Müzik festivali sandılar eş değiştirme festivali çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
İngiltere’de Flaxey köyünde yaşayanlar bir gün köylerine gelen kalabalıkla şoke oldu. Kurulan çadırların müzik festivali için olduğunu düşündüler ancak olayın aslı çok farklıydı. Köye “eş değiştirme” festivali gelmişti.
S
muzik-festivali-degil-es-degistirme-festivali-5817840.Jpeg

Köylerine bir anda çılgın bir olay için akın eden 500 kişi Flaxey sakinleri için büyük sorun oldu.Sabah uyandıklarında yoğun kalabalık, cinsel içerikli posterlerin asılı olduğu karavanlar ve kurulan bir sürü çadırı görünce ne olduğunu anlamayan halk bunu bir müzik festivali olduğunu sandı. Ancak grubun yanına gittiklerinde olayın bir eş değiştirme festivali olduğu anlaşıldı. Köye sakinleri festivalden gelen seslerin tahammül edilemez olduğunu ifade etti. 5 gün süren bu seks festivali oldukça gizli yürütülen bir organizasyon. Grubun üyeleri dahi festivalin yapılacağı alanı yola çıkmadan sadece 2 gün önce öğrenmiş.

http://www.milliyet.com.tr/muzik-festivali-degil-es/dunya/detay/2084025/default.htm

müzük festifali diye geldiydik abey, elimizi verdik kolumu alamadık:KK53::KK53:

valla bu ingilizler bi cins yaw
ya tamam istedikleri gibi değiştirsinler eşlerini ona bi lafım yok, hani eş onların cinsel organ onların bizi ilgilendirmez sonuçta da düşünsene gecenin bir vakti "ooooovvvvvv yesssss" diye seslerle yataktan sıçrıyorsun. Tövbe Tanrıma :KK70:
hayır yanılıp yıkılıp bizim memlekete gelmeseler bari, vallah billah kuru odunla kovalarlar :KK70:

ya tamam istedikleri gibi değiştirsinler eşlerini ona bi lafım yok, hani eş onların cinsel organ onların bizi ilgilendirmez sonuçta da düşünsene gecenin bir vakti "ooooovvvvvv yesssss" diye seslerle yataktan sıçrıyorsun. Tövbe Tanrıma :KK70:
hayır yanılıp yıkılıp bizim memlekete gelmeseler bari, vallah billah kuru odunla kovalarlar :KK70:

ay o kuru odunla kovalayanlardan biride ben olurum valla, hiç tamamülüm yok gece gürültüye, sessizce napıyolarsa yapsınlar:KK48::KK48:

ay o kuru odunla kovalayanlardan biride ben olurum valla, hiç tamamülüm yok gece gürültüye, sessizce napıyolarsa yapsınlar:KK48::KK48:
ay ben de kovalarım valla :KK70: ben daha evlenemedim, sevgili bulamadım, bunlar bir de eş değiştiriyorlar, terbiyesizler, olan var olmayan var, böyle de göze sokulmaz ki :KK8:
benim de başıma vurdu herhal, bugün 2. yazışım bunu :KK70: şöyle bir çıkıp sosyalleşsem iyi olacak :KK73:

:KK57:yuh artık sapıklık sapkınlık diz boyu sadece ingilizlerde yok adanada basılan villalar geldi aklıma

ingilizler bunu festivale dönüştürerek bir level öne geçmişler:KK45:

Sapkınlık nasıl yasal olabiliyor böyle Şeyler nasıl izin çıkıyor yabancıların kültürleri çok farklı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 323
ay ben de kovalarım valla :KK70: ben daha evlenemedim, sevgili bulamadım, bunlar bir de eş değiştiriyorlar, terbiyesizler, olan var olmayan var, böyle de göze sokulmaz ki :KK8:
benim de başıma vurdu herhal, bugün 2. yazışım bunu :KK70: şöyle bir çıkıp sosyalleşsem iyi olacak :KK73:

Evet es degistirme festivalin asil gayesi bekarlara "siz evde kaldiniiizz nananana" mesaji vermektir :KK70:

Yemin ederim 40 yil düsünsem o baglantiyi kuramazdim. Sana harbiden bir koca lazim kiz, böyle Kennedy'ye benzeyen :KK70:

Köy sakinleri festivalden gelen seslerin tahammül edilemez olduğunu söylemiş..
Of burda koptum.. sabaha kadar canlı müzik dinlemisler hemide bedava :-)

Evet es degistirme festivalin asil gayesi bekarlara "siz evde kaldiniiizz nananana" mesaji vermektir :KK70:

Yemin ederim 40 yil düsünsem o baglantiyi kuramazdim. Sana harbiden bir koca lazim kiz, böyle Kennedy'ye benzeyen :KK70:
enem Kennedy çirkindi yav, şöyle yakışıklı uzun boylu esmer renkli gözlü olma mı
(yazar burada işte bu sebeple evlenemedim demektedir :KK70:)

Ya adamların kentlisi, köylüsü bazı şeyleri aşmış gerçekten. Seslerin tahammül edilemez olduğunu söyleyip şikayetçi olmuşlar naif bir şekilde :) Burada olsa çadırı basıp, adamları öldürüp, kadınlara da tecavüz ederlerdi.

afis asıyolar , müzik festivali sanıyorlar!
ee gruba üye olurken ne grubu dıye sormazlarmı 2 gün önce öğrenmişler..

X