Mümkün mü?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.327
43.869
birini bu kadar çok sevebilmek mümkün mü ? hani böyle alıp içinde saklamak istemek. onun sana ait olduğunu bildiğin her an dünyaları sana vermişlercesine mutlu olabilmek. Mutluyum şükürler olsun sevgilimi bana veren rabbime ama korkuyorum nazar değecek diye.

Size bir sey soracagim, daha once de buraya üye miydiniz? Su sevgilisi şair olan kişi siz miydiniz? Konularınizi onunkine benzetiyorum sanki..

birini bu kadar çok sevebilmek mümkün mü ? hani böyle alıp içinde saklamak istemek. onun sana ait olduğunu bildiğin her an dünyaları sana vermişlercesine mutlu olabilmek. Mutluyum şükürler olsun sevgilimi bana veren rabbime ama korkuyorum nazar değecek diye.
bunları heryerde anlatma nazar değmesin

Masallah canim Allah nazarlardan saklasin :nazar: Evlat sevgiside tam anlattigin gibi iste,dusunsene hele birde oyle sevdigin birinden olursa tadindan yenmez :KK74:

Askina, kendisine veya güzelligine nazar degecek korkusu ile yasayan ve bunu dillendiren insanlari hic anlayamiyorum.
Herneyse tü tü tü 41 kere masallahhhh :nazar:

Aklına geldikçe totonu kaşı :KK45:maşallah canım

hahaha kaşırım canım saol :)

Size bir sey soracagim, daha once de buraya üye miydiniz? Su sevgilisi şair olan kişi siz miydiniz? Konularınizi onunkine benzetiyorum sanki..

hayır şair sevgilim yoktu.

bunları heryerde anlatma nazar değmesin

anlatmıyorum zayen

Masallah canim Allah nazarlardan saklasin :nazar: Evlat sevgiside tam anlattigin gibi iste,dusunsene hele birde oyle sevdigin birinden olursa tadindan yenmez :KK74:

amin canım rabbim inşalah bana ve herkese o sevgiyi yaşatsın

:)

Askina, kendisine veya güzelligine nazar degecek korkusu ile yasayan ve bunu dillendiren insanlari hic anlayamiyorum.
Herneyse tü tü tü 41 kere masallahhhh :nazar:

teşekkürler

Masallah diyelim bari :nazar::nazar::KK8:

inşalah :)

Bence mümkün değil çünkü sürekli birilerine aşık oluyorsun ve konularına baktığımda kendini çok kaptırdığını görüyorum,her hoşlandığına bu kadar kapılmak çok yanlış.Daha şubat 17de şaire aşıkmışsın sen ne ara tanıştın ne ara sevdin bu kadar bu adamı,hiç normal değil,hem de hiç.

X