Mutlu olamayacağım sanırım :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
Merhabalar Arkadaşlarım,

1 yıl oldu sözlümden ayrıldım deprosyanlara girdim sonrada toparladım yavaş yavaş hayatıma birisini almak istedim artık yaşım 25 hayatımı yoluna sokmak istiyorum bi kaç kişiyle tanıştım ama bi türlü olmadı herşey güzel giderken hep bir yerde tıkanıyoruz olmuyor en son biriyle tanıştım gerçek anlamda olacağını düşünüyordum bişeye başladık bana emir vermeye başladı onu gıyme sunu yapma bunu etme ben bunlara tamam derken en son bana sen bıyere gıderken ızın alıcaksın ama ben almıcam sadece haber verır gıderım demez mı fılm koptu ondan sonra :/ Bazen diyorum biri bana büyümü yaptı bedduamı etti ben neden mutlu olamıyorum neden hayatıma aldıgım adamla yurutemıyorum ben mı abartıyorum resmen herseyden sogdum kendımı kapadım herseye....Mutsuzum

Öncelikle şuan yaşadığınız şey size özgü değil bircok kisi var bu durumda. Sadece doğru kişiyi arıyorsunuz o kadar. Üzülmeyin daha yaşınız cok genc, sabredin yalnizca. Ve evde kalacağım korkusuyla kendinizden taviz vermeyin, adam kendini başta belli etmis iste sunu giyme bunu yapma diye. Siz kabul ederek ayriligi zorlaştirmişsiniz sadece, evlenseniz sizi dışarı dahi cikarmazdi

Merhaba
Eski sevgilinizi surekli düşünüp yerine 2 3 kisiyi almaya calistiginiz icin olabilir mi yani demek istediğim şu, unutmadan kendinizi baskasi icin zorluyosaniz olabilir
Elbette mutlu olabilirsiniz
Hem erkek arkadas olunca mutlu olunmuyor sadece
Yasiniz da daha cok buyuk degil

Biri sana beddua degil dua etmis bence. Insanlar gercek yuzunu evlenmeden gostermis. Cok sanslisin sukretmen lazim. Nasibin seni biyerlerde bekliyor. Dogru zamanda dogru kisi karsina cikacaktir. Insallah coook mutlu olursun:KK68:

Merhaba
Eski sevgilinizi surekli düşünüp yerine 2 3 kisiyi almaya calistiginiz icin olabilir mi yani demek istediğim şu, unutmadan kendinizi baskasi icin zorluyosaniz olabilir
Elbette mutlu olabilirsiniz
Hem erkek arkadas olunca mutlu olunmuyor sadece
Yasiniz da daha cok buyuk degil[/QUO

Tabıkı eskıyı unutamam o cok ayrı bısey ama hayatımdakı adama saygı duyar sevmeye calısırım aslında yapmaya calıstıgım sey bu fakat karsımdakı benı zorluyor cogu zaman

Biri sana beddua degil dua etmis bence. Insanlar gercek yuzunu evlenmeden gostermis. Cok sanslisin sukretmen lazim. Nasibin seni biyerlerde bekliyor. Dogru zamanda dogru kisi karsina cikacaktir. Insallah coook mutlu olursun:KK68:

Çok tesekur ederım gercekten hayatımda bırı olsun dıe mutlu olmak degıl amacım sadece neden bı mutsuzluk uzerımde ona anlam veremıyorum :/

Hayatiniza birisini almaya calismayin.
Eger uygun oldugunu dusundugunuz birisi olursa,o zmn hayatiniza alin.

En son tanıstım kısı gercek anlamda uygun oldugunu dusundum bırıydı zaten sevgılı olduk bı baktım emırler yagıyor yanı rıca falanda degıl o yaparmıs ben ızın alcakmısım bu nasıl bı zıhnıyetse

X