- 15 Aralık 2012
- 347
- 35
- Konu Sahibi Mutfakperisi87
Kizlar mutfaginizi kaça aldiniz ve mutfaginiz buyukmu kucukmu resimde eklerseniz sevinirim. Hangi marka firin vs. Tskler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben almanyada yasiyorun burda komple mutfak bastan yaptiriosun dolaplari firin buzdolabi vs. Ama sanirim turkiyede dolaplar hazir evde oluyor ? Ben mesela dolaplar ve fırın ocak davlumbaz aldim buzdolabi bulasik makinem vardi hepsi 5300 euro tuttu daha eksikleri var onlar ile bilrlikte fiyat degisecek tabi benimkilerin markasi bosch
Ayyy insallah olur istedigin :)Oyle mi? Ben de kendi evime gecicem insallah bu yazin ve eger dubleks alirsak ust kati tamamen mutfak yapmak istiyorum. Hayalimdeki mutfagi, insallah nasip olur bakalim ;-))
Ayyy insallah olur istedigin :)
Benimki kira oldugu icin kucuk mutfak malesef oyle denk geldi. Benimde hayalim buyuk mutfak
Ay super yaaaa bende kocaman istiyorum insallah olur bi gun hayirlisiylaAay amin insallah hepimizin gönlüne göre olur. Kuzenim terasini tamamen mutfak yapmis tv koymus koltuk koymus dolaplari bir sürü. Bi de 12 kisilik masasi var. Harika bayiliyorim. Insallah hayirlisiyla bize de nasip olr
Ay super yaaaa bende kocaman istiyorum insallah olur bi gun hayirlisiyla