Mutfak Yaptiran/Yaptirmak isteyenlere Yardim!

Hangi Mutfak Türü Daha Kullanışlı ?

• 1. Mat Membran (Country) Mutfak?!

OY: 2 66,7%
  • 2. Lake (Parlak) Mutfak?!

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar..

Mutfagini Yenileyenler Veya Mutfak Yaptirmak isteyenler hep goruyorum sık sık soruyorlar Lake(Parlak) Mutfak mi daha iyi yoksa Mat mutfak mi diye..

Bende Yardim Olsun Diye buraya Anket acmak istedim..

Herkes deneyimlerini paylassin ki yardimci olalim kizlar..

Mutfakta ömrümüzün yarisi geciyor birbirimize yardim edelim..

1. Mat Membran (Country) Mutfak:
traditional-kitchen.jpg

2. Lake (Parlak) Mutfak:
beyaz-mutfak-dolap-ornekleri.jpg

Konuyu Ben Actigim icin ilk ben yorumlayayim dedim..

Benim evimde eski model mutfaklardan var ahsap cilali mdf

bu yuzden fazla bilmiyorum hangisi daha iyi olur diye..

ama mobilyalarim lake ve kizim dokununca surekli parmak izi oluyor bu yuzden ayni sorunun mutfakda olacagina nerdeyse eminim

bana sorsaniz yani mat membran mutfak derim

Her ne kadar dediğin gibi parmak izlerini gösteriyor olsa da Lake mutfak tercihimdir. Bir süre sonra alışıyorsun zaten o izleri çok önemsememeye. ŞAhsen ben öyleyim :)

iki tarz çok farklı eger birincideki gibi country istiyorsanız mutfağı lake dolap kapağı olmaz o tarza mat gider ama modern bi görüntü istiyorsan lake kullanabilirsin ve lakede gayet kullanışlı

Tabiki lake derim cunku daha gosterisli ve modern duruyor temizlemesi kolay benim mutfagim siyah-beyaz zor degil bakimi

herkeste olmayan Mat Membran derim. kendi tarzımlada birleştirince harikalar yaratırdım ah ah çok pahalı hınzır şey:)

Kendi mutfağınızı koysanız daha net cevaplayabilirim aslında. çünkü parkeniz , mutfağınızın ışık alıp almaması , mutfağın büyüklüğü yani dolaplarınız düz mü L mi bunlar bile görüntüyü etkileyecek şeylerdir onun için önce kendi mutfağınızı koyup sonrasında hangisi daha iyi olur diye sorarsanız daha yararlı bilgi alabilirsiniz.

X