- 16 Ağustos 2016
- 479
- 246
- 18
- Konu Sahibi sevilay1984
öncekı actıgı konuları merak ettım acıkcası nasıl buldunuz ?? arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle tartışmak niyetinde değilim ama konu sahibinin tavırlarıyla nasıl göründüğünün, ne giydiğinin alakası yok bence.
Eleştiriyi yanlış yerden yapıyorsunuz, şu anki problem tavırlarıyla alakalıyken siz çok farklı bir yerden giriyorsunuz olaya. Bu çok yaralayıcı olabilir, hassas konulara girerken böyle dikkatsizce davranmayalım lütfen. Neyse size iyi forumlar.

Hiç bilmiyorumKazen biliyor mu bu üyeyi? evliliğin yasal değil muhtemelen anaaa birde burda hakaret mi ediyor. cahillikte son nokta.
Niye ki? Silinmesini istediğin şeyi hiç paylaşmamak daha akıllıca değil mi? Buraya birisi işlediği bir suçu yazsın sonrada üyeliğiyle birlikte konuyu da silip gitsin öyle mi?aslında böyle bi konu acıldıgı iyi olmus sistemde degisiklik yapılsa iyi olur kisi hesabını siliyosa actıdı tüm konuların yorumlarında silinmesi lazım
İsabet olur, bence de silin! Hatta bir daha buralara uğramayın.Uyeligimi nasıl silerim yardım edermisniz mune'ye yazıyorum yok yok yok nasıl yapılıyor...
Niye silinmiyor???

Bak şimdi çok fena utandım yeminleYanarım yanarım da bana konu açılmıyor ona yanarım.