mustela ? lierac ? Bebek yagi yardim lutfen

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba 20 haftalik hamileyim henuz catlak baslamadi bende ama bende baslamadan dusunyorum zaten kremlerden kullanmayi kafam cok karisik en etkilisi hangisi acaba benim ablam 10 sene once hamileliginde bebek yagi kullaniyodu ve catlagi olmamisti ama simdi cok marka var siz neler kullaniyosunuz ve nasl tepkiler aliyosunuz

Merhaba 20 haftalik hamileyim henuz catlak baslamadi bende ama bende baslamadan dusunyorum zaten kremlerden kullanmayi kafam cok karisik en etkilisi hangisi acaba benim ablam 10 sene once hamileliginde bebek yagi kullaniyodu ve catlagi olmamisti ama simdi cok marka var siz neler kullaniyosunuz ve nasl tepkiler aliyosunuz
lierac kullandım birde badem yağı , bir gün onu bir gün onu sürdüm, sonuç mükemmel ikiz gebelik ve çatlak olmadım

baslamak icin gec bile kalmissin ben mustela kullaniyrm ama badem yaginida cok oneren var

Ne zaman baslanacagini bilmiyodum ki hala da kararsizim 5 aylik oldu ama hala karnim cikmadi suan icin cok sukur hic bi yerim catlak da yok belki bu aydan sonra olur diye dusundum

Ben oğluma hamileyken bebe yağı kullanmıştım. 20 kilo almıştım, göbeğimde hiçbir çatlak olmadı. Lakin bacaklarımın üst taraflarında ince çatlaklar oldu. Bunun nedeni de oralara bebeyağı sürmeyi akıl etmemem sanırım. Tavsiyem kullanacağınız krem-yağ mümkün olduğu kadar bölgeye sürmeniz...

vaseline ve bebek yagı kullanıyorum ben, önemli olan bol su içmek ve çok kilo almamak e tabi nemlendirmesini saglamakta 3. sırada

Birde sormak istedigim sizler gobek bolgeniz falan kuruyunca mi kullanmaya basladiniz benim henuz karnim buyuyup gerginlesmedi ve biraz yagli cildim oldugu icin kuruluk da yok bu kremlere sonucta nemlendirsin kurumasin diye kullanicaz dimi

Canım bebek yağı tüylenme yaptı bende 3. aydan beri kullanıyordum şimdi başka bir yağ aldım onu kullanıyorum Önemli olan nemli olması yani sürekli nemlendir karnını kalçanı göğsünü vs... kurumasın yani.

neutrogena vücut kremi kullanıyorum birde her gün çok güzel bir krem 24 saat nemli bırakıyor hiç kurumuyo

simdi basla ben gec basladim duzenli kullanmadim birde 30 kilo aldim hadi catlama.karnimda hic catlak yok bogurlerde var .oralarada sur

Okudugum tum yorumlarda hemen hemen herkes vucut kuru kalmasin nemlensin demis yani o zaman normalde de kullandigimiz vucut kremleri nemlendiriciler yetmez mi

Okudugum tum yorumlarda hemen hemen herkes vucut kuru kalmasin nemlensin demis yani o zaman normalde de kullandigimiz vucut kremleri nemlendiriciler yetmez mi
Yeter canım ben doktoruma sorduğumda boşuna pahalı şeylere para verme sürekli nemlendir yeter demişti annemde hamileliği boyunca saf zeytinyağı sürmüş hiç bi yerinde çatlak yok

Bende cuma doktoruma gidicem kontrolum var ama benim.doktorumda dogal yontemlerden yana ilk donemler vitamin ilaclari yazmasini istememe ragmen gerek yok sutunu ic peynirini ye iyi beslen ayni seyler demisti tsk ederim tekrar

benim doktorum da mustelayı önerdi bugün
gebeliğin başından beri herba derm kullandım memnunum aslında ama ya yetmezse diye araştırıyorum
lierac ile mustela arasında kaldım
bmeleekk bmeleekk hangisini aldın acaba, memnun musun?

Bende lierac almayi düşünüyordum ama clarins huile tonik die bi yağ var bitkisel içerikli bunu kullanıp çok kilo alan bi tanıdık önerdi kendisi de kozmetikcide çalışıyor ama biraz da irsi galiba kimisi hiçbişey sürmesede çatlama olmuyo kimi yağdan cikmiyo yine catliyo o yüzden yinede ihmal etmeden nemlendirmek gerekli

X