• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Canım eşim yay burcu:34:Genel olarak çok iyi anlaşıyoruz.Ama birbirimize hiç benzemiyoruz.:31:Yapı olarak biz ikizlerin her telden çalma,fedakarlık,altan alma,konuşma , ikna yeteneği ve zekası ile her şeyin üstesinden geliyoruz:9:
Evlilik kolay değil ama artılar fazla olunca bazen eksileri gözlerimiz görmüyor.Yuvarlanıp gidiyoruz:31:

anlıyorum canım. evlilik zaten zor . bizde zoruz ya karşı tarafın çok sevmesi gerekiyor

Canım eşim yay burcu:34:Genel olarak çok iyi anlaşıyoruz.Ama birbirimize hiç benzemiyoruz.:31:Yapı olarak biz ikizlerin her telden çalma,fedakarlık,altan alma,konuşma , ikna yeteneği ve zekası ile her şeyin üstesinden geliyoruz:9:
Evlilik kolay değil ama artılar fazla olunca bazen eksileri gözlerimiz görmüyor.Yuvarlanıp gidiyoruz:31:

ayyy şuan da hoşlanmak üzere oldugum çocuk da yay burcuuu :17::17: anlaşabiliyor mu ikizler burcuyla yay burcu hiç bilmiyorum bak :26:

valla şöyle söyliyimm, eski nişanlım da yaklaşık 1.5 ay önce ayrıldıgım sevgilim de ikizler burcuydu :27: onlar bile dayanamadı bana :33:

yookk aslaa gitmeeeee :16: benim sözüm sana degildi, topik başkanı lucky eydi :33:
İstersen ayaklanma çıkartalım :113:
Lucky topiği bıraktı gitti ben karıştırayım:60:
anlıyorum canım. evlilik zaten zor . bizde zoruz ya karşı tarafın çok sevmesi gerekiyor
Alışıyorlar:9:
Bizim ortama ayak uydurma konusunda üstümüze yok o yüzden sorun olmuyor:44:
ayyy şuan da hoşlanmak üzere oldugum çocuk da yay burcuuu :17::17: anlaşabiliyor mu ikizler burcuyla yay burcu hiç bilmiyorum bak :26:

Canım biz anlaşıyoruz ve özellikle ikizler ve yayın iyi anlaştığını okumuştum:34:

Son düzenleme:
İstersen ayaklanma çıkartalım :113:
Lucky topiği bıraktı gitti ben karıştırayım:60:

Canım biz anlaşıyoruz ve özellikle ikizler ve yayın iyi anlaştığını okumuştum:34:

lucky bana küs zaten bide topikte ayaklanma çıkartırsam kapıya kilit vurur beni almaz bir daha buraya :30::30:

iyi anlaşıyorlar demek haa :17: ayy hadi hayırlısı :31:

lucky bana küs zaten bide topikte ayaklanma çıkartırsam kapıya kilit vurur beni almaz bir daha buraya :30::30:

iyi anlaşıyorlar demek haa :17: ayy hadi hayırlısı :31:

O zaman sesini çıkarma:30:
Evet Yay burcu gezmeyi,eğlenmeyi,süprizleri,alışverişi seviyor.Bizde sürekli değişikliği:12: O nedenle geçip gidiyor zaman:9:Tabi özgür bir tarafları var onuda çok üstelemezsen herşey iyi oluyor:9:

O zaman sesini çıkarma:30:
Evet Yay burcu gezmeyi,eğlenmeyi,süprizleri,alışverişi seviyor.Bizde sürekli değişikliği:12: O nedenle geçip gidiyor zaman:9:Tabi özgür bir tarafları var onuda çok üstelemezsen herşey iyi oluyor:9:

özgür taraf derkenn :53: benim kıskanç ruhum ne kadar özgürlüğü üstelemeden durur ki acabaaa :53:

Acilin leyynnn, ikizler ayaklanmasi mi cikarttiniz. Ben ormanlar kraliyim , ikizler bana sokmez. :60:

images

Bir aslan 10 ikizlere bedeldir bikerem. Cikartmayin simdi iyi ozelliklerimi bana. :27:

Sana 10 pennylik cikolatalardan getiricem, cikolatadan nefret edeceksin. :60:

yaa ben senin arkandan bile iiyii konuştumm neden kötü çikolata getireceksin banaaa :84:

Back
X