mutfaginiza kac para odediniz euro ? tl ?

Siemens aldım. Ocaklı fırın, buzdolabı, bulaşık makinesi 4buçuk tuttu, boş da 4 bin lira tutuyor idi, arçelik de 4 bine yakın bir fiyat verdiler. Tercihe bağlı

Ben de geçen sene aldım. Siemens. Ocak, fırın, davlumbaz, yarı ankastre bulaşık makinesi ve buzdolabı. Hepsi inox. Toplam 5.800 tl idi.

Mutfaginizi derken? Ben pek anlayamadim ama? Mutfak dolaplarindan mi bahsediyorsunuz?
Benim ankastre set icerisindeydi tasindigimda, sadece buzdolabi ve bulasik makinası aldım. . Bulasik makinam hediye geldi :-) 2.100e de buzdolabimi aldim cidden baya ucuza almisim ben eheheh

Ben almanyada yasiyorun burda komple mutfak bastan yaptiriosun dolaplari firin buzdolabi vs. Ama sanirim turkiyede dolaplar hazir evde oluyor ? :-)Ben mesela dolaplar ve fırın ocak davlumbaz aldim buzdolabi bulasik makinem vardi hepsi 5300 euro tuttu daha eksikleri var onlar ile bilrlikte fiyat degisecek tabi benimkilerin markasi bosch :KK9:

Ben almanyada yasiyorun burda komple mutfak bastan yaptiriosun dolaplari firin buzdolabi vs. Ama sanirim turkiyede dolaplar hazir evde oluyor ? :-)Ben mesela dolaplar ve fırın ocak davlumbaz aldim buzdolabi bulasik makinem vardi hepsi 5300 euro tuttu daha eksikleri var onlar ile bilrlikte fiyat degisecek tabi benimkilerin markasi bosch :KK9:

Oyle mi? Ben de kendi evime gecicem insallah bu yazin ve eger dubleks alirsak ust kati tamamen mutfak yapmak istiyorum. Hayalimdeki mutfagi, insallah nasip olur bakalim ;-))

Ayyy insallah olur istedigin :)
Benimki kira oldugu icin kucuk mutfak malesef oyle denk geldi. Benimde hayalim buyuk mutfak

Aay amin insallah hepimizin gönlüne göre olur. Kuzenim terasini tamamen mutfak yapmis tv koymus koltuk koymus dolaplari bir sürü. Bi de 12 kisilik masasi var. Harika bayiliyorim. Insallah hayirlisiyla bize de nasip olr

X