandıkları muhasebe programını tahmin edebilirim muhasebe bürosunda genelde eta-mikro kullanılıyor çok çok büyük firmalarda sap programı otel tv kanalı gibi hizmet sektörlerinde logo bu sektörelerde çalıtığım için yazdığım programlar tecrübeyle sabittir siz görüşmede bildiğiniz şeyleri söyleyin kimse ilk başlangıçta sizden çok büyük şeyler beklemeyecektir herşey zamanla oturur öğrenilirde siz dürüst ve istekli olduğunuzu belli edin yeter..

muhasebe paket programlar dışında excel en çok kullanılan ofis programıdır.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim almadılar işe :KK43: ama oradan çkışta çağrı merkezine başvurmuştum oraya kabul edildim. Herşey nasip işte. İyi geceler herkese.

X