müstakbel kayınvalideyi aramak için sebep

benimki aramıyo ama görüştüğümüz zamanlarda çok samimi gerçekten. zatn ne zaman görüşsek arkasından yaa ne tatlı kadın ben niye aramıyorum bunu falan diye kendime kızıyorum. dediğin gibi ben de arasam onun hep konuşup anlatıcak bişeyi vardır ama bana da kal geliyo. olabilir aslında ben bi rüya senaryosu yazayım bari o şimdi bide yorumlar onu falan güzel bi muhabbet olabilir :) teşekkürler...

senaryo olumlu yorumlanacak bir şey olursa iki muhabbetin belini kırarsınız :) iyi hoş sohbetler rica ederim...

madem tanıyorsunuz niyetleriniz ciddi, en azından bir söz yapılsın o zaman, 7 yıl olmuş, daha neyi bekliyorlar ki...
ben biriyle çıksam, ciddi bir şey olmadan, yan söz olmadan ailesiyle görüşmezdim sanmıyorum, sonradan başa kakan kaynanalar olabılıyormus, bizim almamıza gerek kalmadan bekarken kendi ayağıyla evimize geliyordu diye. herkes bir değil ama ben tercih etmezdim yıne de.

farklı bi bakış açısı saygı duyarım ama yok ben söz atmaktansa ailenin içine girip gerekli sevgi saygı oluşunca yüzük takmayı tercih ederim.

senaryo olumlu yorumlanacak bir şey olursa iki muhabbetin belini kırarsınız :) iyi hoş sohbetler rica ederim...

müstakbel kayınvalideciğim düğünümüz olmuş 2 tane trabzon seti takıyodun bana nasıl yorumlayalım desin en olumlu yorumlanıcak rüya :9:

işte biz bi hayat yaşıyoruz aileler bi hyat yaşıyo bize soran yok kı çocuklar ne düşünüyosunz diye.söleyincede aa olmaz diyip kendi dediklerini yaptırmaya çalışıyoalr.valla bana annem bi daha desin senin moralin keyfin olucak diye ben hayatımı yaşamamazlık yapamam dicem :19:
arka arkaya olunca daha güzel oluyo gerçektende etrafımdaki herkes nerdeyse 2 senelik 3 senelik nişanlı sevgilikten tek farkı bi yüzük var o kdar :27:

ben epeydir diyorum farklı şehirlerde okullardayken falan rahattık ta şimdi böyle hemen hergün görüşüyoruz gelip alıyo evin yakınından, mahalle kültürünün hala var olduğu biyerde yaşıyoruz bi de o yüzden söz olur falan demeye başladılar. onlara da hak veriyorum bi taraftan açıkçası.

ben epeydir diyorum farklı şehirlerde okullardayken falan rahattık ta şimdi böyle hemen hergün görüşüyoruz gelip alıyo evin yakınından, mahalle kültürünün hala var olduğu biyerde yaşıyoruz bi de o yüzden söz olur falan demeye başladılar. onlara da hak veriyorum bi taraftan açıkçası.

ama şöle bi durum var millet söz etmesin diye sen neden istemediğin bi zaman istemediğin bi şekilde sözlenesin ki :34:
ben 26 ya giricem yakındır ama ne akrabaların ne konu komşunun ne dediği ne zman evleniceksin demesi beni ilgilendirmiyo.kalkıp onlara olanları anlatmam özelimi paylaşmam demem neden anlatıyım yani :31:
ben anneme anlatıyorum annem bahane bunlar diyo da 7 kat ele niye açıklama yapmakla uğraşıyım :12:

yüzümdeki tebessümün sebebi senin yazın çok hoşsun :)

saol tatlım :23::9:

hediye yollayabilirsin şal falan yada eşarpp
hani çok büyük birşey değil ama göndermek istedim dersin adres falan istee
istersen sevgilinden almaya fırsat olmadı size soriyim dedim falan dersin
sonra araşmaya başlarsınız zaten denendi onaylandı :)

hediye yollayabilirsin şal falan yada eşarpp
hani çok büyük birşey değil ama göndermek istedim dersin adres falan istee
istersen sevgilinden almaya fırsat olmadı size soriyim dedim falan dersin
sonra araşmaya başlarsınız zaten denendi onaylandı :)

güzel bahane tabi ama biz aynı semtte aynı mahallede farklı sokaklarda oturuyoruz sadece :)

hahaa :) paragöz bu kız demesin sonra

yapsın canım onuda :9:
şaka bi yana güzel bi bahene bul yada kız kardeşi yokmu küçük görümce büyük görümceler farklı olurmuş :53:
onal birlikte bi yere gidin dönüşte kızı eve bırak o sırada konuşursun kayınvalideciğinle sonrada kıza ulaşamadın diyip annesini ara hal hatır sor bişey sorucanı söle :52:
direkt yazdım oynamak size kaldı :9:

yapsın canım onuda :9:
şaka bi yana güzel bi bahene bul yada kız kardeşi yokmu küçük görümce büyük görümceler farklı olurmuş :53:
onal birlikte bi yere gidin dönüşte kızı eve bırak o sırada konuşursun kayınvalideciğinle sonrada kıza ulaşamadın diyip annesini ara hal hatır sor bişey sorucanı söle :52:
direkt yazdım oynamak size kaldı :9:

kız kardeşte yok küçük erkek var onu alayım bari :)ya da en iyisi ben bu gece rüyaya yatıyım da sabah arıyım anlatıyım yalan olmasın :)

