mutfak aletleri

banned21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
60
4
:KK66:Merhabalar kızlar iki ay sonra düğünüm var ve ufak tefek alınacaklarım duruyor :)
Ütü, Blender, Tost makinesi ve Süpürge önerileriniz var mı?

Oncelikle Allah tamamina erdirsin canim.
Utude tefal buhar kazanli utuyu tavsiye ederim hem dayanikli hemde utunun nasil bittigimi anlamiyorsun.

Elektrikli supurgede Philips performerpro 9194 modelini siddetle tavsiye ederim emis gucu cok iyi turbo basligi var ve hepa13 filtreli. Ben toz torbasiz ve sulu makinalarida denedim ama en pratigi ve sagliklisi bu makinayi buldum. Ayrica ecarf alerji testi odullu bir incele derim.

Tost makinasinda kenwoodun izgarali makinasini kullaniyorum memnunum bleander ve dograyicida tefal oneririm.

:KK9:teşekkür ederim canım hepsini not alıyorum.

başka önerin var mı olmazsa olmaz diyebileceğin? Çaycı, kahve makinası işi tamam başka aklıma gelmiyor benimde:)

:KK9:teşekkür ederim canım hepsini not alıyorum.

başka önerin var mı olmazsa olmaz diyebileceğin? Çaycı, kahve makinası işi tamam başka aklıma gelmiyor benimde:)

Aklima gelen baska bir sey yok canim digerlerini almissin zaten bir cok kucuk ev aletleri var ama hepsi ekstraya giriyor baslica olanlari al evldndikten sonra ihtiyaca gore alirsin yine. Malum evin eksikleri ve istekler bitmiyor:)

X