мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

bir çerçi ne satarsa alem de onu satıyor sanırmış.
insan öyle zannediyor bazen bana da oluyor...

çerçi = seyyar satıcı

hee öyle olmuşuum bende ben home office çalışınca işte insanların işe gittigi algılarını tamamen kapatmışım kendimde

ne iş yapıyordun sen :26:

mimarım bende :126: okulu ancak geçen sene bitirebildim şimdi ankaradaki bir ofise yardımcı olarak evden çalışıyorum, her hafta ankaraya gidip toplantılara katılıyorum sadece
ancak geçen sene diyorsun ama zaten yaşın küçük değil mi?

evden çalışmak nasıl iyi mi? konsantre olabiliyor musun?

ancak geçen sene diyorsun ama zaten yaşın küçük değil mi?

evden çalışmak nasıl iyi mi? konsantre olabiliyor musun?

yoo konsantre olamıyorum işte sürekli buralarda takılıyorum ama ankarada kalmak istemedim, hem ailemi hem de sevgilimi bırakmak istemedim burada :26: sevgilim gitti, ailem kaldı bitek

yok canım küçük degil, ben 28.5 yaşındayım

24 kalmış aklımda. kusura bakma.
evde ortam olarak da zor. şahsen bizim ev evden çalışmaya hiç müsait değil. konum olarak da karşı apartmandakilerin görgüsüzlükleri / gürültüleri olarak da...

bizim ev de musait degildi ama ben bikaç aylık bişey diye darbe yaptım resmen çok fazla gelen olmuyor, gidilen yerlere de ben karışmıyrum zaten haftanın en az 2 akşamı evde olmuyorum ne yapacaklarsa o zamanlarda yapyorlar gürültü de biz de çok olmuyor ama siz de baya fazla galiba :53:

Tunaydin Petunya ve digerleri,

Bunu yazmasam olmazdi. Mavi elime dustun.
Bu konunun yardımcısının ismi neden " diğerleri " arasında geçiyor acaba.

Offffffffff! Hem görgüsüzler hem de uyarınca dinlemeyen cinsler...

Petunya (maviye gore sen),

Hem sen sus hic konusma, yardimciymis. Gordum bizim link disinda her linki paylasiyorsun.
Ben de diyorum. Luck7 de beni Petunya mı sandı acaba.

Ne yapayım ayol. Millet bekar ama müzmin değil. Evlenmek istiyorlar.
Buraya gelirlerse bizim gibi olmaktan korkuyorlar zahir.

Ben de diyorum. Luck7 de beni Petunya mı sandı acaba.

Ne yapayım ayol. Millet bekar ama müzmin değil. Evlenmek istiyorlar.
Buraya gelirlerse bizim gibi olmaktan korkuyorlar zahir.

Bizim topigin reklama ihtiyaci yok zaten. Bir kere sani var o yeter. ve ben bir tek buradayim. Beni gormek icin bile gelirler.

(Aslan burcu megaloman olur deseler de inanma. )

Bizim topigin reklama ihtiyaci yok zaten. Bir kere sani var o yeter. ve ben bir tek buradayim. Beni gormek icin bile gelirler.

(Aslan burcu megaloman olur deseler de inanma. )
Aslan burçlarını gayet iyi bilirim.

Bu arada dikkatimi çekti. Mesajlarımı beğenmeyi iyice bıraktın(ız)

Offffffffff! Hem görgüsüzler hem de uyarınca dinlemeyen cinsler...

en sinir oldugum komşu türü

bizim sıkıntı asıl yazın oluyor millet doğurup doğurup sokaga saldıgı için 1 yaşındakinden 11 yaşındakine kadar bütün veletler benim odanın altındaki çimlerde toplaşıyorlar, anaları da dönüp bakmayınca bir daha evde sinir olup oturuyoruz ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…