valla özledim şekerimbizim hürremcikızlar;ayşeayşe-zebos-tuanahb-ladygeorgıa nerelerdesiniz acaba????
![]()
normalde leptapımı kucağıma alıp diğer odadan kuzey güney in sesi gelmesin diye kapımıda kapatıp meyva salatamıda yanıma alıp keyifle izlerdim ama bu defa o kadar yorgundum ki leptapı falan arabada bıraktım taşımadım eve kolum kanadım düşmüştü torba gibi yığıldım yatağıma açtım hürremimi sessiz yorgun kediler gibi izledim...pislik şahmeran yılanına laf sokacak takatim yoktu..ama hürrem arkadaşlarımı çok özledim..haftaya acısını çıkartırız...
allam yareppim yaa hürremin ağlamasına gözlerinin dolmasına dayanamadım yorgundum ya iyice duygulandım geçen bölümde...miniş cihangirimi yerimmm yerimmm..
aazını burnunu kırdığımın şahmeranının cezasını süleyman verir inşallah...yaptığı tuzağa bak acımasız yılan çıngıraklı şahmeran....
ooooohhhhh hürrem nasılda tuzak kurdu mektuplan ...hatçe zır manyağı gebertecek şahmeranı....
nigar da tam itmiş...fare çocuğuna kavuşamaz bu hinlikle bu nigar soysuzu...neyse derdi hürremle...ibrahim salla sümük gibi duvara yapıştırdı zilli nigarı..hala ibrahimin öcünümü alıyor kokuşmuş yosunlar...ıyyy ...ıyyy ...size ıyyy...