kız kardeşte yok küçük erkek var onu alayım bari :)ya da en iyisi ben bu gece rüyaya yatıyım da sabah arıyım anlatıyım yalan olmasın :)

bari güzel rüya gör ben böle diyip yatınca hep kabus görüyorum :53:
bu bahane bendede olmıcak 3 görümcem var benden büyük :18:

bari güzel rüya gör ben böle diyip yatınca hep kabus görüyorum :53:
bu bahane bendede olmıcak 3 görümcem var benden büyük :18:

benimkinin de 2 erkek kardeşi var onlarla görüşüyoruz ama kız olsa başka olurdu diyorum hep. inşallah güzel bi rüya görürüm de ararım. gerçi her gece yarın arıycam şöyle şöyle dicem diye kendi kendime senaryolar yazıyorum ama bi türlü arayamıyorum artık yarın ararım heralde burda bayağ bi gaza geldim şimdi :)

benimkinin de 2 erkek kardeşi var onlarla görüşüyoruz ama kız olsa başka olurdu diyorum hep. inşallah güzel bi rüya görürüm de ararım. gerçi her gece yarın arıycam şöyle şöyle dicem diye kendi kendime senaryolar yazıyorum ama bi türlü arayamıyorum artık yarın ararım heralde burda bayağ bi gaza geldim şimdi :)

benim görümcelerim var ama ben ortanca görümcemden müstakbel kayınvalideciğimden daha çok çekiniyorum :1:
o zman baskı kuruyoruz üzerinde yarın aradınmı diye sorucam :9:

benim görümcelerim var ama ben ortanca görümcemden müstakbel kayınvalideciğimden daha çok çekiniyorum :1:
o zman baskı kuruyoruz üzerinde yarın aradınmı diye sorucam :9:

:) allah korusun görümcelerin gazabından bazıları fena oluyomuş öyle diyolar
tamam canım haber veririm zaten ararsam büyük bi mutlulukla :)

kızlar 7 yıllık bi ilişkim var. ailesiyle bi şekilde tanışıyoruz zaman zaman arıyorum da ama sadece bayram kandil doğum günü gibi özel günlerde. kabul etmem gerekir ki bu biraz da benim çekingenliğim yüzünden. hatta kısa bi süre önce sevgilimle de aile konularında biraz tartıştık. çünkü bi söz nişan olmadan daha ailelerle daha samimi ilişkiler kurulmasından yana. ben de aynı fikirdeyim ama çekiniyorum işte. sözün özü şu ki artık en azından bi söz takma zamanı geldi ve benim müstakbel kayınvalidemle daha yakın olmam icap ediyo ama durup dururken ne diye aranır illa bi bahane olmalı gibi geliyo. o yüzden bana kendisini aramak için bi sebep bulur musunuz :)

canım bence şunu kesin denemelisin sizi rüyam da gördüm iyisinizdir inşallah filan de bu çok tutar:D

canım bence şunu kesin denemelisin sizi rüyam da gördüm iyisinizdir inşallah filan de bu çok tutar:D

hmmm rüya önerisini veren 2. kişi hakkaten tutuyo demek ki :) ben de ona yoğunlaşmış durumdayım şu anda. bu gece rüyaya yatıyorum olmadı kendim bi rüya yazıyorum bütün cesaretimi toplayıp arıyorum :))

Valla bende konuya başka açıdan baktım. Maden sevgiliniz bu iş ciddi diyor neden onun annesi sizi aramıyor, Sen onun gelini olucaksın bırakda o seni arasın. Neden biliyormusun böylesi daha mantıklı hem mesafe olur arada hemde kıymetin olsun. Çünkü k.validelere ya ra nıl mı yor.......

Valla bende konuya başka açıdan baktım. Maden sevgiliniz bu iş ciddi diyor neden onun annesi sizi aramıyor, Sen onun gelini olucaksın bırakda o seni arasın. Neden biliyormusun böylesi daha mantıklı hem mesafe olur arada hemde kıymetin olsun. Çünkü k.validelere ya ra nıl mı yor.......

bilmiyorum ki canım yaa görüştüğümüzde konuştuğumuzda çok sıcak davranıyo sürekli gel istediğin zaman ara diyo sağolsun iş bulmamda da çok yardımcı oldu sadece arayıp nasılsın falan demiyo. o bu kadar sıcak davranırken küçük olarak arayıp sormak da bana düşer diye düşünüyorum :/

bizimde 7 yıl olucak 1 ay sonra :nazar: bnde 16 ay öncesine kadar ( sevdiğim askerden geleli 1 ay oldu) bayramda seyranda özel günlerde sadece arardım :9: tanışıyoduk ama çok bi gelmem gitmem yoktu :1: sevdiğim gitti 2 hafta sonra sizi görmeye gelicem müsaitsenz dedm, hani aramadın sormadn olmasın gibisinden o bunu çok özledim sizi diye algılayıp sevgilime de öyle söylemiş o da şaşırmış ama bişey dememiş :9: ben tabi gerçeği söyledim :9: sonra bayramda ilk kez ziyaretlerine gittim hemde tek , anneler gününde vs lerde hep gittim şimdi gayet samimiyiz ama durduk yere aramam :9: bayramda seyranda gidiyorum işte zaten sık sık karşılaşıyoruz yada bişey oluyo ben gidiyorum bu yüzden arama gereği duymadım hiç :31: bu da bir fikir yani :34:

Son düzenleme:
Back
X