• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

en sinir oldugum komşu türü :ssz:

bizim sıkıntı asıl yazın oluyor :53: millet doğurup doğurup sokaga saldıgı için 1 yaşındakinden 11 yaşındakine kadar bütün veletler benim odanın altındaki çimlerde toplaşıyorlar, anaları da dönüp bakmayınca bir daha evde sinir olup oturuyoruz ailecek :47:
Onu hiç deme. Allah affetsin yaz gelmesin istiyorum. :(
Anaları müzik açar bangır bangır danaları bağrış çığrış. :47:

lucky cigim hoşgeldinn :16::16:

ben diyete başladım bugun :56:
Darısı bana diyetin. :5:

Hosbulduk.:16: Kaca kadar safinazcigim. :34:

karabugday diyeti yapıyorum bugun, detoksu daha doğrusu, bugunu mutlaka tamamlayacagım :47:

Onu hiç deme. Allah affetsin yaz gelmesin istiyorum. :(
Anaları müzik açar bangır bangır danaları bağrış çığrış. :47:

Darısı bana diyetin. :5:

aynen yaa yazları pencere kapalı oturup pişiyorum resmen sırf kafa saglıgımı korumak için :47:

bende aylardır niyetleniyordum bugun başladım diyete, devam ederim inşallah :31:

Önce takılmazdım beğenme olaylarına son zamanlarda beynimi yedim.
:1:

birini begendigim zaman kaç saaat beklemem gerekiyor bir daha begenmek için :53: o saçma uyarılar yüzünden begenmeyi bıraktım resmen :14:

karabugday diyeti yapıyorum bugun, detoksu daha doğrusu, bugunu mutlaka tamamlayacagım :47:

aynen yaa yazları pencere kapalı oturup pişiyorum resmen sırf kafa saglıgımı korumak için :47:

bende aylardır niyetleniyordum bugun başladım diyete, devam ederim inşallah :31:

birini begendigim zaman kaç saaat beklemem gerekiyor bir daha begenmek için :53: o saçma uyarılar yüzünden begenmeyi bıraktım resmen :14:
Kaç günlük o diyet? Duymuştum daha önce...

Birini beğendikten sonra üç - beş kişiyi daha beğenmek gerekiyor, tekrar aynı kişiyi beğenmek için. :ssz:

Önce takılmazdım beğenme olaylarına son zamanlarda beynimi yedim.
:1:

Illa kuslari cogaltacaksin. Sende uc bende iki var bu kadar takmiyorum. :1:

Bir tek kara bugday mi yiyorsun. :31:

Yaninda pogaca filan yoksa ben almayayim. :23:

Kaç günlük o diyet? Duymuştum daha önce...

Birini beğendikten sonra üç - beş kişiyi daha beğenmek gerekiyor, tekrar aynı kişiyi beğenmek için. :ssz:

bir arkadaşım tek günlük olarak söyledi zaten ona tav oldum bende :1: bikaç gün aynı şeyi yiyemiyorum ben :37: tabi bugunden sonra da dikkat etmem lazım, umarım bu sefer başarırırm :18:

şimdilik 3 kişiyi begendim bakalım, yeniden seni begenebilmek için kaç kişi gerekecek :27: hem beni de senden başka begenen yok ki :19:

selammm kızlarrr :10::10:

hoşgedliinnn :3::3: nasıl gidiyor işsiz hayat :ssz:

Bir tek kara bugday mi yiyorsun. :31:

Yaninda pogaca filan yoksa ben almayayim. :23:

kara bugdayın yanında salatalık, elma, yoğurt gibi şeyler tüketebiliyorsun ama poğaçayı hiç duymadım :27::27:

bir arkadaşım tek günlük olarak söyledi zaten ona tav oldum bende :1: bikaç gün aynı şeyi yiyemiyorum ben :37: tabi bugunden sonra da dikkat etmem lazım, umarım bu sefer başarırırm :18:

şimdilik 3 kişiyi begendim bakalım, yeniden seni begenebilmek için kaç kişi gerekecek :27: hem beni de senden başka begenen yok ki :19:

kara bugdayın yanında salatalık, elma, yoğurt gibi şeyler tüketebiliyorsun ama poğaçayı hiç duymadım :27::27:

bol boll yemekk yiyerekk gidiyooo canım sseninnn

merhaba ben de 33 yaşında müzmin bekarım
ben de arasıra uğrarım aranıza:52::52::52::52::52:
Hosgeldin, silkinmeye hazir misin?:34: Avatarin cok sevimli.
Allah'ım nereye çekti bakar mısın?:1:

Ara sıra uğrama , hep uğra!

Hoş geldin. Çalışıyor musun?

Hadi hadi yan cizme, ön bot. (Taam kabul, igrenc espri :1:)

Simdi duydun. :1:

:))) ben sana yetişirim bu gidişle canım:53::53:

dur daha yeni çıktın işten sen bana yetişmeden yenisini bulur formuna dönersin :1:

merhaba ben de 33 yaşında müzmin bekarım
ben de arasıra uğrarım aranıza:52::52::52::52::52:

hoşgeldiniz :42:

28.5 yaşındayım bende, askıda olan bir ilişkim var yada bitti ben bilmyorum :27: ama bekarım :42:

Hosgeldin, silkinmeye hazir misin?:34: Avatarin cok sevimli.

Hadi hadi yan cizme, ön bot. (Taam kabul, igrenc espri :1:)

Simdi duydun. :1:

tarçınlı yoğurt yiyorum ister misin :56:

dur daha yeni çıktın işten sen bana yetişmeden yenisini bulur formuna dönersin :1:

hoşgeldiniz :42:

28.5 yaşındayım bende, askıda olan bir ilişkim var yada bitti ben bilmyorum :27: ama bekarım :42:

tarçınlı yoğurt yiyorum ister misin :56:

Tarcinli sut duydum da yogurtu ilk duyuyorum. :52:

Ben profiterolle birlikte cay ictim (meali benden adam olmaz:23:) ama sana afiyet olsun.

Tarcinli sut duydum da yogurtu ilk duyuyorum. :52:

Ben profiterolle birlikte cay ictim (meali benden adam olmaz:23:) ama sana afiyet olsun.

ben korn flakes i de yoğurtla yerim mesela :56: süt yerine yogurtu her alanda tercih ediyorum demek ki :37:

bugun kara bugday detoksunu denedim ve hiç bozmadan bu saate kadar geldim :46: ama başım dönüyor biraz, tansiyonum da düştü :53: diyet yaramıyor bana :37:

ben korn flakes i de yoğurtla yerim mesela :56: süt yerine yogurtu her alanda tercih ediyorum demek ki :37:

bugun kara bugday detoksunu denedim ve hiç bozmadan bu saate kadar geldim :46: ama başım dönüyor biraz, tansiyonum da düştü :53: diyet yaramıyor bana :37:

Ben yogurdu tuzsuz yiyemem. Degisiksin:)

Aferin sana devam devam. Bende simdilik irade de idare de yok. :50:

Back
X